• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce, kaynana sorunu.. Kafayı yiycem artik

Anlamiyorum gercekten yani, koca adam olmus artik okadar abartiyorlar ki . Bir de ileride yanina gitmemizi onunla oturmamizi falan bekliyor. Kendi kizi evlenirken ayri evi olsun baska bir sey istemem demisti karsi tarafa. Iki yuzluluk. Cahillik resmen. Insani delirtirler.
Ben arkadaslarımla bulusunca kv demı arardım
megafonu acar konusmamızı dınletırdım
kızlara baksanıza ya ne tatlı konusuyor derdim:D

Şimdi eşimi arasa onun adını gorsem kalbıme carpıntı gırıyor
o derece yani

Bi,zimki de onunla oturmamızı dile getirmedi hiç ama eşime sürekli baban ölse bana bakan olmaz ben ne yaparım ki annecim der:)
kv emeklı maası var, durumları cok ıyı, zaten boşanmış kızı ve ıkı torunuyla beraber yasıyor.
Platese gider, yuzmeye gider o kadar aktif bir kadın ki , ama eşime sürekli ben cok salak kadınım , ben tek basıma sokaga cıksam yolumu bulamam , çok saf kadınım ben falan der:)

beni de deli ediyor boğasım gelıyor, istiyor ki eşim ona hep acısın , hep üzülsün , eşim onu hep arasın.

Beni ararlarsa gunduz keyfim olursa acarim olmazsa acmam. Baktilar is noyle hafta da 1 ogulunu arar ordan konusuruz ister beni. Acma teli duymadim de uyudum de banyodaydim de . diger seyleri de gormezden gel insanlarin bu tarz sozlerini hareketlerini degistiremezsin. Ama umursamayip gormezden gelirsen bakacak ki sen tinlamiyorsun azaltacak zamanla
Sizinki iyiymis. Her gun istisnasiz ariyor. Artik telefonda onun aradigini gorumce tepem atiyor.
Ister istemez takiliyorum bu konulara.. Bir de hamile olunca insan daha alingan oluyor zaten

ne iyiydi ilk bi kaç ay cevreme anlatıyodum işte arıyo soruyo bnm için bişeyler alıyo cok hevesli falan diye:KK53:
şimdi 2.el gelinlik almaya kadr düştük :işsiz:
:KK45::KK45::KK45::KK45: ahahah çok güldüm ya
benimki bana hiçbirşey almadı 4 senelik geliniyim ama nişanlıyken de almadı , evlenirken zaten ev kurulurken evimizi bile görmedi, kendisi yoğun ısrarlarımız üzerine 4 ay snr gelip tenezzül etti.

ama gelince de iki gün boyunca oğlum oğlum diye ağladı.

eski günler ıyıydı evet :)

kızlara baksanıza ya ne tatlı konusuyor derdim:KK70:

o derece yani

Bi,zimki de onunla oturmamızı dile getirmedi hiç ama eşime sürekli baban ölse bana bakan olmaz ben ne yaparım ki annecim der:)
kv emeklı maası var, durumları cok ıyı, zaten boşanmış kızı ve ıkı torunuyla beraber yasıyor.
Platese gider, yuzmeye gider o kadar aktif bir kadın ki , ama eşime sürekli ben cok salak kadınım , ben tek basıma sokaga cıksam yolumu bulamam , çok saf kadınım ben falan der:)

beni de deli ediyor boğasım gelıyor, istiyor ki eşim ona hep acısın , hep üzülsün , eşim onu hep arasın.
Ahahah sizin olay komikmis :D
Erkek anneleri genel olarak mi boyle anlam veremiyorum. Sanki hayatlarinda bir ogullari var baska hic bir seyleri yok. Kizlarina nedense boyle duskun olmuyorlar. Benim kayinvalidem oyle en azindan. Ama ogluna gelince canim oglum aman oglum usume oglum hasta olma oglum yediniz mi oglum neden aramadiniz oglum aay cileden cikarir

:KK45::KK45::KK45::KK45: ahahah çok güldüm ya
benimki bana hiçbirşey almadı 4 senelik geliniyim ama nişanlıyken de almadı , evlenirken zaten ev kurulurken evimizi bile görmedi, kendisi yoğun ısrarlarımız üzerine 4 ay snr gelip tenezzül etti.

ama gelince de iki gün boyunca oğlum oğlum diye ağladı.

eski günler ıyıydı evet :)

almaması daha iyi galiba sonradan lafını yapıcak anladım bunu bile bile aldırmayı göze alamam artık :KK51:
evime de gelmesinler zaten kendimden soğuyorum zorla gülmeye çalışırken:KK53:

