• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce, kaynana sorunu.. Kafayı yiycem artik

Ne kadar abartmissiniz basliga bakinca ben de bir sey var sandim. Gunde 2 kere ariyomusmus arar efendim esiniz agac kovugundan cikmadi ya annesi arayacak tabiki. Sizin de cocugunuz olacak evlenince gorusmeyeceksiniz heralde. Sanki bir evlat kolay yetisiyo ya. Kardesi de abisini paylasamiyo olabilir zamanla alisir elini kolunu tutsa ne olur yapisacak sanki kolu. Esleriniz sizin icatlariniz sizin uretimleriniz degil bunu bi anlayin abarta abarta anlatmis bir de dert ariyosun heralde. Ben sehir disinda uni okuyorum bana da annemler gunde otuz kez ne yedin naptin ac kalma diyolar annelik baska bisey cunku anlayamiyosunuz zannimca

günde 2 kere gelini arıyor ama oğlunu değil. madem öyle o zaman kendi oğlunu arasın sürekli onla konuşsun, doğurup büyüttüğü kişi gelini değil, değil mi? zaten konu sahibi, eşini aramalarından değil, kendisini sürekli aramalarından rahatsız. konu sahibinin, eşini, annesinden falan uzaklaştırmak gibi bi derdi yok, sadece kendisini biraz rahat bıraksın istiyor. e buna da hakkı vardır heralde?

+ karısının elini tutan abisini görüpte ondan sonra gidip koluna giren kardeş benim gözümde sadece komik duruma düşer.

Ne kadar abartmissiniz basliga bakinca ben de bir sey var sandim. Gunde 2 kere ariyomusmus arar efendim esiniz agac kovugundan cikmadi ya annesi arayacak tabiki. Sizin de cocugunuz olacak evlenince gorusmeyeceksiniz heralde. Sanki bir evlat kolay yetisiyo ya. Kardesi de abisini paylasamiyo olabilir zamanla alisir elini kolunu tutsa ne olur yapisacak sanki kolu. Esleriniz sizin icatlariniz sizin uretimleriniz degil bunu bi anlayin abarta abarta anlatmis bir de dert ariyosun heralde. Ben sehir disinda uni okuyorum bana da annemler gunde otuz kez ne yedin naptin ac kalma diyolar annelik baska bisey cunku anlayamiyosunuz zannimca
konu sahibi kendisinin aranmasından rahatsız, kocasının değil.
ayrıca bebek gbi koca adam günde elli kere aranmaz
kimse de zaten kocam ağaç kavuğundan çıktı demiyor

Ben seni 1 saat sonra arayacağım deyip aramayacak, zaten amaç o trip atsın, sıkılsın aman bununla da telefonda konuşulmuyor diye :KK53:

sonraki aradıgında atar bence o tribi
yani yine arayarak atar aramayarak sesinden mahrum bırakarak değil :KK53:

katılmıyorum evlendikten sonra her gün aramak hele günde 2 defa aramak abartıdır. artık eşiyle başka bir ailesi var tabiiki anne babanın yeri ayrıdır fakat evlilikte bağımsızlık ve bireysellik çok önemlidir. Sen üniversite okuyormuşsun ben de okurken annem sesimi duymadan uyuyamazdı ne yedin ne içtin sorardı çok da normal. ama evlenip kendi hayatıma başladığımda işler değişti. sen de evlenince anlayacaksın bence canım.

