• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce, kaynana sorunu.. Kafayı yiycem artik

Ela6167

Şurişk'imi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
449
200
23
34
Merhaba arkadaslar. Ben 2 senelik evliyim. Baslarda kayinvalidemi cok seviyordum hatta onun ilgili olusu hosuma gidiyordu. Her sey basta cok guzeldi. Hatta cevreme kayinvalidemin ne kadar iyi ve beni kizindan ayirt etmeyen biri oldugunu anlatip duruyordum. Fakat sonradan kotu taraflarini gormeye basladim. Kayinvalidem cok bos konusmaya basladi. Ozellikle saka yollu soyler gibi bir seyler diyor ama insanin kalbi kiriliyor. Mesela biz sehir disinda oturuyoruz, insan icinde surekli kotu geliin kotu gellin oglumu aldi gitti deyip guluyor. Bunu okadar cok yapti ki zoruma gitmeye basladi. Kimse keyfinden uzaga gitmiyor. He keyfimden bile olsa ondan alip gitme amacli degil.. her gun mutlaka arar 2 kere. Surekli yediniz mi bir seyler, iyi bir sey yediniz mi diye sorar. Bir derdi olunca en ufak sorunda mutlaka esimi ve beni arar. En ufak bir problemde hemde. Abartmiyorum. Artik okadar bunaldim ki. Simdi ise hamileyim, oglusa iyi bak diyor ki cinsiyeti bile belli degil! Belki kiz olacak diyorum benim icime oyle doguyor diyor. Bıktım gercekten. Diger sorun ise gorumcem, evlendigimden beri kiskaniyor abisini. Hic bir zaman kotu yaklasmadim onu kiskandiracak bir harekette yapmadim inadina. Ama beni tersler, surat yapar abisiyle yan yana olsam bile. Evlendigimiz ilk zamanlarda ben elini tutarken o da koluna giriyordu dusunun. Evlendi yeni o da, degisir dedim ama hala ayni. Sanki ben elinden almisim gibi davraniyor. Kardes yeri es yeri ayri bunu anlamiyor. Napicam? Artik oyle bunaldim ki.
Uzun oldu kusura bakmayin doldum ve bunlar yasattiklarinin ceyregi bile degil.

okurken darlandım

fazla ilgi bunaltıcı oluyor

hele cinsiyeti belli olmayan bir bebeğe oğluş demesi tam saçmalık

Evet ben kendi annemle bile 2 gunde bir anca konusurum ve oyle sıkmayız birbirimizi. Kaynanam aradiginda mutlaka en az 10 dakika konusuyor. Hep dert hep sorun hic icimi acmiyor. Sureklide endiseli modunda. Ac kaliyor muyuz diye dusunuyormus. Niye ac kalalim artik sinirime gidiyor

Oy Allah sabır versin. Görümcenin görümcesi yok mu? Ara ona de ki bana yaptıklarını yapsana diye! Ben olsam derim. Gerçi ben direk yüzüne söylerim insanların çekinmem. Ama siz diyemiyorsanız dolaylı yoldan söyletin. Mesela kaynanan arayınca açma ve duymadım de geçiştir artık soğuk ol. Hatta ben olsam engellerdim bir süre sonra da telefonum bozuk göremiyorum derdim ;)

Oy Allah sabır versin. Görümcenin görümcesi yok mu? Ara ona de ki bana yaptıklarını yapsana diye! Ben olsam derim. Gerçi ben direk yüzüne söylerim insanların çekinmem. Ama siz diyemiyorsanız dolaylı yoldan söyletin. Mesela kaynanan arayınca açma ve duymadım de geçiştir artık soğuk ol. Hatta ben olsam engellerdim bir süre sonra da telefonum bozuk göremiyorum derdim :KK66:
Emin olun yaptim dediklerinizi hep. Telefonu acmadim aksama tekrar aradi. Yine acmadiysam esimi aradi. Esime beni sordu ve ille telefona istiyor. Sesimi duymak istiyormus. Neden acmiyor diye sorar.. Esim uyuyomus der ozaman hee tamam der. Bunun bile sakasini yapar kotu gelin telefonlarimi neden acmiyosun istemiyo musun bizi diyerek. Okadar kafayi yedirtiyor ki insana. Gorumceme ise seninde gorumcelerin var dikkat et demistim bana dedigi sey onlar daha kucukler buyuyene kadar ohoooo. ?!

