• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce ve Elti .

Yorgun hayat23

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
34
13
3
33
Slm kizlar bilen bilir almanyada nisanda okullar tatil kac haftaligina gorumcem bize gelicek bizden 3 saat uzak kadın iyidir eltimle aramiz pek iyi degil oda bna 15 dk uzak gorumcem ne zmn gelseydi eltim sadece bnimle konusurdu bnim uzerimden birbirlerine laf sokarlar benim uzerimden bir birleriyle muhabbet ederlerdi simdi eltimle aram pek iyi degil gerci ben küsüm ve konusmayi asla düsünmüorum sebep ise bendede suc kaynanamgilin ve gorumcelerimin dedikodusunu yapmistim hani bnada o kadar zararlari yok nasil oyle bi bosluga düştüm bilemiorum...oda soylediklerimi duyup üstüne eklemedr yapip yetistirmisti halbuki o benim yanimda en agir itamlarda bile bulunmustu yinede soylemedim kimsenin lafiyla iyi yada kötü olmak istemiorum bni taniyarak buna karar vermeleri gerek...

Simdi bu eltimin yaninda bende ayni haraketleri yapmak istiyorum görumcemle cok yakin olup onunla fazlasiyla muhabbet edip yalniz kalmasini istiyorum çünkü ayni hareketi bna iki kez yapti sizce iyimi yaparim yoksa oldugum gibimi olayim...bu arada gorumcem hareketlerimden anlar ama cokda hosuna gider eminim kendisi bni sever yinede ...

Son düzenleme:
HBN559E1T
İlkokul çocuğumusunuz
Evli barklı insanlar kafa yapısına bak.
Karşısına geçip açıkça konuşamıyomusunuz rahatsız oldupunuz şeyi.
5 yaşında çocuk nispetmi yapacaksınız
Te allahım yaaa

HBN559E1T
İlkokul çocuğumusunuz
Evli barklı insanlar kafa yapısına bak.
Karşısına geçip açıkça konuşamıyomusunuz rahatsız oldupunuz şeyi.
5 yaşında çocuk nispetmi yapacaksınız
Te allahım yaaa
Bu tür seyler soyleyeceginize oyle yapmayin diyemiyomusunuz..

Bu tür seyler soyleyeceginize oyle yapmayin diyemiyomusunuz..
Kusura bakma kırma niyetinde değilim.
Ama söylediğiniz şey benim tahammül edemediğim bi davranış modeli.
Böyle davranırsanız ilişkileriniz hep sahte ve ikiyüzlü olur.
Sevmediğiniz insanlar olabilir ama hoşunuza gitmeyen şeyleri söyleyin hiç uğraşmayın bunlarla.
Duruşunu bozma derim

Görümcene eltini kıskandırmak için değil ,aile ilişkilerin iyi olsun ,iyi geçinmek adına, evine gelen misafire iyi davranmak adına yakın ol bence

Çok boş hesaplar yapıyorsunuz. Evinize kim geliyorsa doğru düzgün ağırlarsınız, küsseniz çağırmazsınız. Çocuk gibi davranmaya gerek yok, aksiyon aramayın.

Kusura bakma kırma niyetinde değilim.
Ama söylediğiniz şey benim tahammül edemediğim bi davranış modeli.
Böyle davranırsanız ilişkileriniz hep sahte ve ikiyüzlü olur.
Sevmediğiniz insanlar olabilir ama hoşunuza gitmeyen şeyleri söyleyin hiç uğraşmayın bunlarla.
Duruşunu bozma derim
Saol cnm zaten soguk biri degilimdir ama cok abartmak ti niyetim en dogru oldugum gibi

Beni güldürdün ALLAH da seni güldürsun :D tam benim kafadansin böyle devam eltilere yalnızlık :D

Back