Cvp vermem cunku benim de dilimin kemigi yoktur bozarsam iyice bozarım yuzume bakamazÇok sinir bir kadınmış.. Bence soğuk davran.. Her dediğine cevap verme, bozmaya falan çalışma yani, seviyesine inmiş olursun.
Kaç yasinda bu arada bu görümce, merak ettim
Ben huzur kacmasın diye susuyorum ama anlayan yokOkurken daraldim.susmaya devam edin bravo size..tum bu hadsizliklere nasil susabiliyosunuz.herkesin haddini ogrenmesi lazim.buna esiniz dahi..
Nasıl anlamadımyalnız sizde az değilmişsiniz,iyi anlaşıyorsunuz
mesela ben asla verecek birini bulurum yada hıhı özürlüyüzde ondan gibisinden cevaplar veremezdim,siz cevaplar veriyorsunuz o bakımdan yazdım.boşverin onun seviyesine düşmeyin,cevap vermeyin.sizin kızdığınızı anladıkça daha fazlasını yapar.Cvp vermem cunku benim de dilimin kemigi yoktur bozarsam iyice bozarım yuzume bakamazo yuzden susuyorum.
30 yasında..
Ben huzur kacmasın diye susuyorum ama anlayan yok
Nasıl anlamadım
Aynen yapıyorda ama benim en cok sinir oldugum esim agzının payını verse birdaha aynı seyleri yapamaz.mesela ben asla verecek birini bulurum yada hıhı özürlüyüzde ondan gibisinden cevaplar veremezdim,siz cevaplar veriyorsunuz o bakımdan yazdım.boşverin onun seviyesine düşmeyin,cevap vermeyin.sizin kızdığınızı anladıkça daha fazlasını yapar.
Ben ozurlu kelimiesini kullanan insanlara duzelttiririm engelli deyin ltf diye.pardon anlamadım neden özürlü olmayı hakaret olarak kullandınız ikinizde?
ayıp ya cidden ayıp
Napmalıyım sizce 1.5 yıllık evliyim dahaBende bunu anlamıyorum eşin yada görümcen üzülmeni takmıyor madem sen niye onlar uzulmesin diye düşünüyorsun. Sert çıkışma tabi espriden de anlamıyor falan derler onun yerine tatlı tatlı laf sokup patlat kahkahayı. Görsünler bakalım şaka nasıl oluyormuş. Deli oluyorum böyle laf soktuğunu sanan sözde zekilere
ben olsam eğer anlayacaklarını düşünüyorsam eşim ve gorumcemle konusurdum, iyi niyetli oldugunuzun farkındayım ama ben bu espri tarzına alışkın değilim kırılıyorum diye. Ki sanırım onu anlayacak insanlar değiller, o zaman cirkinlesip bende esprilerimi ağır yaparım. ama en güzeli seviyenizi koruyup düzgün bir dille ikisinide alıp karşına konuşmak tabiiiNapmalıyım sizce 1.5 yıllık evliyim daha
Gorumcemle konusmadım amaesimle konustum ve cevabı;ben olsam eğer anlayacaklarını düşünüyorsam eşim ve gorumcemle konusurdum, iyi niyetli oldugunuzun farkındayım ama ben bu espri tarzına alışkın değilim kırılıyorum diye. Ki sanırım onu anlayacak insanlar değiller, o zaman cirkinlesip bende esprilerimi ağır yaparım. ama en güzeli seviyenizi koruyup düzgün bir dille ikisinide alıp karşına konuşmak tabiii
Konuşa konuşa mecbur anlayacaklar sizi başka yolu yok. Espri olması önemli değil o espri anlayışı size uymuyorsa yapmayacak bu kadar basit. Siz yılmadan kırıldığınızı dile getirin. Sonuçta istediğiniz şey sadece seviye, bunda kötü bişey yokGorumcemle konusmadım amaesimle konustum ve cevabı;
O oyle sivri dilli dik biri yapacak birsey yok diyor.
Gorumcemse kesin ben saka yapıyorum ya alınmasın oda der.
Ben onlar kadargeniş degilim ki evet alınganım ama onlarda cok kaba..
Tesekkur ederim uygulamaya koyacagım :)Konuşa konuşa mecbur anlayacaklar sizi başka yolu yok. Espri olması önemli değil o espri anlayışı size uymuyorsa yapmayacak bu kadar basit. Siz yılmadan kırıldığınızı dile getirin. Sonuçta istediğiniz şey sadece seviye, bunda kötü bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?