28 yaşında ben 25 . evlenmedi dahaYasi kac? Kaldi mi boyle espriler ya
kızmayıp napıcam her dkka böyle esprimi yapılır. sinir ediyo beni... anlaşamıyorum.Eeee sende az değilsin şimdiden kızdığına göre gelin-görümce geçinip gidersiniz.
her dkka böyle şaka yapılmaz. ki kaldıki ben nun her şakasına iyi niyetle yaklaşacak değilim. kim ne niyetle söylüyo anaşılıyo zaten. ayıp . her gittiğimde gelin su getir vs bu ne ya . tabiki götürmüyorum oda ayrıSeni alınca gelin olacaksın doğru demiş
Söz nisan düğün....
Görümcelik nasıl yapılır belki de iyi niyetle soylenmistir. Ard niyet aramayın.
Kimseyi de görmek istemezsen zorla başına kimse silah dayayıp gostermez.
Ayrı ev diye birşey var...
Sonuçta şaka yapıyorsa ve gülerek söylüyorsa niye bu tavrın
bende kim verdiki daha dedim. ama kız hep böyle.Almak ne yahu? Eşya mısın sen.
Kendince takılıyor herhalde,hoşlanmadığını belirt.
Hayir yani ergen de degilmis. Soyledigi sey komik de degil. Sen alinip verilebilen bir mal degilsin ki?28 yaşında ben 25 . evlenmedi daha
Hayir yani ergen de degilmis. Soyledigi sey komik de degil. Sen alinip verilebilen bir mal degilsin ki?
Niye gorumcenle sozlunden daha fazla zaman geçiriyorsun her dakka onunla olmak zorunda mısınher dkka böyle şaka yapılmaz. ki kaldıki ben nun her şakasına iyi niyetle yaklaşacak değilim. kim ne niyetle söylüyo anaşılıyo zaten. ayıp . her gittiğimde gelin su getir vs bu ne ya . tabiki götürmüyorum oda ayrı
Hayir yani ergen de degilmis. Soyledigi sey komik de degil. Sen alinip verilebilen bir mal degilsin ki?
cnım her dkka dip dibe değilim arasıra gidiyorum diyorum. oda bu araları kaçırmıyo sağolsunNiye gorumcenle sozlunden daha fazla zaman geçiriyorsun her dakka onunla olmak zorunda mısın
Rahatsizsan niye dışarda gorusmuyorsun
Bunu sözlune soylesen...
Birde sana gelin demesini istemiyorsan bunu dile getir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?