Bir kere benim çok bunaldigimi gorunce esim aramisti benden habersiz. Tamam oglum aramam sizi bir daha tribine girmisti. Merak etmek kotu oldu demisti. Neden dolduruyo seni ben oylesine can sıkıntısına ariyorum onu o da sana mi anlatiyo demisti. Ki ben en son raddede anlatmistim esimde artik uzuldugumu gorup dayanamamisti. Valla bazen dusunuyorum yillarca boyle nasil devam edecek diye. Bazen alin oglunuzu abinizi sizin olsun diyip gitmek istiyorum. Ne degerliymis. Benle olunca mi kiymete bindi?
Hergün hergün ne konuşuyorsunuz ki bu kadar, mesela hep o mu anlatıyor?
Siz bir şey anlatmayın telefonda sorularına kısa kısa cevap verin, o birşey anlatmaya başladığında anne çok işim var kapatmam lazım vs. lafı yarıda kesin, ben seni 1 saat sonra arayacağım deyin aramayın :KK53: bir olur iki olur böyle yavaş yavaş azalır zaten konuşmalar.

Canim dua et şehir disindasin. Ya sürekli Bir arada olmak zorunda kalsan ? Bence kıymetini bil ve onları asla takma. Sen evine eşine çocuğuna odaklan xanim. İnan ayni dertler bende de var. Hem daha kötü bi gorumce hemde sürekli beraber olmak zorundayız. Çünkü yakın oturuyoruz.
Allah sabir versin cidden. Ben de hep dusunurdum boyle uzaktan bile bu derece insani cildirtiyorlarsa yakin olsak neler olur diye. Senin durumunu dusununce kendime sukrediyorum evet insani bu dereceye getiriyorlar

kızlara baksanıza ya ne tatlı konusuyor derdim:KK70:

o derece yani

demek ki kv arayınca o çarpıntı herkeste oluyomuş:KK64:

Ahahah sizin olay komikmis :KK70:
Erkek anneleri genel olarak mi boyle anlam veremiyorum. Sanki hayatlarinda bir ogullari var baska hic bir seyleri yok. Kizlarina nedense boyle duskun olmuyorlar. Benim kayinvalidem oyle en azindan. Ama ogluna gelince canim oglum aman oglum usume oglum hasta olma oglum yediniz mi oglum neden aramadiniz oglum aay cileden cikarir
bizimki yediniz mi içtiniz mi oplum demez
sadece lafta düşkün
ağlar duygu sömurusu ypar
evlenınce bızım evımızı bıle 4 ay snr gördü annesi, kalkıp da gelmedi bile.
eşime bir kurus maddı desteklerı olmadı,
eşim baska bır sehıre geldı yeniden iş düzen kurdu, bir kere arayıp da bir ihtiyacın var mı demedi.
hala da demez.
üstune işten cıkartıldı 5 ay işsiz kaldı eşim. napıyorsunuz demediler bile.
ama telde eşim az burnunu cekse, kv hemen aklım hep sende oğlum der, kalbimin yarısı bursada atıyor der.
ama yardıma gelınce , düşünceye anneliğe gelince hiçbir icraat yok.
beni sinir eden bu zaten.
bak ev aldık 7 ay oldu, daha kapımızı acmadılar.
böyle anne olur mu?

bizimki kızına çok düşkün ve merhametli
boşanmıs bır kızı var ıkı cocukla aynı evde yasıyorlar
gorumcem calısmıyor
cocukların herseyı ıle kv ve kp ılgılenır
cocuklara deli olurlar

kv dem gorumcem acısından baknca çok fedakar bir anne, ama eşim acısından bakınca varmış gbi görünen ama olmayan anne.

Hergün hergün ne konuşuyorsunuz ki bu kadar, mesela hep o mu anlatıyor?
Siz bir şey anlatmayın telefonda sorularına kısa kısa cevap verin, o birşey anlatmaya başladığında anne çok işim var kapatmam lazım vs. lafı yarıda kesin, ben seni 1 saat sonra arayacağım deyin aramayın :KK53: bir olur iki olur böyle yavaş yavaş azalır zaten konuşmalar.
Hep o anlatiyor. Cok uzun ve bos konusan biri. Hani kafasinin ustunde sinek ucsa bunun hakkinda bile konusabilir 5 dakika :D

Anlamiyorum gercekten yani, koca adam olmus artik okadar abartiyorlar ki . Bir de ileride yanina gitmemizi onunla oturmamizi falan bekliyor. Kendi kizi evlenirken ayri evi olsun baska bir sey istemem demisti karsi tarafa. Iki yuzluluk. Cahillik resmen. Insani delirtirler.

