Kızlar ben her zaman ufak tefek aksilikler olsa da görümcem ile iyi anlaştığımızı düşünürdüm en kötü günümde yanımda olmamıştı hatırlarsanız eşimin hatırı için hiç konuyu uzatmamıştım ama dün aniden arayıp beni yatıya davet etti karşıyım bu yatılı işine az çok bilirsiniz herkesin kendi evi vir planım olduğunu ama gündüz gelebileceğimi söyledim sinirlendi sonra bana sen her şeyi annene anlatıyorsun raporcu dedi biz ailece çok iyiyiz dedi ben sizi çözemedim günümü bozdun vs bir sürü şey şoka girdim dondum kaldım kendimi susturdum iyi günler dedim kapadım sonra çok düşündüm numarasını sildim sadece bu lafları hak etmedim çünkü evlendiğim için gel denilince gitmek zorunda mıyım bilemedim ki görümceme hep gidiyoruz kızlar siz ne düşünüyorsunuz eşim silme dedi ama ben çok kırıldım, hiç cevap vermedim hak etmedim görüşmek istemiyorum dedim.
Anneme de bir kaç şey söyledi çünkü eminim başka gelin olsa kalp kırardı ben sustum kaldım
ki hiç, saygısızlık etmedim eşimde biliyor sizce kararım yanlış mı görüşmek istemediğim birinin numarası neden olsun?
Çok aramadığım için de olay olmuştu telefonla konuşmayı çok sevmiyorum saygı duyulması gerek dediğim halde hep konu oradan açılıyor çözemiyorum sebebi şaşkınım tecrübeli olan sizlerden bana bir yol göstermenizi beklerim

Anneme de bir kaç şey söyledi çünkü eminim başka gelin olsa kalp kırardı ben sustum kaldım

Çok aramadığım için de olay olmuştu telefonla konuşmayı çok sevmiyorum saygı duyulması gerek dediğim halde hep konu oradan açılıyor çözemiyorum sebebi şaşkınım tecrübeli olan sizlerden bana bir yol göstermenizi beklerim