- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
Nişanlımla akşam dışarı çıktık. Dünde görümcem (benden bir yaş büyük Bekar bankacı) kaymış kolunun üzerine düşmüş hastane dertleri olmamış. Bugün biz dışardayken nişanlımı aradılar kolu ağrımış doktora gidelim diye oda acilden giriş olur felan dedi yani teferruatlı olmaz gibisinden sonra neyse seni eve bırakayım da ben geçeyim dedi bu Arada benle olduğunu biliyorlar . Neyse bende geleyim şimdi olmaz eve geçti derler diye düşündüm birlikte gittik kayınvalidemlere yukarı çıktık hal hatır 5 dk sürmedi sonra aldık bunu çıktık kayınvalidem dedi ki “ X i eve bıraktıktan sonra siz gezin dedi” nişanlımla bana . Nişanlım da yok zaten eve bırakırım dedi ( benden için) sonra hastaneye gittik ben ilgilendim bunla üzerini felan çıkarmak röntgen vs. Bişey yokmuş . Eve geldik bıraktık o arada kayınvalidemler bir yere gitmiş . Evde diğer küçük liseli görümcem var ben nişanlım ve bu kolu incinen görümcem varız. Büyük görümce küçük görümceye bir şeyden dolayı güya şaka yapıyor sen askeri sınavı kazanıp rütbeli olsan altındakilere höyt heyt kalkın oturun dersin kahkahalar havada uçuşuyor . Açıktım ben yemek yemeyecek miyiz dersin yine kahkaha. Burda ufak bir detay şu daha önce bunlarla nişanlım da vardı Çarşıda acıkıp ben böyle bir cümle kurdum baya oldu ama . Heyt höyt te ben biraz ağır yapılıyım yani cıvık değilim ona ithafen dedi zannımca . Sizce bu kız kıskanıyor mu beni