Gorumce gormeyim seni omrumce

Saralle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
93
57
Merhaba sevgili kk uyeleri
Daha once yazmistim esimin ailesiyle olan sorunlari. Esim kul kedisi masalinda ki yetim kiz gibi buyumus. Iki kiz ozel universitelerde gezmelerde tozmalarda benim esim calisip calisip kazandigini hep eve vermis. Maddi durumlari gayet iyi evler yazliklar her seyleri var. Biz olen anneden ev olmasina ragmen kiradayiz. Hic bir zaman maddi ve maevi bi talebimiz olmadi onlara karsi ki senelerce esimi somurmusler. Hepsine sustuk hepsini sineye cektik yeterki esim mutlu olsun bi yani eksik babasi bari basinda olsun dedim. 4 seneden beri gelinleriyim. Kizlari soz konusyken hayat durur benim esim ile ilgili problem olunca inanilmaz umursuzlar. Esime kanser teshisi konulmustu hastanede opersayon gecirdi yemin ederim umurlarinda degildi gule oynaya hastane koridorunda bekledik. O an dedim ki bosuna susumusum hakedene hakettigi gibi davranmak gerekiyomus. Ben onlara haddini bildirmedim onlar her seyi kendilerine hak sandilar. Oysa ki ben esim icin sustum heo. Gel zaman git zaman esimin is yeri kapandi maddi sikintilar yasiyoruz yine hic kimseden bi beklentimiz yok istegimiz yok. Savastik hallettik bi seyleri o ara evimi degistirdmek zorunda kaldim ev sahibim evi satti. Esimin saglik sikintilari heosi masraf sonucta is yeri kapandi.yine ne se ne baska bi sey sadece gelin bizi neden aramadi neden gelemdi tek dertleri bunlarfi. Cunku artik soguk davraniyodum. Hamile kaldim dunyalar benim oldu hayatimiz duzene girmeye baslado 4. Ayimdq bebegimi kaybettim dunyam basima yikildi mahvolduk ikimozde benim ailem sehir disinda kardeslerim annem geldi. Suni sanciyla bebegimi olu dunuaya getirdim hayatim boyunca unutamayagim bi aci kaldi benimle. Ertesi gun gebeligimiz sonlandircakti doktor kayin validrm ve kayin pederim geldiler ilk drfa tatliyla gelmisler ne alaka anlamadim orudular cay icip tatli yediler kizlarinin dugununde ne giysek onu kinusyolardi benim canimdan can gidcekti onlarin deri kiyafetyi hic bi sey konismadim tek kelime etmedim bebegimi kaybetyim 10 gun sobra dugun nisan yaptilar kizlarina ben gitmedim kollarimi kaldirip oyanayamazdim onlari gormek istemiyodum. Acim bana yetiryordu. Herkes bana bunlar ne kadar terbiyesizler ya ne kadar dusuncesizler dediler yerlerde surune surune oynamis o benim kayinpeder dedigim adam. Hadi oburleri uvey sen torun kaybettin yaninda duran oglun evlat koydu topraga nasil icin el verdi oyanamaya. Karar verdim konusmayacagim dedim esime soyeldim o da bana hak verdi ben bile zor katlaniyorim sen nasil istersen oyke olsun dedi. Evimizde uzak gormeyecekyim artik onalri cok rahatladim hayatimdan ciktiklari icin. Ama ogrendim ko görümcem bizim oturdugumuz sokaktan ev almis. Sok oldum. Biz burda oturuyoruz diye uzak diye her fırsatta laf soyluyolardi. Ne alaka simdi burdan dibimde ev. Ayy markette o sokakta o otobuse bin o. Kotuler kotu kalploler ama her zaman dort ayak ustune duserler her zaman her istediklerine ulasirlar. Allahim bana Dunya gözüyle gormeyi nasip etsin etyiklerini bicmeyi insallah.

