- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
- 408
Ne kadar abartmissiniz basliga bakinca ben de bir sey var sandim. Gunde 2 kere ariyomusmus arar efendim esiniz agac kovugundan cikmadi ya annesi arayacak tabiki. Sizin de cocugunuz olacak evlenince gorusmeyeceksiniz heralde. Sanki bir evlat kolay yetisiyo ya. Kardesi de abisini paylasamiyo olabilir zamanla alisir elini kolunu tutsa ne olur yapisacak sanki kolu. Esleriniz sizin icatlariniz sizin uretimleriniz degil bunu bi anlayin abarta abarta anlatmis bir de dert ariyosun heralde. Ben sehir disinda uni okuyorum bana da annemler gunde otuz kez ne yedin naptin ac kalma diyolar annelik baska bisey cunku anlayamiyosunuz zannimca
günde 2 kere gelini arıyor ama oğlunu değil. madem öyle o zaman kendi oğlunu arasın sürekli onla konuşsun, doğurup büyüttüğü kişi gelini değil, değil mi? zaten konu sahibi, eşini aramalarından değil, kendisini sürekli aramalarından rahatsız. konu sahibinin, eşini, annesinden falan uzaklaştırmak gibi bi derdi yok, sadece kendisini biraz rahat bıraksın istiyor. e buna da hakkı vardır heralde?
+ karısının elini tutan abisini görüpte ondan sonra gidip koluna giren kardeş benim gözümde sadece komik duruma düşer.