Merhaba arkadaslar. Ben 2 senelik evliyim. Baslarda kayinvalidemi cok seviyordum hatta onun ilgili olusu hosuma gidiyordu. Her sey basta cok guzeldi. Hatta cevreme kayinvalidemin ne kadar iyi ve beni kizindan ayirt etmeyen biri oldugunu anlatip duruyordum. Fakat sonradan kotu taraflarini gormeye basladim. Kayinvalidem cok bos konusmaya basladi. Ozellikle saka yollu soyler gibi bir seyler diyor ama insanin kalbi kiriliyor. Mesela biz sehir disinda oturuyoruz, insan icinde surekli kotu geliin kotu gellin oglumu aldi gitti deyip guluyor. Bunu okadar cok yapti ki zoruma gitmeye basladi. Kimse keyfinden uzaga gitmiyor. He keyfimden bile olsa ondan alip gitme amacli degil.. her gun mutlaka arar 2 kere. Surekli yediniz mi bir seyler, iyi bir sey yediniz mi diye sorar. Bir derdi olunca en ufak sorunda mutlaka esimi ve beni arar. En ufak bir problemde hemde. Abartmiyorum. Artik okadar bunaldim ki. Simdi ise hamileyim, oglusa iyi bak diyor ki cinsiyeti bile belli degil! Belki kiz olacak diyorum benim icime oyle doguyor diyor. Bıktım gercekten. Diger sorun ise gorumcem, evlendigimden beri kiskaniyor abisini. Hic bir zaman kotu yaklasmadim onu kiskandiracak bir harekette yapmadim inadina. Ama beni tersler, surat yapar abisiyle yan yana olsam bile. Evlendigimiz ilk zamanlarda ben elini tutarken o da koluna giriyordu dusunun. Evlendi yeni o da, degisir dedim ama hala ayni. Sanki ben elinden almisim gibi davraniyor. Kardes yeri es yeri ayri bunu anlamiyor. Napicam? Artik oyle bunaldim ki.
Uzun oldu kusura bakmayin doldum ve bunlar yasattiklarinin ceyregi bile degil.
Bence kaynanan iyi biri ne güzel işte herşeyle ilgileniyor samimiyetle. Olaylara güzel tarafından bak bide ne güzel görümcen seni kıskanıyor oh be :) harika

Ne yani adamla evlenince ailesini sürekli avutmak mı gerekiyor boş vaktinin eğlencesi olmak mı lazım. Ayrıca ne yediniz aç mı kaldınız vs bunlar hakarettir. Çocuk doğurdu diye bi başkasının doğurduğu çocuğa bu şekilde davranma hakkı nerden geliyor. Herkes bi evladın anası ne hakkı var bi anne adayını bu kadar sıkboğaz etmeye

Merhaba arkadaslar. Ben 2 senelik evliyim. Baslarda kayinvalidemi cok seviyordum hatta onun ilgili olusu hosuma gidiyordu. Her sey basta cok guzeldi. Hatta cevreme kayinvalidemin ne kadar iyi ve beni kizindan ayirt etmeyen biri oldugunu anlatip duruyordum. Fakat sonradan kotu taraflarini gormeye basladim. Kayinvalidem cok bos konusmaya basladi. Ozellikle saka yollu soyler gibi bir seyler diyor ama insanin kalbi kiriliyor. Mesela biz sehir disinda oturuyoruz, insan icinde surekli kotu geliin kotu gellin oglumu aldi gitti deyip guluyor. Bunu okadar cok yapti ki zoruma gitmeye basladi. Kimse keyfinden uzaga gitmiyor. He keyfimden bile olsa ondan alip gitme amacli degil.. her gun mutlaka arar 2 kere. Surekli yediniz mi bir seyler, iyi bir sey yediniz mi diye sorar. Bir derdi olunca en ufak sorunda mutlaka esimi ve beni arar. En ufak bir problemde hemde. Abartmiyorum. Artik okadar bunaldim ki. Simdi ise hamileyim, oglusa iyi bak diyor ki cinsiyeti bile belli degil! Belki kiz olacak diyorum benim icime oyle doguyor diyor. Bıktım gercekten. Diger sorun ise gorumcem, evlendigimden beri kiskaniyor abisini. Hic bir zaman kotu yaklasmadim onu kiskandiracak bir harekette yapmadim inadina. Ama beni tersler, surat yapar abisiyle yan yana olsam bile. Evlendigimiz ilk zamanlarda ben elini tutarken o da koluna giriyordu dusunun. Evlendi yeni o da, degisir dedim ama hala ayni. Sanki ben elinden almisim gibi davraniyor. Kardes yeri es yeri ayri bunu anlamiyor. Napicam? Artik oyle bunaldim ki.
Uzun oldu kusura bakmayin doldum ve bunlar yasattiklarinin ceyregi bile degil.
Kafayı yemişler resmen .

Evet ben kendi annemle bile 2 gunde bir anca konusurum ve oyle sıkmayız birbirimizi. Kaynanam aradiginda mutlaka en az 10 dakika konusuyor. Hep dert hep sorun hic icimi acmiyor. Sureklide endiseli modunda. Ac kaliyor muyuz diye dusunuyormus. Niye ac kalalim artik sinirime gidiyor

Biraz açmasan kv telefonlarını o mesajı alır belki.Beni de hergün arıyordu ne yediniz naptın bugün Ne iş yaptın bunalıyor insan.Bazı konuşmalarda da kısa kestim.Anladı.

