görümce problemi.. ne yapmalıyım?

Cok gerekli biri ya kendini bisey saniyo salla gitsin eş iyiyse kimse umrumda degil benim iy olana iy kotü olana seviyeli kafan rahat eder

Belki kendi kendine vesvese yapiyosundur. Cok takma, cok umursama bence. Aramiyorsa sende ona gore biraz daha mesafeli davranirsin olur biter. Mesela bende gelinimizi hastaliginda aramamis olabilirim, ama sirf yogunluktan unuttugumdan filan.

Ya su sitede gorumce ile alakali bin tane konu acilsa hep hak veriliyor konu sahibine, ben bi sure once gelinimizle alakali bi konu acmistim beni yerden yere vurmuslardi. Sirf gorumceyim diye herhalde hahah..

Ya kadin bayramini kapidan kutluyor ustelik hastasin özellikle size gelmesi gerektigi halde bunu yapan bir insan bu gibi insan sana lazim degil cnm
Sende ayni sekilde davranirsin hatta gelmedi gitmedi diye kv ne bile soyleme onu onemseme soylersende fark bile etmedim gelenim gidenim o kadar cok oldu ki sadece esim dedi x niye gelmedi diye diyebilirsin
Ama esine soyle mutlaka kirildigini o da ona gore ilerde senin tepkine niye boyle yapiyorsun demesin

boşver be canım sen kötü bişey yapmamışsın ya o kendi yapmış işte tam böyleyken mesafe koy gitsin

Benim görümce de bigün demişti ki eşim lisedeyken komşusunun kızı varmış da ona düşünüyodum sarısındı mavi gözlüydü uzun boyluydu cok iyi huyluydu falan filan bide kp kv var esim var kocası var ooo bende dedim ee okadar güzelse kendine kuma alsaydın haha ha mısmor oldu konuyla pek alakalı dil ama yazdım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…