Görümce

civcivsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
1.362
1.232
83
27
Kızlar ben her zaman ufak tefek aksilikler olsa da görümcem ile iyi anlaştığımızı düşünürdüm en kötü günümde yanımda olmamıştı hatırlarsanız eşimin hatırı için hiç konuyu uzatmamıştım ama dün aniden arayıp beni yatıya davet etti karşıyım bu yatılı işine az çok bilirsiniz herkesin kendi evi vir planım olduğunu ama gündüz gelebileceğimi söyledim sinirlendi sonra bana sen her şeyi annene anlatıyorsun raporcu dedi biz ailece çok iyiyiz dedi ben sizi çözemedim günümü bozdun vs bir sürü şey şoka girdim dondum kaldım kendimi susturdum iyi günler dedim kapadım sonra çok düşündüm numarasını sildim sadece bu lafları hak etmedim çünkü evlendiğim için gel denilince gitmek zorunda mıyım bilemedim ki görümceme hep gidiyoruz kızlar siz ne düşünüyorsunuz eşim silme dedi ama ben çok kırıldım, hiç cevap vermedim hak etmedim görüşmek istemiyorum dedim.
Anneme de bir kaç şey söyledi çünkü eminim başka gelin olsa kalp kırardı ben sustum kaldım ki hiç, saygısızlık etmedim eşimde biliyor sizce kararım yanlış mı görüşmek istemediğim birinin numarası neden olsun?
Çok aramadığım için de olay olmuştu telefonla konuşmayı çok sevmiyorum saygı duyulması gerek dediğim halde hep konu oradan açılıyor çözemiyorum sebebi şaşkınım tecrübeli olan sizlerden bana bir yol göstermenizi beklerim
 
Varlıkları rahatsız eden insanların iletişim numaraları olsa ne olur olmasa ne olur. Doğru kararı siz bilirsiniz.

Telefonla aramama muhabbetinden bende muzdaribim Ya arkadaş içimizden geldiği zaman arıyorsak arıyoruz işte zorla arayınca ne anlamı var ki arayıp yapmacık yapmacık konuşunca
 
En doğrusunu yapmışsınız. Ama anneme kadar laf yapan görünceye haddini bildirdim ben
 
Telefonunu silmenizin ona ne zararı var ?

Bazı insanlar naif oluyor, o an donup kalmış edebinizden cevap verememiş olabilirsiniz buna lafim yok. Ama ben olsam bana raporcu diyen anneme laf eden insan kim olursa olsun hayatimdan silerdim. Görüşmezdim katiyen
 
Benim görümcem de aynı daha da fenası. 1 yıldır görüşmüyorum hiçbiriyle. Hamileyim tebrik bile etmediler bekleyen de yok zaten. Kesinlikle görüşmemek doğru bir karar. Kafa rahat oluyor ayrıca istediğin zaman silebildiğini görsünler!
 
Telefonunu silmek değil de , ona haddini bildirmek gerek bence , herkes yerini bilmeli. Bence gelin gorumce çok samimi olmamalı , laubali olunca oluyo bunlar. Yaşıtım gelinimiz var , asla arkadasım gibi samimi olmam, boylece daha iyi gecınırız. Taviz tavizi dogurur.
 
Numara silmek çok gerekli mi bilemedim, bana biraz ergence geliyor. Yarın bir şey için lazım olur yine kaydetmeniz gerekir ama bu kişisel tercihtir çok yorum yapmaya gerek yok.

genel tavrınız bence çok doğru, herkesin evi yakınken kimse kimsede kalmamalı, yarın çocuklarınız olur onlar bir arada uyumak ister o başka bir şey. Aramak sık sık konuşmak kısmını bence hiç kafanıza takmayın, ben de telefonla konuşmayı hiç sevmem ve kendi akrabalarımı da eşimin akrabalarını da bayram seyran dışında hiç aramam. Yüz yüze görüşmek daha cazip, görüştüğümüz zaman sohbet ederiz. Bence tavrınızı koruyun, 3 5 defa parlarlar ama sonra pes ederler. Annenizle ilişkiniz de (anneniz sağda solda dünürlerinin dedikodusunu yapmıyorsa ve onlara duyacakları şekilde laf söylemiyorsa) kimseyi ilgilendirmez.

Görümcenizin bu saldırılarına tepkisiz kalıp bildiğinizi okumaya devam edin, en fazla bir kaç defa çıngar çıkarır, baktı ki işe yaramıyor salar ipinizi rahata kavuşursunuz
 
İyi yapmışsınız fakat telefonda 3 5 laf etseydiniz. “ ne biçim konuşuyorsun seni ilgilenmez benim ailemle ilişkim” gibi.
 
Annesine anlatmayan insan var mı? Varsa da annesi olaylara tepki verdiği icin anlatmıyor.
Bundan daha doğal bir şey olamaz.

Kendisi annesiyle atomu konusuyordur eminim....


O anda ağzının payı verılmelıdyı


Ben neyi anladım biliyor musun? Bir olay yaşanıyorsa kesinlikle tepkiler yerinde olmalı ki
Hem herkes haddini bilsin. Hem de olay kapanıp gittikten sonra açıp gerilmek manasiz ve üstelik hakli da bulunmazsınız.
Ama o anda sinirle acik acik söylersiniz
Herkes ağzının payını almış olur
 
İyi olmuş numarasını sildiğiniz, profil fotoğrafınızı göremeyince anlar sildiğinizi. Kendi üslubunuzu bozmadığınız için de ayrıca tebrik ediyorum sizi.
Zaten bence en önemli şey üslup benimle düzgün bir şekilde konuşsaydı keşke ama bu 2.olduğu için artık ipler koptu.
Teşekkür ederim çok sağ olun
 
Evet haklısınız ama bu cümleleri duymayı beklemiyordum şok oldum açıkçası iş işten geçtiği içinde uzatmak istemeyip artık sildim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…