- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.515
- 26
Belli azarlamadığınız. Ben doğru düzgün birşey yazdım ama bile aynı üslubu takındınız. Ama özür dileyerek söylüyorum burada kimse sizi eyleyemez, sizde kimseye istediğinizi söyleyemezsiniz.Kimseyi azarlamadim. Fazlasiyla da sakinimin derdimi yazdim neden dert ettigim sorun oldu. O insanlarla yasayan benim senelerdir tek tek kisilik özelliklerini yazamayacagim icin yasadikalrimi ve artik gorusmek istemedigimi zoruma gittiğimi yazdim bu kadar. Nedense baska yerlere benim yanlis dusundugume geldi konu.
Size de kotu bisey soyledigimi dusunmuyorum. Sacma bi elestiri icine girdi bir kac kisi. Derdimi paylasmak istedim beni teselli edin demedim. Kotu bir soz ya da azar da soyoemedim tarzim degil zaten. Elestrilere karsi kendimi savundum o kadar. Neyse ben burdaki olaylarida kendime dert edip dramatize edim. Iyi aksamlarBelli azarlamadığınız. Ben doğru düzgün birşey yazdım ama bile aynı üslubu takındınız. Ama özür dileyerek söylüyorum burada kimse sizi eyleyemez, sizde kimseye istediğinizi söyleyemezsiniz.
Eeeee bu kadar anlayabiliyoruz :) siz buraya konu açıp herkesin sizi haklı görmesini beklediniz ama olmayınca da saldırıya geçtiniz .Eşinizin ailesine de bu şekilde davranıyorsanız gördüğünüz muamele bu olur .Ne bekliyorsunuz ?Herkesin dünya yıkılmış gibi davranmasını mi?insanlar dualarını okuyup sonrasında da kızlarına karşı görevlerini yerine getirmişlerdir .Ayrıca siz eşinizin velisi misiniz onun hakkını savunmaya kalkıyorsunuz ,koca adam bir zahmet savunsun .Yazarak derdimi ancak bu kadar antalabiliyirum eee siz de bu kadar anlayabiliyorsunuz.. hayatimi drama cevirdigim yok sadece zorlu sureclerden gecerken insanlarin bana aldiklari tavir
Tam olarak bosverdim zaten artik gorusmeyecegim. Tesekkur ederim.
Hanımefendi ben size ağır birşey mi yazmışım? Nazikçe kırmadan birşey yazıyorum ama anladım ki hata ediyorum. Konuya yazanların bir çoğu size daha sert bir üslupla yazmışken bana yükselmek niye? Evet etmişsiniz, tutup kayınpederinizin oynamasına dahi takmışsınız. Psikolojiniz kaybınızdan dolayı bozulmuş. Her şeye takar herşeyim negatif yönünü arar olmuşsunuz. Ben bebeğinizi kaybetmeyi dramatize etmişsiniz dedim mi? Neden söylediklerimi başka bir yere çekmeye çalışıyorsunuz! Ben görümcenizle kayınpederinizi kastettim. Haddinizi bilin yahu. Üstüne üstlük kötü dileklerde bulunmuşsunuz. "umarım yaşamazsınız" İn altından bunu çıkarıyorum ben. Ne haliniz varsa görün demek istiyorum size ama demeyeceğim. Bir zahmet doktora gidin. İyi günler.
Gelip bana mı patlaması lazımdı? Ya da beni mi terslemesi lazımdı? İmalı imalı "umarım yaşamazsın mı?" demesi mi lazımdı.Konu sahibinin eşi kanser oldugunda yalniz birakmislar. Ustune konu sahibi bebegini kaybetmis. Dahasi mirasta eşinin de hakkı var yıllardır maddi manevi sömürmüşler eşini. Hepsi birikmis bunalmis kadincagiz başlık açmış dertlesmek istemis. Bozulan psikoloji duzelir de karakter duzelmis. Torununu kaybeden oglu kanser olan adam dugunde nasıl oynar ? mantikli midir ? bilemedim...
Gelip bana mı patlaması lazımdı? Ya da beni mi terslemesi lazımdı? İmalı imalı "umarım yaşamazsın mı?" demesi mi lazımdı.
? Ben sert bir üslup kullanmadan etmeden bana imalı imalı yorum yapması ne kadar doğru? Ne kadar etik? Başkasının sinirini benden çıkarmaya hakkı yok. Kızının düğünü olduğu için olabilir mi acaba? 1 hafta 10 gün sonra düğün olmuş, daha ne kadar yas tutmaları gerekirdi. Kimse bebeğin annesi kadar üzülmez, yas tutmaz. Kimseden bu incelik beklenmez. Ha bende kırılırım ama yapacak ne var? Adama kendi kızının düğününde oynama, otur benimle ağla diyemem sonuçta.
İşte o tam aksini bana değil onunla dalga geçenlere yapmalı. Ben herhangi bir kötü söz söylemedim. Konu sahibinin eşi zaten tam bir fiyasko, fiyasko olduğu için kocasını o savunmaya çalışıyor. Adamın umurunda değil yani yazık.Konu sahibini şahsen tanımıyorum. Empati yapmaya çalışıyorum. Konusacak kimsesi olmadigi icin buradan ilgi destek bekledi diye dusunuyorum. Tam aksi olunca boyle tepki verdi. Oglu kanser olan bir adamın eglenmesi tuhafima gitti, konu sahibinin yazdiklarina bakilirsa kayinpeder evlat ayrimi yapiyor maddi manevi. Oglunu gelir kapısı gibi goruyor ozellikle kizkardesler. Zor gununde ise yaninda olmuyorlar.
Konu sahibinin eşini suçlu ve pasif buldum.