• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce problemi.. ne yapmalıyım?

book thief

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
928
1.090
133
merhaba sevgili kk üyeleri, görümcemle alakalı bir durumda sizlerden yardım rica ediyorum.
ben bayramdan 1 hafta kadar önce hasta oldum, faranjit dendi, ve zatürreye çevirmiş şu an hala yatıyorum. bayram ziyaretlerine hastalığım dolayısıyla gidemedik, gitmemiz gereken yerleri arayıp bayramlarını kutladık, görümcem dahil. bayramın ilk günü sevgili kayınvalidem geldi yemek yaptı, benimle ilgilendi. kayınpederim kurban işlerinden sonra kayınvalidemi almaya geldi, bu sırada görümcem ve ailesi de geldi çünkü bayram ziyaretlerine beraber gideceklerdi. içeri girmediler, kapıdan kuru bir geçmiş olsun iyi bayramlar diyip gittiler. bayram geçti gitti ve o görüşmemizden beri aramadı görümcem, hasta olduğum için aramasını beklerdim. daha önceden bana karşı ergen kızıyla beraber istemez bir tavırda oldukları için eşim konuşmuştu ve görümcem bir problem olmadığını söylemişti. ama bu arayıp sormama durumu ortada bir problem olduğunu gösteriyor. hem çok kırıldım hem hayal kırıklığına uğradım çünkü ben olsam arardım, küs olsam, nefret etsem bile arardım, eşimin ablası olduğu için. ama onun yerine kendisi daha önceki bir konumda bahsetmiş olduğum ve benim mesafe koyduğum eşimin dayısının oğlunun nişanlısıyla malum sitede sözler, fotoğraflar paylaşıyor. gelin adayıyla yaşadığımız olayı görümcem biliyor, ve mesafe koyduğumu da biliyor, buna rağmen onunla bu şekilde samimi olması her ne kadar olayları kendime yormak istemesem de sanki bana inat yapılıyor gibi geliyor. benle problemi olması için ben hiçbir sebep göremiyorum, konuyu eşimle paylaştığımda o da anlam veremediğini söyledi. ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım lütfen fikir verin. arayıp derdinin ne olduğunu mu sorsam yoksa hiç farkında değilmiş, umursamıyormuş gibi mi davransam? çok üzgünüm gerçekten :KK61:

merhaba sevgili kk üyeleri, görümcemle alakalı bir durumda sizlerden yardım rica ediyorum.
ben bayramdan 1 hafta kadar önce hasta oldum, faranjit dendi, ve zatürreye çevirmiş şu an hala yatıyorum. bayram ziyaretlerine hastalığım dolayısıyla gidemedik, gitmemiz gereken yerleri arayıp bayramlarını kutladık, görümcem dahil. bayramın ilk günü sevgili kayınvalidem geldi yemek yaptı, benimle ilgilendi. kayınpederim kurban işlerinden sonra kayınvalidemi almaya geldi, bu sırada görümcem ve ailesi de geldi çünkü bayram ziyaretlerine beraber gideceklerdi. içeri girmediler, kapıdan kuru bir geçmiş olsun iyi bayramlar diyip gittiler. bayram geçti gitti ve o görüşmemizden beri aramadı görümcem, hasta olduğum için aramasını beklerdim. daha önceden bana karşı ergen kızıyla beraber istemez bir tavırda oldukları için eşim konuşmuştu ve görümcem bir problem olmadığını söylemişti. ama bu arayıp sormama durumu ortada bir problem olduğunu gösteriyor. hem çok kırıldım hem hayal kırıklığına uğradım çünkü ben olsam arardım, küs olsam, nefret etsem bile arardım, eşimin ablası olduğu için. ama onun yerine kendisi daha önceki bir konumda bahsetmiş olduğum ve benim mesafe koyduğum eşimin dayısının oğlunun nişanlısıyla malum sitede sözler, fotoğraflar paylaşıyor. gelin adayıyla yaşadığımız olayı görümcem biliyor, ve mesafe koyduğumu da biliyor, buna rağmen onunla bu şekilde samimi olması her ne kadar olayları kendime yormak istemesem de sanki bana inat yapılıyor gibi geliyor. benle problemi olması için ben hiçbir sebep göremiyorum, konuyu eşimle paylaştığımda o da anlam veremediğini söyledi. ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım lütfen fikir verin. arayıp derdinin ne olduğunu mu sorsam yoksa hiç farkında değilmiş, umursamıyormuş gibi mi davransam? çok üzgünüm gerçekten :KK61:

Cnm bende gorumcemle kusum
Hiçbir zaman abla olamaz görümce
Şöyle düşün yeri geliyor ana ile kız anlaşamıyoruz
Abla kardeşi kıskanıyor yeri geliyor
Takıntı haline getirme ben gibi

Yapacağın şu olsun
Seni çok severim nerde gördüğüm yerde

Yani gorustugunuzde normal davran laf varsa bile cvp verme kendini yesin tepkisiz ol gelinini ze yaklaşması giciklik
Seni germek için yapıyor oyuna gelme

Son düzenleme:
eşinin dayısının oğlunun nişanlısıyla sırf sen küssün diye samimi olmayacak mı?

istediğin bu mu herkes istediğiyle samimi olmakta özgür sana kötü ona iyi demek ki

eşinin dayısının oğlunun nişanlısıyla sırf sen küssün diye samimi olmayacak mı?

istediğin bu mu herkes istediğiyle samimi olmakta özgür sana kötü ona iyi demek ki

tabi ki öyle bir beklentim yok, ama insan bir şey kendisine inat yapıldığı zaman hisseder ya öyle bir durum söz konusu, hani eşim de farkında bu durumun. o yüzden üzüldüm. ve benimle, bizimle bir problemi olmadığını söylediği halde problemi varmış gibi duruyor.

tabi ki öyle bir beklentim yok, ama insan bir şey kendisine inat yapıldığı zaman hisseder ya öyle bir durum söz konusu, hani eşim de farkında bu durumun. o yüzden üzüldüm. ve benimle, bizimle bir problemi olmadığını söylediği halde problemi varmış gibi duruyor.
öyle hissediyorsan öyledir o zaman boşver

kimseye zorla sevdiremezsin kendini herkes sevdiğiyle anlaştığıyla takılsın

Bana gorumcenden cok beklentiye girmişsin gibi geldi.

Ben de ex elti adayimla hala gorusuyorum mesela. Esim de zira. Kalan kimse gorusmuyor. Her görüştüğümüzde foto atariz. Nispetten degil. Baskasinin sorunundan bana ne.

Hastayken aramasini da bosver derim. Herkes ince dusunmek zorunda değil.

Hiç arayıpta sebep sormayın bence, önemli olan diğeriyle iyi olup olmaması değil, size soğuk davranması. Eşiniz bi ağzını arasa?

Canim mesafeli ol gorumceden ne dost, ne kardes olur insana. Ben gorusmuyordum gorumceyle simdi hamileyim diye yalaka modunda ama artik ben mesafemi koruyorum en iyisi boyle :KK11: sende hic takma kafana ne hali varsa gorsun de geç

Canım tek yapman gereken mesafeli olmak boşver ister aramasın ister sormasın ne gerek var görümce işte kardeş gibi yanacağını sanmam üzüleceğini sanmam sende ona göre biliyorsun artık ona göre davranırsın herkese değer vermemek gerek beklentiye gerek yok selam ver geç Hoppa

Görümcemle evlerimiz yakın olmasına rağmen bayramlaşmaya gelmedi. Eşimin kiz kardeşi ikimizdende yaşça küçük. Grip olmuş görümcem aradım geçmiş olsun kimse yoksa geleyim yanına çorba yaparım dedim. Yok hem annem hem kayınvalidem var sağol dedi. Bir hafta sonra ben grip oldum kimse aramadı da gelmedi de. Problem mi hiç değil ben üzerime düşeni yaptım kimseden birşey beklemeden.Arkadaşım kimseden birşey bekleme inan daha mutlu olursun.

Hic umursama, onunda kötü zamaninda sende arama sorma. O belliki bi havalara girmis, seninde en iyi cevabin umursamamak olur.

:KK73::KK73::KK73:
Boşver ne için yaparsa yapsın,
Sen umursamazsan hiçbir işe yaramaz :KK37:
Geçmiş olsun demiş işte uğradığında , sizinle mesafeli olmak istiyor anladığım kadarıyla.:KK69:

ben yerinde olsam umursamaz ve görmezden gelirdim isterse eşinin dayısının oğlunun nişanlısıyla geceli gündüzlü birlikte olsunlar ...bırakta o senin derdine düşsün üzülmene değecek bir şey yok duyma ve görme rahtına bak sorun çıkarmak isteyen bir şekilde seni bulur ozaman gerekeni hakettiği gibi söylersinnn..

Kapıda görüşmüşsünüz daha niye arasın anlamadımo_O

Hastalanınca niye birilerinin arayıp geçmiş olsun demesini bekliyorsun ki... O söyleyince hastalığın geçecek mi?? Boşver takma kafana böyle şeyleri..

Son düzenleme:
Back