Merhaba arkadaslar. Ben 2 senelik evliyim. Baslarda kayinvalidemi cok seviyordum hatta onun ilgili olusu hosuma gidiyordu. Her sey basta cok guzeldi. Hatta cevreme kayinvalidemin ne kadar iyi ve beni kizindan ayirt etmeyen biri oldugunu anlatip duruyordum. Fakat sonradan kotu taraflarini gormeye basladim. Kayinvalidem cok bos konusmaya basladi. Ozellikle saka yollu soyler gibi bir seyler diyor ama insanin kalbi kiriliyor.

buraya kadar bnm kv ile ilişkimi anlattın resmen :deli:
mesafe en iyisi de o da baştan olcak sonradan olmuyo

Merhaba arkadaslar. Ben 2 senelik evliyim. Baslarda kayinvalidemi cok seviyordum hatta onun ilgili olusu hosuma gidiyordu. Her sey basta cok guzeldi. Hatta cevreme kayinvalidemin ne kadar iyi ve beni kizindan ayirt etmeyen biri oldugunu anlatip duruyordum. Fakat sonradan kotu taraflarini gormeye basladim. Kayinvalidem cok bos konusmaya basladi. Ozellikle saka yollu soyler gibi bir seyler diyor ama insanin kalbi kiriliyor. Mesela biz sehir disinda oturuyoruz, insan icinde surekli kotu geliin kotu gellin oglumu aldi gitti deyip guluyor. Bunu okadar cok yapti ki zoruma gitmeye basladi. Kimse keyfinden uzaga gitmiyor. He keyfimden bile olsa ondan alip gitme amacli degil.. her gun mutlaka arar 2 kere. Surekli yediniz mi bir seyler, iyi bir sey yediniz mi diye sorar. Bir derdi olunca en ufak sorunda mutlaka esimi ve beni arar. En ufak bir problemde hemde. Abartmiyorum. Artik okadar bunaldim ki. Simdi ise hamileyim, oglusa iyi bak diyor ki cinsiyeti bile belli degil! Belki kiz olacak diyorum benim icime oyle doguyor diyor. Bıktım gercekten. Diger sorun ise gorumcem, evlendigimden beri kiskaniyor abisini. Hic bir zaman kotu yaklasmadim onu kiskandiracak bir harekette yapmadim inadina. Ama beni tersler, surat yapar abisiyle yan yana olsam bile. Evlendigimiz ilk zamanlarda ben elini tutarken o da koluna giriyordu dusunun. Evlendi yeni o da, degisir dedim ama hala ayni. Sanki ben elinden almisim gibi davraniyor. Kardes yeri es yeri ayri bunu anlamiyor. Napicam? Artik oyle bunaldim ki.
benım esım de benım yasadıgım sehıre geldı
annesı aylarca bunu kabullenemedı
bızımkı yapısmak yerıne kendını cekıp trip attı
sen de gttin ya , ben hayatta kımseye guvenemem dedı hep eşime
ben sankı uzerıne kuma geldım

bu tarz ınsanlarla mesafelı olmak en ıyısı
benen tavsıye
ben de bastan kv deme asıktım resmen
ta kı evlenıp gercek yuzunu gorene kadar

belli basinda seviodunuz sizde karsilik veriodunuz konusuodunuz simdi kayinvalidenizin bazi hareketleri sizi kizidirinca araya cizgi cekmek istiosunuz ama onceki muhabbetinizden saglayamiyosunuz sanirim oncelikle bicak keser gbi baglanti koparamazsiniz sizin durumunuz biraz farkli yaptiklarina tepki verdikce bu seferde ben kizimdan ayirmadm yinede yaranamadm gelinime moduna duseceksin bu yuzden hep karsiyim yuz goz olmaya basi iyi olsada sonu kotu oluo
gorumceye gelince ona hic anlam veremedim sizden kucuk mu buyuk mu bide baska kardesleri var mi sadece esinizi mi kiskanio

benım esım de benım yasadıgım sehıre geldı
annesı aylarca bunu kabullenemedı
bızımkı yapısmak yerıne kendını cekıp trip attı
sen de gttin ya , ben hayatta kımseye guvenemem dedı hep eşime
ben sankı uzerıne kuma geldım

bu tarz ınsanlarla mesafelı olmak en ıyısı
benen tavsıye
ben de bastan kv deme asıktım resmen
ta kı evlenıp gercek yuzunu gorene kadar
Anlamiyorum gercekten yani, koca adam olmus artik okadar abartiyorlar ki . Bir de ileride yanina gitmemizi onunla oturmamizi falan bekliyor. Kendi kizi evlenirken ayri evi olsun baska bir sey istemem demisti karsi tarafa. Iki yuzluluk. Cahillik resmen. Insani delirtirler.

