Bende bunu soylemeye calisiyorum. Anlayacak insanlar degiller ve hic bir bejlentim yok onlardan. Genciz ikimizde calisip yapariz her seyimizi. Sadece cok ezdirmisim kendimi artik girmek istemiyorum. Konusaularak anlatirak laf anlatabilecegim insanlar degiller.Gereksiz kendinize dram yapmışsınız, yaşadıklarınız evet gerçekten hoş değil, trajedi ama siz söylemediğiniz sürece, istemediğiniz sürece ve o am tepki vermediğiniz sürece böyle kendinizi yer bitirir ve hiç bir şeyi değiştiremezsiniz. İlk iş olarak eşiniz erkek evlat ve eve ihtiyacı var. Bunu güzel bir dille anlatabilirsiniz. Eşiniz de yapabilir. İsteyin, düzene sokun, bir şey olduğunda o an hemen tepki verin. Hiç bir şey olmamış gibi surat asıp sonra uzaklaşmak bu tarz insanların anlayabileceği bir şey değil. Arayıp benim çok sancım ağrım var biz gelemiyoruz demek gibi. Veya görümceye veya kayınvalideye bu ev konusunu açıp, ne güzel ev almışsınız darısı bizim başımıza. .... ve biz de istiyoruz, bizim sıramız. Bize de yardım edin, alt tarafı bir kere bir şeye ihtiyacımız oldu, siz ne kadar iyi anne banasınız, kızlarınızı ne güzel evlendirip ilgilendiniz vs gibi.
Cok ama cok tesekkur ederim. Kendimi nasil ifade etsem diye dusunuyordum. Benim yerime cok guzel yazmissiniz. Tek tek cvp verecektim yazilanlara ama sizin cvbinizi okudum yetti bana. Tam olarak da yazdiginiz gibi. Tekrar cok tesekkurler.Kadin ağır süreçlerden gecmis, belli ki çok yalnız bırakılmışlar. Neden "dramatize etme, drama kraliçesi" gibi yorumlar geliyor anlamadim. Belli ki cok kırılmış ve üzülmüş o öküzlere. Haklı da. Bazıları için bebek düşmesi "ya daha dünyada değildi ki" gibi küçük bir olay. Ama anne olmak isteyene çok yıkıcı bir durum. Veya eşe kanser teşhisi almak kolay birşey mi? Değil. Ne kadar öküz olsalarda demek ki eş ailesinden biraz olsada ilgi beklediler.bence uzak durmak en iyisi. Bundan sonrada yardim etmeyin. Bugün sizin acılı gününüzde yerlerde sürüne sürüne dans eden, baktınız yarın başka bir şekilde sürünür. Hayat bu. Kimin ne olacagi belli. Olmaz. Esinizin ailesi bes para etmez. Uzak durun
Kendi hayatimi kendim mi zorlastirmisim..kicami ben hsta etmedim ya da bebegiminkarnimda ben eksik organ olisumuna sebep vermedim dramatize derken bir bebek kaybi bir hastalik ve yanlızlık yeterince dramatik zaten. Umarim siz boyle dyrumlarla karsilasmazsiniz. Gerci dramatiklestirmedikce sorun olmaz sanirim size. Rahatlamk icin yazmistim pisman oldum.Yorumumu değiştirdim, sizi üzmemek adına. Bebeğinizi kaybetmişsin, başınız sağolsun. Ama keşke bu kadar dramatize etmeseydiniz bir yerde kendi hayatınızı kendiniz zorlaştırmışsınız.
Tabi ki alabilir. Benim oturdugum yeri onlara uzak diye cok elestiriyorlardi. Surekli tasinin ordan diye baski yapiyolardi o yuzden burdan almasina sasirdim. Onlarinda islerine ailelerine vok fazla uzak.Bebeğiniz için üzüldüm. İnşallah yeniden bebeğiniz olur.
Ama konuda görümceye neden bilendiğinizi anlayamadım. O muhitte siz yaşiyorsunuz diye kimse ev alamazmı?
