Görümce

bluestar89

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
13
Görümcem; geldikleri gün pilava tereyağı koydum diye yemediler.Somra gidip eltime demiş ki eşimin yemediğini bile bile koymuş gelmemizi istemiyor .Ama bunun üzerine kaç kere geldi evime .Bir defasında kaynanam geldiğinde kalmaya bize gelmek kalmak istediğini söyledi (aynı şehirdeyiz görümcemle) hastaydım ve çalışıyorum hayır diyemedim ama bir planım var akşam arkadaşıma gideceğim dedim tamam sorun değil dedi geldi iki çocuğuyla.Sonra akşam gittim karşı apartmandayım mutfaktan otururken zoomlayıp resmimizi çekmiş normalde kapalı olup başını açan arkadaşımda var resimde eşime gösteriyor bak çektim diye,bana resmi atıyor hiç cevap yazmadım.ertesi gün tripli kalkıyor hiç bi işe eline sürmeyip hizmet bekliyor eşim bana yardım ediyor o oturuyor sofradan en son kalkıyor kenara çekiliyor.Çocukları evi tarumar etti öylece bırakıp gitti.Ama hala eltime diyorki tereyağlı yaptı yemeği bana inat .Hiç de o niyetle yapmadım kokmayan terayağ idi lezzetli olsun diye yaptım

Ayrıca bunların da öncesinde bi gün bayramda gelcez dediler annemden apar topar kalkıp eve geldim yemek yaptım saatler geçti gelmiyorlar eşinin ayağına bişey olmuş hastaneye gittik yok kalabalık çıktık yok geri girdik diye diye bi gün boyunca beklettiler

eşi de bağımlı biri içip duruyor devamlı başka maddeler de kullanıyor.İlk evlendiklerinde kendini kesen bir adam yani .Olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum

Çok anormal bence uzak durun herkes yerini haddini bilsin.

Evet sana ona inat yaptım desene canımya
Ne kendini savunuyorsun
Yani yıllarca yapmamışım diye şimdi yapayım değil mi hemen bir kulp bulmak nedir . Ve burası ona göre abisinin evi gibi görmesi çok sinir bozucu istediği zaman gelip gidecek bana soran yok.Eltim bende şimdi şehir dışındalar geldiler iki günlüğüne bize haftaya görümcemde kalacaklar zaten.Eşime demişki bende gelip kalmak istiyorum ama yeriniz yok çok

Ve benimle bir yarış halindeler.Ne alsam aynısını alıyorlar karı koca yarışıyor .Bi kere hatta dedi ki eşi işte benim için diyor ki desemki ev istiyorum o da hemen eşine alırmış falan

Pilava tereyağ koymayacakmış ne koyacağız. Ben sıvıyağ kullanmıyorum sıcak yemeklerde? Ya zeytinyağı ya tereyağ kullanırım. Yaptığım yemeği beğenmeyenler yemeğe değil, çaya gelsin o zaman.

Aynı şehirde yaşanan görümce+2 çocuğu ile ne diye yatıya kalmaya geliyor.

Görümceniz kudurmuş. Galiba kendini kayınvalide sanıyor. Hizmet ve ilgi bekliyor.

Ayy, çok zor. Bekarım, halam yok. Böyle rahat yazıyorum. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kendisi her yemeği margarinle yapar neredeyse

Kendisi her yemeği margarinle yapar neredeyse

Margarin çok zararlı. Ben çok küçükken böyle yaygındı kullanımı sonra baya azalttılar kullanımı. İçerik olarakta zararlı. Tat olarakta daha böyle vıcığımsı bir şey tereyağına göre. Görümcenizi böyle kızgın ateşte erimiş tereyağda kavurduğumuz şehriyeler gibi kavurasım geldi.

Hiç çekilmez bunun dırdırı. :/

Kendini sanırım sizden üsttün görmeye çalışıyor. Bak ben kocanın kardeşiyim diye gösteriş halinde gibi.

eşi de bağımlı biri içip duruyor devamlı başka maddeler de kullanıyor.İlk evlendiklerinde kendini kesen bir adam yani .Olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum

Bu yazdığınızı yeni fark ettim. Ben sizin yerinizde olsam bu insanlarla görüşmezdim. Evime de almam. Hele çocuğunuz varsa eve hiç almayın lütfen.

Böyle madde bağımlıları, madde için hırsızlık yapar, birilerine zarar verir. Madde etkisindeyken gücünün yettiği birine zarar verebilir kadın-çocuk fark etmez. Karısı yani görümceniz çocukları varken hala boşanmıyorsa, böyle bir adamı hoşgörüyorsa onun sorunu, ama sizin gayet görüşmemek için nedeniniz var.

Evet evine gittiğimde bile içip de gelen bi adam

Çok fazla tolerans göstermişsin. Cevabını verip rest çekemiyor musun?

karşı tarafın penceresinden bakmaya çalıştım ama yok. haklılık göremedim. tuhaf insanlar ya, bence sıfır iletişim taktiği uygulayın. mecbur kalmadıkça konuşmayın. o birebir de sizinle konuşurken kafanızı falan çevirin biraz terslendiğini hissetsin. sorarsa duymadım fark etmedim deyip salağa yatarsınız. misafirliğe gittiği evin dedikodusunu yapmak, kendi kendine oturan insanların fotosunu çekmek falan ne ayıp şeyler ya.

Bunlar olurken siz ne yapıyorsunuz yine hiçbir şey olmamış gibi mi ağırlıyorsunuz?
O resmi ona gösterip çat çat cevabınızı veremediniz mi?
Hele ki eşiniz ağzını açamadı mı?
Açamadıysa dışardakinden değil önce içerdekinden başlayın hizaya getirmeye.
Ona bu cesareti veren önce eşiniz sonra sizsiniz

`