Burada bir üye öyle katı konuşmuş ki bukadar olabilir anca. Mesajlara gün içinde bakamadiğim icin şimdi toplu bir sekilde yaziyorum. Benim amacim asla ve asla esimi annesinden ayirmak olmadi. Olmazda. Her ne kadar suan davranislarindan sikayetci olsam da o onun annesidir kimseyi annesinden ayirmaya calismak benim hakkim degil, ki boyle cabam da yok. Beni sinirlendiren bana karsi davranislari, beni surekli aramasi, benimle uzun sure ve sinir bozucu sekilde konusmasi. Isterse oglunu gunde 50 defa arasin benimle muhattap olmasin. Agzimi acmam. Ogludur. Oglu rahatsiz olmadigi surece istedigi kadar ogluyla konussun. Beni ilgilendiren bir sey degil. Konuyu yanlis anlayip malesef sert konusmussun ama insan basina gelmeyince anlamiyor tabi. Size gore varsin dert olmasin, 2 sene ayni seyi her allahin gunu yasamak ve duygusal olarak bunalmak kolay bir sey degil. Balayina 4 gunlugune gittigimizde bile her gun aramisti. Buna da mantikli bir aciklama bulun lutfen.. Gorumceme gelince inadina yapiyor olmasi ve kiskanmasi hicte normal bir sey degil. O alisamadiysa ben de yeni bir aileye girdim ben de alisamadim ozaman. Abarttigim yok. Kimse buna dayanmak zorunda degil. Bir olayinda siddeti degil surekliligi insani yipratir. Beni yipratan da bu olaylarin siddeti degil surekliligi zaten. Burada bukadar insan eger hakli bulduysa ve bir kisi boyle elestirdiyse bence dusunmesi gereken ben degilim... Ki ceyregini bile anlatmadim demistim.

Biraz açmasan kv telefonlarını o mesajı alır belki.Beni de hergün arıyordu ne yediniz naptın bugün Ne iş yaptın bunalıyor insan.Bazı konuşmalarda da kısa kestim.Anladı.
Acmadigimda msj attigi bile oldu inan. Anlamamak icin elinden geleni yapiyor. Ya da anliyor ama umrunda olmuyor bilemiyorum. Hic dogru degil ama yaptigi..

Acmadigimda msj attigi bile oldu inan. Anlamamak icin elinden geleni yapiyor. Ya da anliyor ama umrunda olmuyor bilemiyorum. Hic dogru degil ama yaptigi..
Değil evet ben de aynısından bunalmıştım.Dün evlilik yıl dönümümdü ilk kutlayan kim bil kv :KK70:WhatsApp görünmemize bakıyor.açmadın diyor.Desin umursamıyorum.Tek derdi biziz sanki.

Bi de topluluk içinde şaka yollu bişey söylüyor ya kendince güya ben de cevap veriyorum.

Bence sorun şu Bazı Kvler oğullarının Yeni bir aile kurduğunu anlamıyor.gelinleri kendi ailelerine +1 kabul ediyor.Kendi yaşadıklarını yumuşatıp gelinine uyarlıyor, bir tutuyor kendiyle:duduk:

Çözüm önerisi yapmaya kalkcam siz zaten kisa konusmalar yaparak bunu yapiyormusunuz Esiniz sizi isteginde uyuyor vs yapiyormus anlamiyor halden sanirim ilgili olursam daha iyi olur sanirim diyor hep aranmaniz hic normal degil bana gore mesafe sart birden olmasada yavastan aradiginda kisisel konusmalari isim vs var diyip kisa kesin devamli yaparsaniz anlamazsada birgun anlar ümidiyle.Görümce malesef kiskaniyor cok asiri sevgi pitircigi olmus su zamana kadar bence bunu yapacak esiniz dile getirmeyi denediniz mi her koluna girdikce kolunu indirse sorun olmaz ama kardeside kiskanmaya getirebilirler işi yanlis anlasilirsinizda büyük ihtimal :)

Bana surekli ruyamda gordum ayni x (kocam) gibi bir erkek cocugu doguruyorsun vesaire demesi. Dusuk tehlikem varken. Doktora gittigimde doktor dusmez sanmiyorum demisti bunu dedigimde babasina cekerse dusmez tutunur hayata dort elle demesi. Moralim bozukken aramamasini dile getirdigimde bile gunde tam acmamama ragmen 5 kez arayip cevap alamayinca mesajlar atmasi.. Ekmegi varsa yiyecek dusmezmis dusecegi varsa naparsam yapayim dusermis.. Bunlar benim duymak istedigim seyler degildi. Bu yuzden konusmak istemedim. Biliyordum. Benim ailem bunu bana buyutmedi belli etmedi olayi, ben gun icinde unuttum o hatirlatti. Hamilelerin yuzde 30u bu tehlikeyi yasiyor zaten. Bir kez olsun rahatlatmadi. Daha anlatmadigim okadar sey varki. Doldugum. Care bulamadigim. Ruyasinda benim onlari istemedigimi goruyomus bilmem ne. Bana bunu diyor. Her sey de malum oluyor masallah.

