Yorgun hayat23
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 22 Mart 2017
- 34
- 13
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yorgun hayat23
Slm kizlar bilen bilir almanyada nisanda okullar tatil kac haftaligina gorumcem bize gelicek bizden 3 saat uzak kadın iyidir eltimle aramiz pek iyi degil oda bna 15 dk uzak gorumcem ne zmn gelseydi eltim sadece bnimle konusurdu bnim uzerimden birbirlerine laf sokarlar benim uzerimden bir birleriyle muhabbet ederlerdi simdi eltimle aram pek iyi degil gerci ben küsüm ve konusmayi asla düsünmüorum sebep ise bendede suc kaynanamgilin ve gorumcelerimin dedikodusunu yapmistim hani bnada o kadar zararlari yok nasil oyle bi bosluga düştüm bilemiorum...oda soylediklerimi duyup üstüne eklemedr yapip yetistirmisti halbuki o benim yanimda en agir itamlarda bile bulunmustu yinede soylemedim kimsenin lafiyla iyi yada kötü olmak istemiorum bni taniyarak buna karar vermeleri gerek...
Simdi bu eltimin yaninda bende ayni haraketleri yapmak istiyorum görumcemle cok yakin olup onunla fazlasiyla muhabbet edip yalniz kalmasini istiyorum çünkü ayni hareketi bna iki kez yapti sizce iyimi yaparim yoksa oldugum gibimi olayim...bu arada gorumcem hareketlerimden anlar ama cokda hosuna gider eminim kendisi bni sever yinede ...
Simdi bu eltimin yaninda bende ayni haraketleri yapmak istiyorum görumcemle cok yakin olup onunla fazlasiyla muhabbet edip yalniz kalmasini istiyorum çünkü ayni hareketi bna iki kez yapti sizce iyimi yaparim yoksa oldugum gibimi olayim...bu arada gorumcem hareketlerimden anlar ama cokda hosuna gider eminim kendisi bni sever yinede ...
Son düzenleme: