• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce sorunsalı derdi neyse

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
30
Görümcem beni sevmez ha belli etmez ama hissederim ben benden gıcık alıyor sanki. Evlendiğimden beri hep bir soğukluk suratsizlik Allah'tan farklı memleketlerdeyiz. Eşimde hep iyi olmamızı ister artık o da karışmıyor şükür. Çünkü çok sorunlar çıkıyordu. Neyse bugünde konferansta görüşüyorlardı annesi beni sordu telefonu ona ver dedi eşime ses hoparlördeydi görümcem benim işim var ben kapatıyorum dedi kapattı. Annesiyle konuştuk .Halbuki evde bir işi de yok. Neyse konuşmasin da eşim sizce bunu anlıyordur degil mı eskiden hep beni suclardi.

Son düzenleme:
Görümcem beni sevmez ha belli etmez ama hissederim ben benden gıcık alıyor sanki. Evlendiğimden beri hep bir soğukluk suratsizlik Allah'tan farklı memleketlerdeyiz. Eşimde hep iyi olmamızı ister artık o da karışmıyor şükür. Çünkü çok sorunlar çıkıyordu. Neyse bugünde konferansta görüşüyorlardı annesi beni sordu telefonu ona ver dedi eşime ses hoparlördeydi benim işim var ben kapatıyorum dedi kapattı. Halbuki evde bir işi de yok. Neyse konuşmasin da eşim sizce bunu anlıyordur degil mı eskiden hep beni suclardi.

Neyse bugünde konferansta görüşüyorlardı annesi beni sordu telefonu ona ver dedi eşime ses hoparlördeydi benim işim var ben kapatıyorum dedi kapattı

Kayınvalideniz sizinle konuşmayacaksa, eşinize neden telefonu size vermesini söylemiş, sonra neden telefonu kapatmış peki ?

Konu içeriğiniz kayınvalidenizle ilgiliyken; konu başlığınız neden "Görümce sorunsalı derdi neyse".

Eşiniz neyi anlamalı, konunun görümcenizle ne alakası var ?

Kayınvalideniz sizinle konuşmayacaksa, eşinize neden telefonu size vermesini söylemiş, sonra neden telefonu kapatmış peki ?

Konu içeriğiniz kayınvalidenizle ilgiliyken; konu başlığınız neden "Görümce sorunsalı derdi neyse".

Eşiniz neyi anlamalı, konunun görümcenizle ne alakası var ?
Cümleyi atlamışım düzenledim

Görümcem beni sevmez ha belli etmez ama hissederim ben benden gıcık alıyor sanki. Evlendiğimden beri hep bir soğukluk suratsizlik Allah'tan farklı memleketlerdeyiz. Eşimde hep iyi olmamızı ister artık o da karışmıyor şükür. Çünkü çok sorunlar çıkıyordu. Neyse bugünde konferansta görüşüyorlardı annesi beni sordu telefonu ona ver dedi eşime ses hoparlördeydi görümcem benim işim var ben kapatıyorum dedi kapattı. Annesiyle konuştuk .Halbuki evde bir işi de yok. Neyse konuşmasin da eşim sizce bunu anlıyordur degil mı eskiden hep beni suclardi.

Cümleyi atlamışım düzenledim

Kayınvalidenizin evi ayrı, görümcenizin evi ayrı anlaşılan. Belki de görümcenizin gerçekten işi vardı, belki telefonda konuşacak durumda değildi.

Neden görümcenizin sizinle ilgili bir sorunu olduğunu düşünüyorsunuz ?

Kayınvalidenizin evi ayrı, görümcenizin evi ayrı anlaşılan. Belki de görümcenizin gerçekten işi vardı, belki telefonda konuşacak durumda değildi.

Neden görümcenizin sizinle ilgili bir sorunu olduğunu düşünüyorsunuz ?
Kız hiç konuşmayız ki sen anlamaz mısın biri senden hoşnut olmadığında illa yüzüme mı söylemesi lazım mesela bir araya gelsek saatlerce oturur ağzımı açmaz felan ben konuşmaya çalışırım genelde

Esinizin inanip inanmamasinin bir önemi yok. Paronyak bir yapiniz yoksa hissettikleriniz dogrudur. Ne o sizi sevmek zorunda, nede siz onu. Insanlar birbirlerine saygili olsun yeter. Mesafenizi ona göre korumaya devam edin. Esinize birsey ispat etmenize gerek yok
Aynen benim için sorun yoktu ama eskiden derdi konuş böyle şöyle bende konuşuyorum ama cımbızla laf alıyorum sohbet etmek istemiyor benimle dediğimde bile oralı olmazdı en azından şimdi öyle değil

Kız hiç konuşmayız ki sen anlamaz mısın biri senden hoşnut olmadığında illa yüzüme mı söylemesi lazım mesela bir araya gelsek saatlerce oturur ağzımı açmaz felan ben konuşmaya çalışırım genelde

Görümceniz sürekli aynı davranışı sergiliyorsa şimdiye kadar alışmış olmalıydınız.

Görümcenizin genel yapısı mı böyle, sadece size mi böyle davranıyor ?

Amaaan çok da fifi diye bir laf vardı. Buraya uymuş ama fifi neydi?

Bence siz irdeledikçe, taktıkça size tavır yaparlar. Nasılsa bizi önemsiyor diye azıcık deli taklidi, hiç bozuntuya vermemeyi deneyin, fatketmemiş gibi olun kurşun geçirmez olun kimse yapacak cesareti bulamaz

Amaaan çok da fifi diye bir laf vardı. Buraya uymuş ama fifi neydi?

Bence siz irdeledikçe, taktıkça size tavır yaparlar. Nasılsa bizi önemsiyor diye azıcık deli taklidi, hiç bozuntuya vermemeyi deneyin, fatketmemiş gibi olun kurşun geçirmez olun kimse yapacak cesareti bulamaz
Çok çok haklısın öyle yapcam. Eskiden hep söylerdim daha da değerli oldulardı

Belki kadının tuvaleti gelmiştir 🤭 görümce görmeym ömrümce demişler sen kendinden eminsen umursama derim 🌺

Back
X