Canim dua et şehir disindasin. Ya sürekli Bir arada olmak zorunda kalsan ? Bence kıymetini bil ve onları asla takma. Sen evine eşine çocuğuna odaklan xanim. İnan ayni dertler bende de var. Hem daha kötü bi gorumce hemde sürekli beraber olmak zorundayız. Çünkü yakın oturuyoruz.

anne oğluşunun evlendiğini kabul edememiş

k.validem de ilk zamanlar eşimi arar o kız sana iyi bakıyo mu oğlum geceleri üstün açılıyodur örtüyo mu diye sorardı :KK70:

Emin olun yaptim dediklerinizi hep. Telefonu acmadim aksama tekrar aradi. Yine acmadiysam esimi aradi. Esime beni sordu ve ille telefona istiyor. Sesimi duymak istiyormus. Neden acmiyor diye sorar.. Esim uyuyomus der ozaman hee tamam der. Bunun bile sakasini yapar kotu gelin telefonlarimi neden acmiyosun istemiyo musun bizi diyerek. Okadar kafayi yedirtiyor ki insana. Gorumceme ise seninde gorumcelerin var dikkat et demistim bana dedigi sey onlar daha kucukler buyuyene kadar ohoooo. ?!

Yuh ya, ama söyle evet istemiyorum konuşmak istemiyorum diye. Cidden ben bunaldım hiç gelemem öyle şeylere. Kaynanam hep der aramıyorsun falan diye ben diyorum annemi bile aramam ben sevmiyorum telefonda konuşmayı diye.
Söyleyin git kızını ara ne istiyorsun bu kadar diye.

belli basinda seviodunuz sizde karsilik veriodunuz konusuodunuz simdi kayinvalidenizin bazi hareketleri sizi kizidirinca araya cizgi cekmek istiosunuz ama onceki muhabbetinizden saglayamiyosunuz sanirim oncelikle bicak keser gbi baglanti koparamazsiniz sizin durumunuz biraz farkli yaptiklarina tepki verdikce bu seferde ben kizimdan ayirmadm yinede yaranamadm gelinime moduna duseceksin bu yuzden hep karsiyim yuz goz olmaya basi iyi olsada sonu kotu oluo
gorumceye gelince ona hic anlam veremedim sizden kucuk mu buyuk mu bide baska kardesleri var mi sadece esinizi mi kiskanio
Benden 3 yas kucuk. 2 kardesler. Esim ve o yani.
Evet koparamiyorum ve gec kaldim bastan resmi olmaliydim

Beni ararlarsa gunduz keyfim olursa acarim olmazsa acmam. Baktilar is noyle hafta da 1 ogulunu arar ordan konusuruz ister beni. Acma teli duymadim de uyudum de banyodaydim de . diger seyleri de gormezden gel insanlarin bu tarz sozlerini hareketlerini degistiremezsin. Ama umursamayip gormezden gelirsen bakacak ki sen tinlamiyorsun azaltacak zamanla

Yuh ya, ama söyle evet istemiyorum konuşmak istemiyorum diye. Cidden ben bunaldım hiç gelemem öyle şeylere. Kaynanam hep der aramıyorsun falan diye ben diyorum annemi bile aramam ben sevmiyorum telefonda konuşmayı diye.
Söyleyin git kızını ara ne istiyorsun bu kadar diye.
Bir kere benim çok bunaldigimi gorunce esim aramisti benden habersiz. Tamam oglum aramam sizi bir daha tribine girmisti. Merak etmek kotu oldu demisti. Neden dolduruyo seni ben oylesine can sıkıntısına ariyorum onu o da sana mi anlatiyo demisti. Ki ben en son raddede anlatmistim esimde artik uzuldugumu gorup dayanamamisti. Valla bazen dusunuyorum yillarca boyle nasil devam edecek diye. Bazen alin oglunuzu abinizi sizin olsun diyip gitmek istiyorum. Ne degerliymis. Benle olunca mi kiymete bindi?

Allah sabır versin.
Eşinizie söyledinizmi rahatsızlıgınızı?

Back