merhabalar biraz uzun olucak ama en başından içimi dökmek fikir almak istiyorum eşimle 2014 senesinde evlendik severek eşimin annesinin eskiye dayalı sorunlardan psikolojik sorunları vardı oğluda evden gidince iyice kötü oldu sanrım biz her oraya gittiğimizde ağlardı hep orda kalalım isterdi bende yeni olduğum için bişey demez dediklerine giderdm orda kaldm bir sene boyunca ayrı evim varken düğün borçları derken maddi sıkıntımda vardı sonra kv dem eski sorunlarını unutupbenim üstüme gelirdi ben orda kaldığım halde oğlumu benden alamazsın falan bariz suratıma söylemişliği var ben bunları eşime hiç anlatmazdm annesi sonçta beni ezerseler diye eşimde bi çay içmeye götürmezdi dışarı hep kahveye yada arkadşlarıyla vakit geçirirdi bide evlendikten bir ay sonra hamile kaldım bu süreçlerimi hamilelkte ekleniyordu psikolojik olarak berbat durumdaydım kvdem psikoloğa gitti bi süre rahattık bebeğim doğunca evimde kalmayada başladm bü süreçte görümcem hep beni sıkıştrdı evine git niye evinde kalmıyosun diye bende zannediyormki beni düşünüyor oyüzden böle konuşuyo sonra onun derdinide anladım kvdemler ondan elini ayağını çekince maddi manevi destek olmayınca beni şutlamaya çalışmış eşimde evine ilgisizdi maaşını hesapta bekletrdi benzine alkole arkadaşlarına harcardı bana yok çekerdi kayınvalide ayrı baskı yapardı gel temizliğimi yap ütümü yap bırda dur bilmem ne diye öyle böyle derken 3seneyi devrdim katlanamıyordm artık eşime bigün yüzğne beddua ettim benden evladından kaçırdığın para sanada yaramasın diye sonra eşim alköllü trafik kazası yaptı beyin kanaması geçirdi arabada pert oldu şükür yine kalıcı bi sıkıntı olmadı yüzündeki hasar dışında ogünden sonra eşim bana farklı davranmaya başladı benden habersiz 15bin fln kredi çekip harcamış galan herşeyi açıkladı pişmanım diye konştu tabi ben ayrılcam dedm öle döküldü herşey ogün bugün eşim hep iyi olalım diye çabaladı çabalıyorda beni anlamaya hak vermeye başladı arabayı alırkende görümcemden bilezik almştık pert arabayı satıp bi kısmını ödedik bi kısmı kaldı dini imanı para derler ya görmcem tam öle biri kardeşi kaza geçrmiş o para derdine düştü kayınpedermede toplu para geldi görmcem onlara çemkirmş br kuruş vermiceksnz diye benm yanımda imalarda bulundu adam çocuklarına para vermemşte sırt çevrmşler bak bak terbiyesizler diye laflar uydurup bize çattı bana gösteriş yaptı iyiki senin yaşadklarını yaşamıyorum benm kocam bana takıp takıştırıyo sana yapmaz bilmem nebende patladm en sonunda bugün eşime normalde anlatmazdm şikayet ediyo gibi olmıyım araları bozlmasın diye bugünde anlattm herşeyi ablan böle yaptı annen böle yaptı diye oda aradı annesini gittk kavdmde konştuk oda başta üstüme saldırdı nankör ben sana yeni evliyken yardm etmedmmi diye bende evet al oğlum bu parayı kahveye git dedin al oğlum evine pazar yap az çok otur evinde ye demedin dedim baktı eşim bana saldırmıyor kendisine kızıyor işi kızına döndürdü o zaten para göz bilmem ne diye ben sadece eşim düzelsin istedim şükür düzeldi biraz borcumuz var e yaşadklarımda kolay olmayınca hemen atlatamıyorum onlarda bana destek yere köstek oldular görümcem eşimin yanında gık demez onu susturacağını bilir ama eşim yokken bana sokacağı ne kadar laf varsa hepsi sokar ben bıktım artık bugün ipleri kopardım anlayacağınz