Gereksiz kendinize dram yapmışsınız, yaşadıklarınız evet gerçekten hoş değil, trajedi ama siz söylemediğiniz sürece, istemediğiniz sürece ve o am tepki vermediğiniz sürece böyle kendinizi yer bitirir ve hiç bir şeyi değiştiremezsiniz. İlk iş olarak eşiniz erkek evlat ve eve ihtiyacı var. Bunu güzel bir dille anlatabilirsiniz. Eşiniz de yapabilir. İsteyin, düzene sokun, bir şey olduğunda o an hemen tepki verin. Hiç bir şey olmamış gibi surat asıp sonra uzaklaşmak bu tarz insanların anlayabileceği bir şey değil. Arayıp benim çok sancım ağrım var biz gelemiyoruz demek gibi. Veya görümceye veya kayınvalideye bu ev konusunu açıp, ne güzel ev almışsınız darısı bizim başımıza. .... ve biz de istiyoruz, bizim sıramız. Bize de yardım edin, alt tarafı bir kere bir şeye ihtiyacımız oldu, siz ne kadar iyi anne banasınız, kızlarınızı ne güzel evlendirip ilgilendiniz vs gibi.

Kusura bakmayın ama siz iyi değilsiniz ;bir destek almanız gerekiyor çünkü herseyi dram haline getirmişsiniz.
Kayınpederiniz kızının düğününde tabi ki oynayacak ,sevinecek .Siz kendi acınızı fazlasıyla yaşıyorsunuz ve ona göre davranıp düğüne gitmemişsiniz .Herkesin sizin gibi olmasını beklemeniz en büyük hatanız .
Alınan evin sizin sokağınızda vs olması konusunda yorum yapamıyorum çünkü muhitinizi bilmiyorum ;belki bütçeleri ona yetmiştir .Kapınız ayrı bacanız ayrı görmezden gelin olsun bitsin .
Bir de eşinizle evlenmeden önce olan maddi durumları çok fazla sahiplenip de ona göre tavır almanız da ayrıca yanlış ;herseyi ayrıntısıyla bilmeniz imkansız ,onlardan durumu dinleseniz belki daha farklı olur .
Son olarak da basınız sağolsun ,Allah sabır versin.

Bacım kocan pasif ondan dolayı millet kafasına göre davranıyo ve sizi kaale almıyolar

Konu sahibi arkadaşım.
Yine bebeğin olur yarınlar yine güzel sen çok dramalitze bakıyorsun hayata.
Takma bunları kafana.
Eşin yanındaysa evinin dumanı tütüyorsa, bedenen ruhen sağlıklıysan
Gerisinin canı cehenmem..
Kimki onlar onlar bırakın 2 kızlarıyla mutlu olsunlar...
Oğluna kanser teşhisi konulmuş güle oynaya hastaneye gelen anneden babadan ne bekliyorsunuz ??
Bunlar için ne kendimi bir gram eksiltirim ne de kafaya takarım..
Boşver

Ben karşı komşumu ayda 2 kere görmuyorum. Ust komşumu 3 senede 2 kere görmedim.
Hiç görmezsiniz endişelenmeyin.

Yorumumu değiştirdim, sizi üzmemek adına. Bebeğinizi kaybetmişsin, başınız sağolsun. Ama keşke bu kadar dramatize etmeseydiniz bir yerde kendi hayatınızı kendiniz zorlaştırmışsınız.

Kadin ağır süreçlerden gecmis, belli ki çok yalnız bırakılmışlar. Neden "dramatize etme, drama kraliçesi" gibi yorumlar geliyor anlamadim. Belli ki cok kırılmış ve üzülmüş o öküzlere. Haklı da. Bazıları için bebek düşmesi "ya daha dünyada değildi ki" gibi küçük bir olay. Ama anne olmak isteyene çok yıkıcı bir durum. Veya eşe kanser teşhisi almak kolay birşey mi? Değil. Ne kadar öküz olsalarda demek ki eş ailesinden biraz olsada ilgi beklediler.bence uzak durmak en iyisi. Bundan sonrada yardim etmeyin. Bugün sizin acılı gününüzde yerlerde sürüne sürüne dans eden, baktınız yarın başka bir şekilde sürünür. Hayat bu. Kimin ne olacagi belli. Olmaz. Esinizin ailesi bes para etmez. Uzak durun

Yazarak derdimi ancak bu kadar antalabiliyirum eee siz de bu kadar anlayabiliyorsunuz.. hayatimi drama cevirdigim yok sadece zorlu sureclerden gecerken insanlarin bana aldiklari tavir Tam olarak bosverdim zaten artik gorusmeyecegim. Tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…