Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese selamlar güzel bayanlar, bu kulübün yeni üyesiyim.
bana yardım edin görümcemden bıktım usandım artık, kaynanamın vefatından sonra daha bir beklentiler içerisine girdi bu görümce neymiş efendim anneler gününde görümcemi aramamışım 2 günde bir arayıp sormamışım. Bu beklentiler normalmi ben anlamıyorum,
Anlamıyorum ya böyle şeyleri ya ben çok safım ya da insanlar kötü . Kadın size sövmemiş sadece aranmak istemiş bunda ne var . İyi olmak anlayışlı olmak çok mu zor . İnsan kaç yaşında olursa olsun annesini kaybetmek yıpratıcı bir şey siz de biraz anlayışlı olabilirsiniz bu zor olmamalı
Anlamıyorum ya böyle şeyleri ya ben çok safım ya da insanlar kötü . Kadın size sövmemiş sadece aranmak istemiş bunda ne var . İyi olmak anlayışlı olmak çok mu zor . İnsan kaç yaşında olursa olsun annesini kaybetmek yıpratıcı bir şey siz de biraz anlayışlı olabilirsiniz bu zor olmamalı
Evet canım haklısın annesi öleli 2 yıl oldu rahmetli kayınvalidemi çok severdim ve ben kendi annemi kaybedeli 10 yıl oldu kendi kardeşlerimden böyle bir beklentim yok ve kendim 4 çocuk annesiyim