Görümce

Görüşmeyin ama numarasını silmeyin de. Aradığı zaman o olduğunu bilip açmazsınız.

Evet silme olayını çok düşündüm bu ikinci vaka olunca silmek istedim özellikle annem eşimle arama karışmazken ona laf gittiği için sildim.
Arama mevzusu için maalesef kv olay yapıyordu çok sevmediğim için konuşmayı umarım artık kurtulmuşumdur

Görüşmeyin ama numarasını silmeyin de. Aradığı zaman o olduğunu bilip açmazsınız.
Ah kuzum öyle diyordum ama görmek istemedim çünkü hiç üşenmemiş ailemi, engellemiş ailesine de engel arttırmış ben de durdum dünden bugüne sakince düşündüm hiç aramasın bile artık sildim o sebeple

Aslında samimi değildim zaten dün belirtti bana çok yakınlık kurmadın kaçtın ben çok iyiyim dedi bana çok aramadığım, yatılı gitmediğim için olmuş her şey.. Ailesi hep kızlarını haklı gördüğü için durmuyor maalesef

En güzeli artık ben de görüşmemeyi düşünüyorum eşim çok üzülüyor ona üzülüyorum sadece..
Tebrik ederim canım insanın içi körelmesin.. Bazı Görümceler neden böyle yapıyor anlamıyorum

Seviyenizi koruyarak gerekli cevabı da ağzının payını da verip öyle engellemeliydiniz. Elbette ki görüşmeyin böyle had bilmez, saygısız insanla.

Wp bile olsa görmek istemedim evet naiflikten bazen kurtulmak istiyorum ama ne yapalım haklısınız ben de öyle yapacağım

Yazık ya ne gerek var böyle saçmalıklara. Siz yine bildiğiniz doğrudan şaşmayın o halde. Böyle bir mesafeli duruşta bile kendi kendine dolup haddi aşıyorsa düşünün yakın bir ilişki kurduğunuzda neler olacağını. Mesafe candır.

Seviyenizi koruyarak gerekli cevabı da ağzının payını da verip öyle engellemeliydiniz. Elbette ki görüşmeyin böyle had bilmez, saygısız insanla.
Ben kavga etmeyi tam beceremiyorum seviyeli tartışırım ama kadında seviye yoktu ki bence başkası olsa sayardı bir sürü laf ama sustum.
Sessizce hayatımdan çıkardım ama devam ederse tabi ki artık susmayacağım.

anne sizin istediğinizi anlatırsınız ona ne oluyormuş
görümce görmeyeyim ömrümce
her istediğinde sizin gidemeyeceğinizi öğrensin önce
bir müddet görüşmeyin
Evet zaten gelmezsen daha beklemem dedi gitmeyeceğim sanki sevgilim :)
Evet elimden geldiğince görüşmeyi düşünmüyorum hatta hiç görüşmeyelim yeridir.

Tek bu olsa hacı hoca ile de uğraşıyor şimdi neler düşünüyordur Rabbim bilir

Ayıp ama .

Olur mu benim kv bana geçenlerde "annecim de bana beni hep ara her şeyi anlat bir sır" dedi.
Üyeye ayıp ama dememin sebebini o biliyor aslında vurgulama yaptım da..
Sizin konunua ithafen değildi

Sizin konunuz kisminda da kesinlikle siz haklisiniz

Gitme mecburiyetin yok resmen kin kusmuş kendinden başkasına çok değer verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…