Varlıkları rahatsız eden insanların iletişim numaraları olsa ne olur olmasa ne olur. Doğru kararı siz bilirsiniz.Kızlar ben her zaman ufak tefek aksilikler olsa da görümcem ile iyi anlaştığımızı düşünürdüm en kötü günümde yanımda olmamıştı hatırlarsanız eşimin hatırı için hiç konuyu uzatmamıştım ama dün aniden arayıp beni yatıya davet etti karşıyım bu yatılı işine az çok bilirsiniz herkesin kendi evi vir planım olduğunu ama gündüz gelebileceğimi söyledim sinirlendi sonra bana sen her şeyi annene anlatıyorsun raporcu dedi biz ailece çok iyiyiz dedi ben sizi çözemedim günümü bozdun vs bir sürü şey şoka girdim dondum kaldım kendimi susturdum iyi günler dedim kapadım sonra çok düşündüm numarasını sildim sadece bu lafları hak etmedim çünkü evlendiğim için gel denilince gitmek zorunda mıyım bilemedim ki görümceme hep gidiyoruz kızlar siz ne düşünüyorsunuz eşim silme dedi ama ben çok kırıldım, hiç cevap vermedim hak etmedim görüşmek istemiyorum dedim.
Anneme de bir kaç şey söyledi çünkü eminim başka gelin olsa kalp kırardı ben sustum kaldımki hiç, saygısızlık etmedim eşimde biliyor sizce kararım yanlış mı görüşmek istemediğim birinin numarası neden olsun?
Çok aramadığım için de olay olmuştu telefonla konuşmayı çok sevmiyorum saygı duyulması gerek dediğim halde hep konu oradan açılıyor çözemiyorum sebebi şaşkınım tecrübeli olan sizlerden bana bir yol göstermenizi beklerim
Kızlar ben her zaman ufak tefek aksilikler olsa da görümcem ile iyi anlaştığımızı düşünürdüm en kötü günümde yanımda olmamıştı hatırlarsanız eşimin hatırı için hiç konuyu uzatmamıştım ama dün aniden arayıp beni yatıya davet etti karşıyım bu yatılı işine az çok bilirsiniz herkesin kendi evi vir planım olduğunu ama gündüz gelebileceğimi söyledim sinirlendi sonra bana sen her şeyi annene anlatıyorsun raporcu dedi biz ailece çok iyiyiz dedi ben sizi çözemedim günümü bozdun vs bir sürü şey şoka girdim dondum kaldım kendimi susturdum iyi günler dedim kapadım sonra çok düşündüm numarasını sildim sadece bu lafları hak etmedim çünkü evlendiğim için gel denilince gitmek zorunda mıyım bilemedim ki görümceme hep gidiyoruz kızlar siz ne düşünüyorsunuz eşim silme dedi ama ben çok kırıldım, hiç cevap vermedim hak etmedim görüşmek istemiyorum dedim.
Anneme de bir kaç şey söyledi çünkü eminim başka gelin olsa kalp kırardı ben sustum kaldımki hiç, saygısızlık etmedim eşimde biliyor sizce kararım yanlış mı görüşmek istemediğim birinin numarası neden olsun?
Çok aramadığım için de olay olmuştu telefonla konuşmayı çok sevmiyorum saygı duyulması gerek dediğim halde hep konu oradan açılıyor çözemiyorum sebebi şaşkınım tecrübeli olan sizlerden bana bir yol göstermenizi beklerim
Numara silmek çok gerekli mi bilemedim, bana biraz ergence geliyor. Yarın bir şey için lazım olur yine kaydetmeniz gerekir ama bu kişisel tercihtir çok yorum yapmaya gerek yok.Kızlar ben her zaman ufak tefek aksilikler olsa da görümcem ile iyi anlaştığımızı düşünürdüm en kötü günümde yanımda olmamıştı hatırlarsanız eşimin hatırı için hiç konuyu uzatmamıştım ama dün aniden arayıp beni yatıya davet etti karşıyım bu yatılı işine az çok bilirsiniz herkesin kendi evi vir planım olduğunu ama gündüz gelebileceğimi söyledim sinirlendi sonra bana sen her şeyi annene anlatıyorsun raporcu dedi biz ailece çok iyiyiz dedi ben sizi çözemedim günümü bozdun vs bir sürü şey şoka girdim dondum kaldım kendimi susturdum iyi günler dedim kapadım sonra çok düşündüm numarasını sildim sadece bu lafları hak etmedim çünkü evlendiğim için gel denilince gitmek zorunda mıyım bilemedim ki görümceme hep gidiyoruz kızlar siz ne düşünüyorsunuz eşim silme dedi ama ben çok kırıldım, hiç cevap vermedim hak etmedim görüşmek istemiyorum dedim.
İyi yapmışsınız fakat telefonda 3 5 laf etseydiniz. “ ne biçim konuşuyorsun seni ilgilenmez benim ailemle ilişkim” gibi.Kızlar ben her zaman ufak tefek aksilikler olsa da görümcem ile iyi anlaştığımızı düşünürdüm en kötü günümde yanımda olmamıştı hatırlarsanız eşimin hatırı için hiç konuyu uzatmamıştım ama dün aniden arayıp beni yatıya davet etti karşıyım bu yatılı işine az çok bilirsiniz herkesin kendi evi vir planım olduğunu ama gündüz gelebileceğimi söyledim sinirlendi sonra bana sen her şeyi annene anlatıyorsun raporcu dedi biz ailece çok iyiyiz dedi ben sizi çözemedim günümü bozdun vs bir sürü şey şoka girdim dondum kaldım kendimi susturdum iyi günler dedim kapadım sonra çok düşündüm numarasını sildim sadece bu lafları hak etmedim çünkü evlendiğim için gel denilince gitmek zorunda mıyım bilemedim ki görümceme hep gidiyoruz kızlar siz ne düşünüyorsunuz eşim silme dedi ama ben çok kırıldım, hiç cevap vermedim hak etmedim görüşmek istemiyorum dedim.
Zaten bence en önemli şey üslup benimle düzgün bir şekilde konuşsaydı keşke ama bu 2.olduğu için artık ipler koptu.İyi olmuş numarasını sildiğiniz, profil fotoğrafınızı göremeyince anlar sildiğinizi. Kendi üslubunuzu bozmadığınız için de ayrıca tebrik ediyorum sizi.
Evet haklısınız ama bu cümleleri duymayı beklemiyordum şok oldum açıkçası iş işten geçtiği içinde uzatmak istemeyip artık sildimAnnesine anlatmayan insan var mı? Varsa da annesi olaylara tepki verdiği icin anlatmıyor.
Bundan daha doğal bir şey olamaz.
Kendisi annesiyle atomu konusuyordur eminim....
O anda ağzının payı verılmelıdyı
Ben neyi anladım biliyor musun? Bir olay yaşanıyorsa kesinlikle tepkiler yerinde olmalı ki
Hem herkes haddini bilsin. Hem de olay kapanıp gittikten sonra açıp gerilmek manasiz ve üstelik hakli da bulunmazsınız.
Ama o anda sinirle acik acik söylersiniz
Herkes ağzının payını almış olur
Evet haklısınız keşke..İyi yapmışsınız fakat telefonda 3 5 laf etseydiniz. “ ne biçim konuşuyorsun seni ilgilenmez benim ailemle ilişkim” gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?