kendi kızım kv ile oturmasın ama gelin benimle otursun..
resmen bencillik ya,kızı kv bakmasın ama gelinleri ona baksın

almaması daha iyi galiba sonradan lafını yapıcak anladım bunu bile bile aldırmayı göze alamam artık :KK51:
evime de gelmesinler zaten kendimden soğuyorum zorla gülmeye çalışırken:KK53:
gelmezler merak etme
ben 3 senelık evlıyım ıkı kere geldıler
ama sorsan akılları hep bizde:D

o kadar güzel anlattınız ki sanki benim kayın validemi söylüyorsun bak sana ne diycem bende sana benzer sıkıntılar yaşadım kayınvalidem kıskanç biri önce iyi sonra kötü oldu ben de bunu sezdim hep oğlum hep oğlum ben seni çok iyi anlıyorum. bir kere kv beni aramış sözde sonra eşimi aramış neymiş eşin telefonumu açmıyor demiş aslında aramadı bana böyle bir oyun kurdu ki çok sinirlendim sen misin bunu yapan engelledim numarasını sonra baktım telefonun değiştirmiş mesaj attı yeni numaram bu diye sonra ilk aradığında açmadım çok ısrar ederse açtım soğuk konuştum ---------- a kapı çaldımüdür cağırdı vs yada kapı çaldı diyorum ben seni sonra ararım diyorum ve aramıyorum baktım aramayı bıraktı
en iyisi sen de öyle yap.

Ne kadar abartmissiniz basliga bakinca ben de bir sey var sandim. Gunde 2 kere ariyomusmus arar efendim esiniz agac kovugundan cikmadi ya annesi arayacak tabiki. Sizin de cocugunuz olacak evlenince gorusmeyeceksiniz heralde. Sanki bir evlat kolay yetisiyo ya. Kardesi de abisini paylasamiyo olabilir zamanla alisir elini kolunu tutsa ne olur yapisacak sanki kolu. Esleriniz sizin icatlariniz sizin uretimleriniz degil bunu bi anlayin abarta abarta anlatmis bir de dert ariyosun heralde. Ben sehir disinda uni okuyorum bana da annemler gunde otuz kez ne yedin naptin ac kalma diyolar annelik baska bisey cunku anlayamiyosunuz zannimca

Hep o anlatiyor. Cok uzun ve bos konusan biri. Hani kafasinin ustunde sinek ucsa bunun hakkinda bile konusabilir 5 dakika :KK70:
Ay benim annemde böyle ben ona bile dayanamıyorum bazen değil kayınvalide :KK53:
Dediğim gibi lafı ağzına tıkın "ay kapı çalıyor, ay yemek yandı ocakta ben seni sonra ararım" çat :KK48:

Ay benim annemde böyle ben ona bile dayanamıyorum bazen değil kayınvalide :KK53:
Dediğim gibi lafı ağzına tıkın "ay kapı çalıyor, ay yemek yandı ocakta ben seni sonra ararım" çat :KK48:

tm kızım 5 dk sonra yine ararım diyip kapatabilir yada sen beni ararsın diyip aramayınca trip atabilir :ruh:

İyi ki uzaksiniz mesafenin belli et.o aradiginda anne kapı çaldı gibi bir bahane bulup fazla uzatmadan kapat bari.kv neyse de gorumce daha sinir bozucuymus

Bir kere benim çok bunaldigimi gorunce esim aramisti benden habersiz. Tamam oglum aramam sizi bir daha tribine girmisti. Merak etmek kotu oldu demisti. Neden dolduruyo seni ben oylesine can sıkıntısına ariyorum onu o da sana mi anlatiyo demisti. Ki ben en son raddede anlatmistim esimde artik uzuldugumu gorup dayanamamisti. Valla bazen dusunuyorum yillarca boyle nasil devam edecek diye. Bazen alin oglunuzu abinizi sizin olsun diyip gitmek istiyorum. Ne degerliymis. Benle olunca mi kiymete bindi?

E madem öyle tribe girdi neden aramaya devam etti? Ne güzel eşiniz diyor işte. Bence yüzüne dümdük söyleyin arama kadın istemiyorum ay yeter bi durun diye bağır çağır sinir krizi geçir tamamdır artık aramazlar. Kafan rahat olur. İçindeki her şeyi kus o sinir krizinde.

tm kızım 5 dk sonra yine ararım diyip kapatabilir yada sen beni ararsın diyip aramayınca trip atabilir :ruh:
Ben seni 1 saat sonra arayacağım deyip aramayacak, zaten amaç o trip atsın, sıkılsın aman bununla da telefonda konuşulmuyor diye :KK53:

Back