• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce 😭

Herkese selamlar güzel bayanlar, bu kulübün yeni üyesiyim.
bana yardım edin görümcemden bıktım usandım artık, kaynanamın vefatından sonra daha bir beklentiler içerisine girdi bu görümce 🥴 neymiş efendim anneler gününde görümcemi aramamışım 2 günde bir arayıp sormamışım. Bu beklentiler normalmi ben anlamıyorum,
Anlamıyorum ya böyle şeyleri ya ben çok safım ya da insanlar kötü . Kadın size sövmemiş sadece aranmak istemiş bunda ne var . İyi olmak anlayışlı olmak çok mu zor . İnsan kaç yaşında olursa olsun annesini kaybetmek yıpratıcı bir şey siz de biraz anlayışlı olabilirsiniz bu zor olmamalı 🙄

Anlamıyorum ya böyle şeyleri ya ben çok safım ya da insanlar kötü . Kadın size sövmemiş sadece aranmak istemiş bunda ne var . İyi olmak anlayışlı olmak çok mu zor . İnsan kaç yaşında olursa olsun annesini kaybetmek yıpratıcı bir şey siz de biraz anlayışlı olabilirsiniz bu zor olmamalı 🙄
Evet canım haklısın annesi öleli 2 yıl oldu rahmetli kayınvalidemi çok severdim ve ben kendi annemi kaybedeli 10 yıl oldu kendi kardeşlerimden böyle bir beklentim yok ve kendim 4 çocuk annesiyim 🤷‍♀️

Sıfır beklenti sonsuz mutluluk. Siz insanların beklentilerini karşılamak zorunda değilsiniz .

IMG_20210516_112248.webp

Hahaha bide bunu dene şimdi gördüm aklıma sen geldin

Back
X