Gorumce gormeyim seni omrumce

Bende bunu soylemeye calisiyorum. Anlayacak insanlar degiller ve hic bir bejlentim yok onlardan. Genciz ikimizde calisip yapariz her seyimizi. Sadece cok ezdirmisim kendimi artik girmek istemiyorum. Konusaularak anlatirak laf anlatabilecegim insanlar degiller.

Cok ama cok tesekkur ederim. Kendimi nasil ifade etsem diye dusunuyordum. Benim yerime cok guzel yazmissiniz. Tek tek cvp verecektim yazilanlara ama sizin cvbinizi okudum yetti bana. Tam olarak da yazdiginiz gibi. Tekrar cok tesekkurler.

Bebeğiniz için üzüldüm. İnşallah yeniden bebeğiniz olur.
Ama konuda görümceye neden bilendiğinizi anlayamadım. O muhitte siz yaşiyorsunuz diye kimse ev alamazmı?

Yorumumu değiştirdim, sizi üzmemek adına. Bebeğinizi kaybetmişsin, başınız sağolsun. Ama keşke bu kadar dramatize etmeseydiniz bir yerde kendi hayatınızı kendiniz zorlaştırmışsınız.
Kendi hayatimi kendim mi zorlastirmisim..kicami ben hsta etmedim ya da bebegiminkarnimda ben eksik organ olisumuna sebep vermedim dramatize derken bir bebek kaybi bir hastalik ve yanlızlık yeterince dramatik zaten. Umarim siz boyle dyrumlarla karsilasmazsiniz. Gerci dramatiklestirmedikce sorun olmaz sanirim size. Rahatlamk icin yazmistim pisman oldum.

Bebeğiniz için üzüldüm. İnşallah yeniden bebeğiniz olur.
Ama konuda görümceye neden bilendiğinizi anlayamadım. O muhitte siz yaşiyorsunuz diye kimse ev alamazmı?
Tabi ki alabilir. Benim oturdugum yeri onlara uzak diye cok elestiriyorlardi. Surekli tasinin ordan diye baski yapiyolardi o yuzden burdan almasina sasirdim. Onlarinda islerine ailelerine vok fazla uzak.

Hanımefendi ben size ağır birşey mi yazmışım? Nazikçe kırmadan birşey yazıyorum ama anladım ki hata ediyorum. Konuya yazanların bir çoğu size daha sert bir üslupla yazmışken bana yükselmek niye? Evet etmişsiniz, tutup kayınpederinizin oynamasına dahi takmışsınız. Psikolojiniz kaybınızdan dolayı bozulmuş. Her şeye takar herşeyim negatif yönünü arar olmuşsunuz. Ben bebeğinizi kaybetmeyi dramatize etmişsiniz dedim mi? Neden söylediklerimi başka bir yere çekmeye çalışıyorsunuz! Ben görümcenizle kayınpederinizi kastettim. Haddinizi bilin yahu. Üstüne üstlük kötü dileklerde bulunmuşsunuz. "umarım yaşamazsınız" İn altından bunu çıkarıyorum ben. Ne haliniz varsa görün demek istiyorum size ama demeyeceğim. Bir zahmet doktora gidin. İyi günler.

Tabi ki alabilir. Benim oturdugum yeri onlara uzak diye cok elestiriyorlardi. Surekli tasinin ordan diye baski yapiyolardi o yuzden burdan almasina sasirdim. Onlarinda islerine ailelerine vok fazla uzak.

Olabilir. Bende dün beğenmediğim birşeyi yarın beğenebiliyorum. İnsanların fikirleri değişebilir.
Veya evi beğenmiştir içine sinmiştir vs vs
Size yakın olmak için aldiğini düşünmüyorum.
Görümce görmeyim ömrümce demişsiniz ama tahminen görümcenizde size bayılmiyordur. Hata kesin bilgi.

ay bayilmasin zaten ki olayda bana bayilmasi falan degil evlat ayirmalari benden ozveri beklemeleri ve benim acima bile saygi duymamalari benim de bu yuzden artik onalrla gorusmek istemem ama neden se herkes benim yasadikalrimi kafama takmis olamama takmış durumda.

Vallahi dugun ile nisan arasi ne kadardi biomiyorum ama nisan ile benim bebegimi kaybetmemin arasi 1 haftaydi. Herkesin acisini sevinvini yasama sekli farklıdır. Kimiso icin kolayca gecebilir ama benim icin yeterince dramatik bir olaydı.

Anasi olmayanin babasida olmaz, demeye geldim.Esiniz adina cok üzüldüm.
Umarim en kisa zamanda tekrar hamile kalip anne olur yaşadiginiz acilari bebeginizle unutursunuz.

Anasi olmayanin babasida olmaz, demeye geldim.Esiniz adina cok üzüldüm.
Umarim en kisa zamanda tekrar hamile kalip anne olur yaşadiginiz acilari bebeginizle unutursunuz.
Cok tesekkur ederim amin insallah

Konu silmek yasak bu yüzden muhtemelen banlanacaksınız. Öncelikle eşinize yapılanlara tepki vermek eşinize düşer. Siz eşinize yapılanları sahiplenip hiç olmadığınız bir dönemde yaşananlar için dahi eş ailesine bilenmişsiniz. Kaybınıza çok üzüldüm Allah sabır versin ama şunu unutmayın doğmamış bebeğinizin kaybını sizinle eş değer görerek aynı acıyı kimse yaşamaz. Böyle bir beklenti içinizde olmanıza istinaden dramatize etmişsiniz diyoruz. Yaşadıklarınız kolay değil ama daha az zararla atlatmak sizin elinizde. Bunların başında da kendinizi doldurmamak geliyor. Şahsi fikrim nişana gitmemeniz yanlış olmuş. Oynamak istemezseniz siz bilirsiniz ama belli bir süre oturup görünmeniz bence doğru olan. Siz bilirsiniz gitmeyi tercih etmemişsiniz anlıyorum ama kayınbabanızı kızının nişanında oynadı diye eleştirmeniz yanlış.

Yazdıklarınızda hep kayınvalide kayınpeder var. Görümceniz ömrünüzde görmek istemeyeceğiniz ne yaptı onu da anlamadım.

Yan komşum taşınalı 2 sene oldu 5 kere görmemişimdir. Her otobüste, her markette, her sokağa çıkışınızda sırf yakın oturuyorsunuz diye görümcenizi görmezsiniz merak etmeyin. Daha yaşanmamış hatta muhtemelen yaşanmayacak bir şey için şimdiden kendinizi strese sokmayın

Sizin yaşadıklarınızın hiç birinin görümcenin suçu değilken faturayı ona kesmeniz ilginç. Neyse. Görürseniz görmemiş gibi yaparsınız, gidip gelmessiniz. Bulunduğunuz muhitte herkes ile nasıl görüşmüyorsanız görümcenizede öyle davranırısınız. Eminim oda daha memnun olur.

ne taktiniz gorumcemin memnuniyetine ne kadar cok laf sokma cabasina girdiniz kimse kimseye bayilip olmuyo kimse kimseyi memnun etme cabasinda da degil sakin olun

ne taktiniz gorumcemin memnuniyetine ne kadar cok laf sokma cabasina girdiniz kimse kimseye bayilip olmuyo kimse kimseyi memnun etme cabasinda da degil sakin olun

Hani konunuz görümce ya
Onun için
Yoksa ben niye takayım, benim görümcem yok rahatım yani.

Siz bir sakin olun, hatalı olan bir başkası ama siz görünceye herşeyi mal ediyorsunuz. Anladık acınız var ama bu size insanları azarlama hakkı vermez.

Siz bir sakin olun, hatalı olan bir başkası ama siz görünceye herşeyi mal ediyorsunuz. Anladık acınız var ama bu size insanları azarlama hakkı vermez.
Kimseyi azarlamadim. Fazlasiyla da sakinimin derdimi yazdim neden dert ettigim sorun oldu. O insanlarla yasayan benim senelerdir tek tek kisilik özelliklerini yazamayacagim icin yasadikalrimi ve artik gorusmek istemedigimi zoruma gittiğimi yazdim bu kadar. Nedense baska yerlere benim yanlis dusundugume geldi konu.

O kadar belli ki gorumcen olmamasi hatta senin görümce olman..bu da kesin bilgi. Ne yazarsaniz yazin cvp vermicem. Iyi aksamlar

Evet görümceyim
Kardeşimlerim dünya tatlısı insanlar ile evliler çok şanslılar.
Çok seviyorum gelinlerimizi, gelin lafını kullanmayı sevmem gerçi kardeş gibi gördüğümden.
Sizede iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…