Gorumce gormeyim seni omrumce

Belli azarlamadığınız. Ben doğru düzgün birşey yazdım ama bile aynı üslubu takındınız. Ama özür dileyerek söylüyorum burada kimse sizi eyleyemez, sizde kimseye istediğinizi söyleyemezsiniz.

Belli azarlamadığınız. Ben doğru düzgün birşey yazdım ama bile aynı üslubu takındınız. Ama özür dileyerek söylüyorum burada kimse sizi eyleyemez, sizde kimseye istediğinizi söyleyemezsiniz.
Size de kotu bisey soyledigimi dusunmuyorum. Sacma bi elestiri icine girdi bir kac kisi. Derdimi paylasmak istedim beni teselli edin demedim. Kotu bir soz ya da azar da soyoemedim tarzim degil zaten. Elestrilere karsi kendimi savundum o kadar. Neyse ben burdaki olaylarida kendime dert edip dramatize edim. Iyi aksamlar

Öncelikle başınız sağ olsun. Diğer konularınızı bilmiyorum sadece burda anlattıklarınıza dayanarak son cümlelerdeki temenniniz bence çok ağır olmuş. Eşiniz maddi haksızlığa uğramış olabilir ama 1 yıl çeker, 2 yıl çeker, bakar emeğine rağmen değer görmüyor o halde kendini ezdirmemesi gerekirdi. Bence haksızlık yapan evet hatali ama haksizliğa rağmen kendini ezdirmeye devam eden de suçludur.

Bebeğinizle ilgili acınız tarifsizdir ancak biraz daha zaman geçince umarim mümkün
olur ve duruma sadece kendi açınızdan değil de biraz daha yukardan bakabilirsiniz, siz bebeğinizi ilk haftalardan itibaren hissettiniz, hayaller kurdunuz, konustunuz, tüm rutiniz değisti ve ilk andan beri anne oldunuz ama kp için durum çok farkli. Sizin gibi aci çekmesini kimseden bekleyemezsiniz ama aciniza saygi duymalilardi elbetteki. Yine de düğünde oynamasina dertlenmeniz çok aşırı. Onlardan beklentiniz çok fazlaymis ama siz zaten artik görüsmeyi keserek yapacaginizi yapiyorsunuz. Kendinizi bu kadar yipratmayin

Bacım pardon da, kocan niye hakkını aramıyor? Ezik ezik beklerseniz sizin hakkınız olan mirası da yerler. Dişli olmadan, canımı yakana tırnağımı geçirmeden değerli olamayacağımı öğrendim.

Ayrıca hiç kimse sizin derdinizi benimsemez. Anneniz ve babanız bile. Her halükarda yalnız olduğunuzu kabul edin.

Bir de adam kızının nişanında oynar tabii. Üzgünüm ama acı sizin acınız. Herkes sizinle yas tutamaz. Görümceleriniz de bir şey yapmamış. Siz ev hakkınızı istememişsiniz bile.

Yazarak derdimi ancak bu kadar antalabiliyirum eee siz de bu kadar anlayabiliyorsunuz.. hayatimi drama cevirdigim yok sadece zorlu sureclerden gecerken insanlarin bana aldiklari tavir
Tam olarak bosverdim zaten artik gorusmeyecegim. Tesekkur ederim.
Eeeee bu kadar anlayabiliyoruz :) siz buraya konu açıp herkesin sizi haklı görmesini beklediniz ama olmayınca da saldırıya geçtiniz .Eşinizin ailesine de bu şekilde davranıyorsanız gördüğünüz muamele bu olur .Ne bekliyorsunuz ?Herkesin dünya yıkılmış gibi davranmasını mi?insanlar dualarını okuyup sonrasında da kızlarına karşı görevlerini yerine getirmişlerdir .Ayrıca siz eşinizin velisi misiniz onun hakkını savunmaya kalkıyorsunuz ,koca adam bir zahmet savunsun .
Konunuzun sonundaki cümle ile de insanlara beddua etmişsiniz ;umarım sizin başınıza dönüp gelmez .
İyi akşamlar

Konu sahibinin eşi kanser oldugunda yalniz birakmislar. Ustune konu sahibi bebegini kaybetmis. Dahasi mirasta eşinin de hakkı var yıllardır maddi manevi sömürmüşler eşini. Hepsi birikmis bunalmis kadincagiz başlık açmış dertlesmek istemis. Bozulan psikoloji duzelir de karakter duzelmez. Torununu kaybeden oglu kanser olan adam dugunde nasıl oynar ? mantikli midir ? bilemedim...

Gelip bana mı patlaması lazımdı? Ya da beni mi terslemesi lazımdı? İmalı imalı "umarım yaşamazsın mı?" demesi mi lazımdı.
? Ben sert bir üslup kullanmadan etmeden bana imalı imalı yorum yapması ne kadar doğru? Ne kadar etik? Başkasının sinirini benden çıkarmaya hakkı yok. Kızının düğünü olduğu için olabilir mi acaba? 1 hafta 10 gün sonra düğün olmuş, daha ne kadar yas tutmaları gerekirdi. Kimse bebeğin annesi kadar üzülmez, yas tutmaz. Kimseden bu incelik beklenmez. Ha bende kırılırım ama yapacak ne var? Adama kendi kızının düğününde oynama, otur benimle ağla diyemem sonuçta.

eşin ağzını açsın hakkını arasın. onun dışında görümce nereye oturursa otursun. ben sabah işe akşam eve karşı komşumla 6 ayda beş kere karşılaşmışımdır. her yerde görecek haliniz yok.

Konu sahibini şahsen tanımıyorum. Empati yapmaya çalışıyorum. Konusacak kimsesi olmadigi icin buradan ilgi destek bekledi diye dusunuyorum. Tam aksi olunca boyle tepki verdi. Oglu kanser olan bir adamın eglenmesi tuhafima gitti, konu sahibinin yazdiklarina bakilirsa kayinpeder evlat ayrimi yapiyor maddi manevi. Oglunu gelir kapısı gibi goruyor ozellikle kizkardesler. Zor gununde ise yaninda olmuyorlar.
Konu sahibinin eşini suçlu ve pasif buldum.

İşte o tam aksini bana değil onunla dalga geçenlere yapmalı. Ben herhangi bir kötü söz söylemedim. Konu sahibinin eşi zaten tam bir fiyasko, fiyasko olduğu için kocasını o savunmaya çalışıyor. Adamın umurunda değil yani yazık.

sımdı kayınpederınız de yerlerde surune surune oynamamıstır :) hislerınız uzuntunuzle sanırım bıraz abartmıssınız

evet zor seyler yasamıssınız gecmıs olsun basınız sagolsun allahım hayırlı zamanda guzel evlat nasıp etsın
bellıkı en bastan bırseyler tam oturmamıs ıletısım sorunları olmus, sızın kadar uzulmelerını beklemeyın kımseden beklemeyın herkes kendı derdıne yanar
mesafelısınız zaten halıyle kafanıza bu kadar takacagınız bırsey yok kımsenın akrabaları dort dortluk degıl emın olun

Zor şeyler yaşamışsınız, bundan sonrasına bakın artık. Rabbim acılarınızı unutturacak mutluluklar yaşatsın size. Eş ailesiyle de görüşmezseniz bi sorun kalmaz ortada, zaten görüşmeniz için bir sebep de yok bu duygusuz bencil yığınıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…