- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Merhaba arkadaslar. Ben 2 senelik evliyim. Baslarda kayinvalidemi cok seviyordum hatta onun ilgili olusu hosuma gidiyordu. Her sey basta cok guzeldi. Hatta cevreme kayinvalidemin ne kadar iyi ve beni kizindan ayirt etmeyen biri oldugunu anlatip duruyordum. Fakat sonradan kotu taraflarini gormeye basladim. Kayinvalidem cok bos konusmaya basladi. Ozellikle saka yollu soyler gibi bir seyler diyor ama insanin kalbi kiriliyor. Mesela biz sehir disinda oturuyoruz, insan icinde surekli kotu geliin kotu gellin oglumu aldi gitti deyip guluyor. Bunu okadar cok yapti ki zoruma gitmeye basladi. Kimse keyfinden uzaga gitmiyor. He keyfimden bile olsa ondan alip gitme amacli degil.. her gun mutlaka arar 2 kere. Surekli yediniz mi bir seyler, iyi bir sey yediniz mi diye sorar. Bir derdi olunca en ufak sorunda mutlaka esimi ve beni arar. En ufak bir problemde hemde. Abartmiyorum. Artik okadar bunaldim ki. Simdi ise hamileyim, oglusa iyi bak diyor ki cinsiyeti bile belli degil! Belki kiz olacak diyorum benim icime oyle doguyor diyor. Bıktım gercekten. Diger sorun ise gorumcem, evlendigimden beri kiskaniyor abisini. Hic bir zaman kotu yaklasmadim onu kiskandiracak bir harekette yapmadim inadina. Ama beni tersler, surat yapar abisiyle yan yana olsam bile. Evlendigimiz ilk zamanlarda ben elini tutarken o da koluna giriyordu dusunun. Evlendi yeni o da, degisir dedim ama hala ayni. Sanki ben elinden almisim gibi davraniyor. Kardes yeri es yeri ayri bunu anlamiyor. Napicam? Artik oyle bunaldim ki.
Uzun oldu kusura bakmayin doldum ve bunlar yasattiklarinin ceyregi bile degil.
Uzun oldu kusura bakmayin doldum ve bunlar yasattiklarinin ceyregi bile degil.