Bana surekli ruyamda gordum ayni x (kocam) gibi bir erkek cocugu doguruyorsun vesaire demesi. Dusuk tehlikem varken. Doktora gittigimde doktor dusmez sanmiyorum demisti bunu dedigimde babasina cekerse dusmez tutunur hayata dort elle demesi. Moralim bozukken aramamasini dile getirdigimde bile gunde tam acmamama ragmen 5 kez arayip cevap alamayinca mesajlar atmasi.. Ekmegi varsa yiyecek dusmezmis dusecegi varsa naparsam yapayim dusermis.. Bunlar benim duymak istedigim seyler degildi. Bu yuzden konusmak istemedim. Biliyordum. Benim ailem bunu bana buyutmedi belli etmedi olayi, ben gun icinde unuttum o hatirlatti. Hamilelerin yuzde 30u bu tehlikeyi yasiyor zaten. Bir kez olsun rahatlatmadi. Daha anlatmadigim okadar sey varki. Doldugum. Care bulamadigim. Ruyasinda benim onlari istemedigimi goruyomus bilmem ne. Bana bunu diyor. Her sey de malum oluyor masallah.

Offf bu ne yaa eşine anlatsana hepsini tek tek delirirdim senin yerinde olsam

Çözüm önerisi yapmaya kalkcam siz zaten kisa konusmalar yaparak bunu yapiyormusunuz Esiniz sizi isteginde uyuyor vs yapiyormus anlamiyor halden sanirim ilgili olursam daha iyi olur sanirim diyor hep aranmaniz hic normal degil bana gore mesafe sart birden olmasada yavastan aradiginda kisisel konusmalari isim vs var diyip kisa kesin devamli yaparsaniz anlamazsada birgun anlar ümidiyle.Görümce malesef kiskaniyor cok asiri sevgi pitircigi olmus su zamana kadar bence bunu yapacak esiniz dile getirmeyi denediniz mi her koluna girdikce kolunu indirse sorun olmaz ama kardeside kiskanmaya getirebilirler işi yanlis anlasilirsinizda büyük ihtimal :)
Uzun bir sure hic bir sey demedim gecer umuduyla ama en son baktim ki evlenmesine ragmen devam ediyor boyle kiskancliklara ve bana degisik davranmaya, esimi aldim karsima tum sinirimi birikmisligimi bir solukta aglayarak anlattim ve esim hak verip bir daha bir sey oldugunda sen direk lafini soyle sakinma ben de o an senin arkanda olup seni tutucam kimse karisamaz seni uzmeye hakki yok dedi ama iste.. Ah ah hatirladikca bile deliriyorum.
Kaynanama bunu yapicam dediginiz gibi daha cok kapatmaya yonelik konusucam

Madem bebegin bu durumu var dinlenmem gerek telefonda konusmak tehlikeli uzun sure radyosyon zararli deyip gorusuruz daha sonra diyip kapatin bence .

Değil evet ben de aynısından bunalmıştım.Dün evlilik yıl dönümümdü ilk kutlayan kim bil kv :KK70:WhatsApp görünmemize bakıyor.açmadın diyor.Desin umursamıyorum.Tek derdi biziz sanki.

Bi de topluluk içinde şaka yollu bişey söylüyor ya kendince güya ben de cevap veriyorum.

Bence sorun şu Bazı Kvler oğullarının Yeni bir aile kurduğunu anlamıyor.gelinleri kendi ailelerine +1 kabul ediyor.Kendi yaşadıklarını yumuşatıp gelinine uyarlıyor, bir tutuyor kendiyle:duduk:
Evet kesinlikle.. Sanki ben onun oğlunu elinden alan bir hainim. Davranisi bu yonde. Lafa gelince cok seviyorum gelinimi, kizimdan ayri tutmam falan.. Sevmesin. Nefretini belli etse herkes icinde su ayaklara yatmasa daha mutlu olucam inan. Aramasin ya nefret etsin benden yani, kotu gelin olayim yeterki beni rahat biraksin.
Kendi kayinvalidesinin nekadar kotu oldugundan dert yanardi birde. Ben de saf, sandim ki cok cekmis, cektirmez. :KK53:

Back