• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce

3 abim var 3 tanede gelin...ve ben tek görümce..
ama sevılıyorum farkındayım,yoksa her hafta bıze gel bıze gel diye cagırmazlardı..
görümcelerın abilerini neden eşlerıyle paylaşamadıklarını..:)
bizde görümce degıl gelınler eli maşalı:)

Çıkarcı kimselerdir. Bknz ;
"Nazlı sigaran var mı ?
Nazlı 5 TL var mı ?
Nazlı şu şöyle dedi.
Nazlı bu böyle yaptı "

benimki sadece 7 yaşında...
oyyy seviyorum benim minik cadım
tek kusuru huylar kayınvalidemin kopyası:((((
ablam diyen diline kurban:16:

kendım 5 sene onnce bu katagorıye gırdım.. aranıp sorulmadıgım ıcın bende arayıp sormadım umursamaz bı gorumceyım yengemı hıc sevmem. hıc konusmam kendını begenmıs ukaladır abımde oyle zaten... kendı gorumcem ıseeee.. guzel tatlı cadıdır ama yınede cok konusmam yanı bılemıyorum konusunca onun benden daha bılgılı tecrubelı oldugunu anlıyorum benden kucuk oldugu ıcın bu bıraz gucume gıdıuor oa abla gıbı olak ısterdım ama tam tersı olunca bende cok aramamaya karar verdım oda cok aramaz ama kavgalı falan degılızdır..

benim görümcem yok ama 2 kaynım 1 eltim var eltimi görmek henüz kısmet olmadı :1:

görümcesi olupta anlaşamayanların söylemesi gereken tek cümle var. Görümce görmeyeyim seni ömrümce :1:

Son düzenleme:
nerem ağrısa sızlasa anında onunda başına aynısı gelen,bir sivilcemi bile kendine ortak zanneden dünyadaki tek varlık :29:

evliliğimin ilk yıllarını bana zindan eden kişiler
bende birde 2 tane
aradan 17 yıl geçti
eskiye göre daha iyiyiz ama onları asle AFFETMİYORUM....

Bütün gün beni sinirden deliye çevirmeyi başarmış insan. K.validem, bu zat ve ben geziyoruz, arabayı ben kullanıyorum. O yoldan niye gitmedin, bu yoldan niye gitmedin, ay önümüzdeki araba çok yavaş... Daha 2 ay önce kendi arabasını haşat etmeyi başardı. Bi ara zıvanadan çıkıp hiç yapmayacağım şeyler yaptım. Sürekli bir kendini konuşmalar. Hep bir kıskançlık. Eşimin bana yıldönümümüzde alacağı hediyeyi tahmin edip söyledim. "Abim hayatta almaz" dedi! Ben de sinirden kocamın süprizini bozmuş gibi oldum :( Velhasıl komple zarar.. Ay şiştim!

Aramızda ilişki bayağı mesafeli olan kişi belki bunda aramızdaki yaş farkınında etkisi var kuşak farkı var aramızda

Ayrıca benimde sahip olduğum bir vasıf,ama hiç görümcelik yapmıyorum

eşin kız kardeşi ya da ablası
gelin görümceler genelde birbirlerini pek bi severler
çok sevgi dolu olurlar:KK1:
ellerinden gelse bi kaşık suda birbirlerini boğabilirler
ben ve geneli yani:KK60:

eşime benzeyen karşı cins..
ama hakkaten cins...

yeri geldiğinde kayınvalideyi gazlayan abisini kardeşini vs. dişi bir varlıktan kıskanan, ah canım yardımcı olayım yanında olayım numarasını çok sağlam çeken kişi :63:

Back