- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
Ben siteyi yeni kullanıyorum bilmemiş olabilirim demi ?Aynı konuyu neden iki kere açtınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben siteyi yeni kullanıyorum bilmemiş olabilirim demi ?Aynı konuyu neden iki kere açtınız?
İki konunuzdada aynı şey konuşuluyorBen siteyi yeni kullanıyorum bilmemiş olabilirim demi ?
Ben terbiyesiz biri değilim aynen ağzının payını vereyim 365 gün konuşsun demiİki konunuzdada aynı şey konuşuluyor
Görümceniz böyle biriyse neden muhattap oluyorsunuz ki yada eşinizi araya sokmak yerine kendiniz neden konuşmuyosunuz. Size densizlik yaptığı zaman ağzının payını verin özellikle çocuk konusunda
Profil fotosundaki kişiyi @Mervemuallime üyesine benzettim (diğer üyeliği de @gizem12qw idi). Hatta onu da alemin kralındaki nihale’ye benzetmişti arkadaşlar. Şimdi baktım o da 27 yaşında. Üslup da aynı.Benim yaşım 27 orası yanlış
Aynen senin kafan da aynı değişmemişProfil fotosundaki kişiyi merve muallimeye benzettim. Hatta onu da alemin kralındaki nihale’ye benzetmişti arkadaşlar. Şimdi baktım o da 27 yaşında. Üslup da aynı.
tatlım senin dilinde konuşmayacağım maalesef kusura bakmaProfil fotosundaki kişiyi @Mervemuallime üyesine benzettim. Hatta onu da alemin kralındaki nihale’ye benzetmişti arkadaşlar. Şimdi baktım o da 27 yaşında. Üslup da aynı.
Sitedeki kadınlara her üyeliğinde sövüp sövüp niye tekrar üyelik alıp geliyorsun? İnsanda azcık gurur olur o kadar sövdüğü yere tekrar gelmez.Aynen senin kafan da aynı değişmemiş
Hak eden birine ağzının payını vermek terbiyesizlik mi oluyor? O zaman susup oturun aşağı görümcenizde konuşup dursunBen terbiyesiz biri değilim aynen ağzının payını vereyim 365 gün konuşsun demi
Sitedeki kadınlara her üyeliğinde sövüp sövüp niye tekrar üyelik alıp geliyorsun? İnsanda azcık gurur olur o kadar sövdüğü yere tekrar gelmezSitedeki kadınlara her üyeliğinde sövüp sövüp niye tekrar üyelik alıp geliyorsun? İnsanda azcık gurur olur o kadar sövdüğü yere tekrar gelmez.
Profil fotosu böyle hep açık mıydı, nasıl birilerine benzetmişler hepProfil fotosundaki kişiyi @Mervemuallime üyesine benzettim (diğer üyeliği de @gizem12qw idi). Hatta onu da alemin kralındaki nihale’ye benzetmişti arkadaşlar. Şimdi baktım o da 27 yaşında. Üslup da aynı.
Ben siteyi yeni kullanıyorum bilmemiş olabilirim demi ?
Estetik derken ?acaba kaç kere evlendiniz? ve hiç estetik operasyon yaptırdınız mı? profil fotoğrafındaki gelin sürekli değişiyor.
Estetik derken ?
Nikah resmim o benimacaba kaç kere evlendiniz? ve hiç estetik operasyon yaptırdınız mı? profil fotoğrafındaki gelin sürekli değişiyor.
profildeki kadının yüzü de sürekli değişiyor?
Siz de ortalık karıştırmışsınız..yüzüne diyecektiniz madem o kadar iyisinizBir görümcem var tripli her şeye nazlanan bilmiyorum annesiz büyüdüğü için üzüldüm açıkçası ama önceden çok iyiydik sürekli arardık birbirimizi laf arasında senin yaşın geçmiş sen bir tane doğur demesin bende şarteller attı bir şey diyemedim eşime söyledim gitmiş o da azar vermiş bu da babasonu arayıp eşimin benim doldurduğumu söylemiş öyle bir şey asla yapmadım kayınbabam beni aradı benim kızım hastanede yattı 1 yıl lütfen alttan al diye bende suçluluk duygusu oluştu tabi sonradan olanlar netliğe kavuşunca babası neden tartıştığımızı anlayınca yine suçsuz olduğumu anladılar hatır ben anlamıyorum ben bu kıza bir sürü iyilik yaptım kendi kızına elbise aldım kendisine de aynı şekilde sırf durumları yok diye ama bu kız sürekli ortalık karıştırma derdinde laf getirip laf götüreyim şu an zaten engelledim her yerden ama kardeşi nereye kadar sürecek bilmiyorum
Hayır diğer kadında benimprofildeki kadının yüzü de sürekli değişiyor?