• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce

Görümcem yok ama görümceyim. Yeterince hakkını veremediğimi düşünyorum.

görümce adını duyunca bıle sinir oluyorm
kendını herseyden sorumlu zanneden ama hiç bı b.k tan haberi olmayan nefret edilesi kişilik :47:

kv.dem için dunyanın en ıyı gelini nobel oscar .hatta kral tv müzik ödülleri bile ona verılmelı oderece mukemmel
benım için olmasada olur hatta olmasa daha ıyı olur :47::47::47:

Bugün tanışacağım ve hakkında buraya neler yazabileceğimi merak ettiğim şahsiyet.

Hanımefendi,iyi kalpli insan.İyiki,kişilik özelliklerini annesinden değilde babasınan almış. :54:

Dört adet var bende. Arkayı dörtleyelim:)
Bunun yanı sıra ben de görümceyim, ama hiç öyle cadalozluk edeyim diye bir düşüncem olmadı. Daha büyük meselelerim ve ideallerim var, kafayı yengeme takmak hiç aklıma gelmedi. Ki severim, abladır. Candır. Ama benim görümcelerden birini çizdim, kendisi yanaşmaya çalışsa da cıks bebeğim, cıks ....

görümce göztaşı , gördüğün yerde bas taşı
yada
görümce , görmiyim ömrümce
gelin gözünden görümce tanımı... :27:

ahhh ne yazsam bilemedim, 5 tane görümce, hepsi kötülükte birbirleriyle yarış içinde, benden uzak olsunlar sonra da ne olurlarsa olsunlar dediğim şahsiyetler :kkk::kkk::kkk:

Hayatimda en cok NEFRET ettigim Insan.
Kendisini herkesden üstün gören bir yaratik!

Allah herkesin gönlüne göre versin..Kimine Dua kimine Bedua ;)

çok şükür yok ; halalarımla annem geçinemez pek. bilinçaltı sanırım, bende hep dua ettim görümcem olmasın diye 1 tane eltim var :) uzağız, rahatız, mutluyuz :)

hiç hazzetmediğim zaruri akrabamdır kendileri.
günahımdan uzak olsun.
kanser olma sebebi
genellikle kaynana yarısı olsalar da kimi zaman 20 kaynana gücünde oldukları da görülebilen canlı

Eşinizin ailesine bakış açınızda 2. ön yargılı olduğunuz bayandır.
Bazıları sevilirken, bazıları kıskançlıktan kudurdukları da görünür.

3 yılımı zehir eden yaratık kelimesi bile fazla ölmesini değil sürünmesini istediğim hayatımdaki ilk ve tek yaratık...Allah tan telefonda bana söylediklerini tesadüfen eşim duydu da (önce Allah sonra ablam derdi ve benim herseyım onun ıstediği sekilde oluyordu)1 bucuk yıldır konusmuyoruz valla evliligimiz küllerinden doğdu...bu arada biz 3 geliniz 3 umuzde konusmuyoruz kaynanamda asla onsuz wc ye bıle gıdemez sormadan o derece ayy neyse daha fazla bahsetmeyeyım aksam aksam...

Back