• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Nişanlımla akşam dışarı çıktık. Dünde görümcem (benden bir yaş büyük Bekar bankacı) kaymış kolunun üzerine düşmüş hastane dertleri olmamış. Bugün biz dışardayken nişanlımı aradılar kolu ağrımış doktora gidelim diye oda acilden giriş olur felan dedi yani teferruatlı olmaz gibisinden sonra neyse seni eve bırakayım da ben geçeyim dedi bu Arada benle olduğunu biliyorlar . Neyse bende geleyim şimdi olmaz eve geçti derler diye düşündüm birlikte gittik kayınvalidemlere yukarı çıktık hal hatır 5 dk sürmedi sonra aldık bunu çıktık kayınvalidem dedi ki “ X i eve bıraktıktan sonra siz gezin dedi” nişanlımla bana . Nişanlım da yok zaten eve bırakırım dedi ( benden için) sonra hastaneye gittik ben ilgilendim bunla üzerini felan çıkarmak röntgen vs. Bişey yokmuş . Eve geldik bıraktık o arada kayınvalidemler bir yere gitmiş . Evde diğer küçük liseli görümcem var ben nişanlım ve bu kolu incinen görümcem varız. Büyük görümce küçük görümceye bir şeyden dolayı güya şaka yapıyor sen askeri sınavı kazanıp rütbeli olsan altındakilere höyt heyt kalkın oturun dersin kahkahalar havada uçuşuyor . Açıktım ben yemek yemeyecek miyiz dersin yine kahkaha. Burda ufak bir detay şu daha önce bunlarla nişanlım da vardı Çarşıda acıkıp ben böyle bir cümle kurdum baya oldu ama . Heyt höyt te ben biraz ağır yapılıyım yani cıvık değilim ona ithafen dedi zannımca . Sizce bu kız kıskanıyor mu beni

Anlamadım ya ben olayı pek. Ama kendi kendınıze kurmussunuz gibi sevmiyorsa da sevmeyebılır sizi.
Biraz karışık mi olmuş . Sevmese benimle dışarda vakit geçirmez aslında ama sevmek zorunda değil sadece ben laf cambazlığına üzüldüm ne bileyim keşke kötülük olmasa hep güzel olsak istiyorum

Sizi kıskanıyor olma ihtimalini düşündüren şey bu konunun neresinde, neden sizi kıskanıyor olabileceğini düşündünüz ki?

Gerçi cevap tam da buradaymış sanırım, bekarlık, kıskanç ve haset olmak için en ideal sebep, ah bu bekarlar 🥱
Yanlış anladınız bende çalışan biriyim devlet kurumunda

Sizi kıskanıyor olma ihtimalini düşündüren şey bu konunun neresinde, neden sizi kıskanıyor olabileceğini düşündünüz ki?

Gerçi cevap tam da buradaymış sanırım, bekarlık, kıskanç ve haset olmak için en ideal sebep, ah bu bekarlar 🥱
Geçmişte olmuş şeyi bana laf kız kardeşi üzerinden laf çarpıtıyor gibi geldi . yemek olayı bahsettiğim

Biraz karışık mi olmuş . Sevmese benimle dışarda vakit geçirmez aslında ama sevmek zorunda değil sadece ben laf cambazlığına üzüldüm ne bileyim keşke kötülük olmasa hep güzel olsak istiyorum

Aynen okurken kafam karıştı bence siz iyi olun o olur olmaz umursamayın genelde onlar aradıkca konusun mesela Hersey belli sevıyede olursa daha iyi hele nısanlı ıken. Fazla erkek evıne bıle gitmeyin.

Ben kıskanclık ve kötü birşey sezmedim .. Belki kardeşi acıkınca o tepkiyi veriyor ve sinirlenince hayt huyt oluyor.. ? Aile içerisinde kardeşler arasında bir durum yani nerden bilebiliceksiniz ?

Aynen okurken kafam karıştı bence siz iyi olun o olur olmaz umursamayın genelde onlar aradıkca konusun mesela Hersey belli sevıyede olursa daha iyi hele nısanlı ıken. Fazla erkek evıne bıle gitmeyin.
Bende öyle düşündüm ben görmezden geleyim bu tavırları o da nereye kadar sürdürecek ki . Ben çok gitmem sadece ararım aradığım da kayınvalidem niye hiç gelmiyorsun der tek oğlu oda istiyor ki hep birlikte olalım ama illa evliyken olacağız en iyisi şimdiden yüz göz olmamak

Ben kıskanclık ve kötü birşey sezmedim .. Belki kardeşi acıkınca o tepkiyi veriyor ve sinirlenince hayt huyt oluyor.. ? Aile içerisinde kardeşler arasında bir durum yani nerden bilebiliceksiniz ?
Doğrudur yorumunuz için teşekkür ederim 😊

Back
X