Görümce mi?

Bence görümcenin bi hastaligi var hemen bi psikologa gitmesi cok iyi olur basina daha da cok bela acmadan ama böyle bi olayda esim bana inanmasa hic biseye hicbisekilde normal devam etmezdim..

Kiskanclik hastaligi var en basta ama bir tuaf insan ya bilemiyorum suan görüsmüyorum ama bir kizi birde oglu var kizini yok sayiyor, oglunuda ilahlastiriyor bir görmelisin. cözemedim ben, zaten cözmekte istemiyorum ne hali varsa görsün.

Canim aslinda baska belaya gerek yok. Esi kum ar oynuyor, icki iciyor. Gecenlerde cocuk parasindan biriktirdigi birkac kurusluk parayi annesine vermis, verirkende kayinvalideme yalvariyormus anne nolur esime verme, isterse beni öldürüyor olsa verme yoksa hepsini kumara yatiracak diye. Öyle bir cekiyorki ama anlamiyor hala ayni hala ayni. Biryerde karsilassak, bir akrabada, bir mevlütte falan hala bana laf sokmaya calisiyor. Hic cevap vermiyorum aslinda cok aci seyler söyleyebilirim ama Allah a havale ediyorum.

Canım benzerini bende yaşadım. Hemeennn eşime anlattım. Ablası da, çocuklarının üstüne yemin etti ben öyle konuşmadım diye! Kanım çekildi resmen.

Hem yalan söyle, hemde söylemedim diye çocuklarının üstüne yemin et.

Eşimde bana inanmadı çocuklarının üstüne yemin ettiği için ve "x hayatta o sözleri söyleyecek son insandır" dedi ve o konu kapandı.

Ha bu arada, bende dedim: "ben .opomdan mı uydurdum bunları" diye ama nafile..

Daha çok şeyler yaşadım. Üstünden yıllar geçti. Senin ki çok şükür gerçeklerin farkına varmış. Ben Allah a havale ettim.

aman allahım bu nasıl bir yalan ve nasıl bir inkar.... görümceniz ne kadar iftiracıymış... bence o olaydan sonra bütün ilişkinizi koparmalıydınız o kızla,ondan size ancak zarar gelir

şok oldum yaniiii,görümcen çok fenaymış ya..

Ben de görümceyim ama bunları asla yapmam ,ayy nasıl biri o öyle,ama şöylede kocası şöyle böyle diyede konuşma ,sonuçta herşey bizim için ..

ay uyuz oldum görümcene kusura bakmada 1 kaşık suda boğasım geldi!! ne o yaa şımarık şımarık davranışlar hiç muhatap olma densizle!! bnde görümceyim ve bnmde görümcem var arkadaş gibiyiz herseyimizi paylaşırz... allah yardımcın olsun ama pabuç bırakma cnm o kim yaaa belliki şımartmışlar onu

bende de var böylesi arayı açtım ne arıyorum ne soruyorum sende o evden uzaklaş o kızlada konuşma derim bu gidişle yuvanı yıkar benden demesi ben eşime görümcemin yüzünü gösterdim şimdi ne ara ne sor der zaten derse başına neler geleceğini biliyor

böyle manyakları Allaha havale et canım çok zor bu durum ve evliliğinizi de etkiliyor belli ki. Bir insanı yalanlarıyla azaba sürükleyeni Allah ta affetmez. sıkıntı için kenz-ül arş suresini bul oku seni çok rahatlatır inşallah

ewlere şenlik anaacıııımm bir tanede bende var
sormayın gitsin,soran bir pişman sormayan iki
allaha havale ediyorum çay kaşıklarını

ewlere şenlik anaacıııımm bir tanede bende var
sormayın gitsin,soran bir pişman sormayan iki

ewlere şenlik anaaamm bir tanede bende var sormayın gitsin

soran bir pişman sormayan iki

birnefes, bu haksızlık yaşadığınız olay çok önce yaşanmış, hatta bunun üzerine eşinizde görümceniz tarafından iftiraya uğramış ve anlamış kardeşinin ne olduğunu ?

Bu çok önce yaşanan olayı neden anlattınız ? Neden deşiyorsunuz kendi içinizi ?

Anlıyorum, tekrar tekrar yaşanıyor o anlar, ufacık kareler tekrarlansa bile ama bu yaptığınızın size faydası yok.

Boşuna gıybet yapılmış oluyor burada ve boşuna tekrar öfke dolmuş oluyor kalbiniz.

Sizden uzak olsun, yaptığı haksızlıkları özellikle evlenince farkına varacaktır..

Mutlaka çıkacaktır biryerlerden.

gorumceniz normal degil hasta, ayni "Bir cocuk sevdim dizisindeki Mine karakterinin ablasi gibi", psikologa gorunmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…