Hanımefendi ben size ağır birşey mi yazmışım? Nazikçe kırmadan birşey yazıyorum ama anladım ki hata ediyorum. Konuya yazanların bir çoğu size daha sert bir üslupla yazmışken bana yükselmek niye? Evet etmişsiniz, tutup kayınpederinizin oynamasına dahi takmışsınız. Psikolojiniz kaybınızdan dolayı bozulmuş. Her şeye takar herşeyim negatif yönünü arar olmuşsunuz. Ben bebeğinizi kaybetmeyi dramatize etmişsiniz dedim mi? Neden söylediklerimi başka bir yere çekmeye çalışıyorsunuz! Ben görümcenizle kayınpederinizi kastettim. Haddinizi bilin yahu. Üstüne üstlük kötü dileklerde bulunmuşsunuz. "umarım yaşamazsınız" İn altından bunu çıkarıyorum ben. Ne haliniz varsa görün demek istiyorum size ama demeyeceğim. Bir zahmet doktora gidin. İyi günler.Kendi hayatimi kendim mi zorlastirmisim..kicami ben hsta etmedim ya da bebegiminkarnimda ben eksik organ olisumuna sebep vermedim dramatize derken bir bebek kaybi bir hastalik ve yanlızlık yeterince dramatik zaten. Umarim siz boyle dyrumlarla karsilasmazsiniz. Gerci dramatiklestirmedikce sorun olmaz sanirim size. Rahatlamk icin yazmistim pisman oldum.
Tabi ki alabilir. Benim oturdugum yeri onlara uzak diye cok elestiriyorlardi. Surekli tasinin ordan diye baski yapiyolardi o yuzden burdan almasina sasirdim. Onlarinda islerine ailelerine vok fazla uzak.
ay bayilmasin zaten ki olayda bana bayilmasi falan degil evlat ayirmalari benden ozveri beklemeleri ve benim acima bile saygi duymamalari benim de bu yuzden artik onalrla gorusmek istemem ama neden se herkes benim yasadikalrimi kafama takmis olamama takmış durumda.Olabilir. Bende dün beğenmediğim birşeyi yarın beğenebiliyorum. İnsanların fikirleri değişebilir.
Veya evi beğenmiştir içine sinmiştir vs vs
Size yakın olmak için aldiğini düşünmüyorum.
Görümce görmeyim ömrümce demişsiniz ama tahminen görümcenizde size bayılmiyordur. Hata kesin bilgi.
5 de bende ama 2 si hepsine bedel hatta tüm dünyaya7 tane var bende , yatıp kalkıp halinize şükredin
Vallahi dugun ile nisan arasi ne kadardi biomiyorum ama nisan ile benim bebegimi kaybetmemin arasi 1 haftaydi. Herkesin acisini sevinvini yasama sekli farklıdır. Kimiso icin kolayca gecebilir ama benim icin yeterince dramatik bir olaydı.Doğmamış çocuğa karşı kimse acı çekmez sizin kadar. Hissedeb sizsiniz başkaları değil. Sizinle oturup ağlamazlar sonsuza dek.
Bir de nişanla süğün arası ne kadardı ki ikisine de gitmediniz?
Bence bu kadar drama kraliçesi olmayın.
Cok tesekkur ederim amin insallahAnasi olmayanin babasida olmaz, demeye geldim.Esiniz adina cok üzüldüm.
Umarim en kisa zamanda tekrar hamile kalip anne olur yaşadiginiz acilari bebeginizle unutursunuz.
ay bayilmasin zaten ki olayda bana bayilmasi falan degil evlat ayirmalari benden ozveri beklemeleri ve benim acima bile saygi duymamalari benim de bu yuzden artik onalrla gorusmek istemem ama neden se herkes benim yasadikalrimi kafama takmis olamama takmış durumda.
ne taktiniz gorumcemin memnuniyetine ne kadar cok laf sokma cabasina girdiniz kimse kimseye bayilip olmuyo kimse kimseyi memnun etme cabasinda da degil sakin olunSizin yaşadıklarınızın hiç birinin görümcenin suçu değilken faturayı ona kesmeniz ilginç. Neyse. Görürseniz görmemiş gibi yaparsınız, gidip gelmessiniz. Bulunduğunuz muhitte herkes ile nasıl görüşmüyorsanız görümcenizede öyle davranırısınız. Eminim oda daha memnun olur.
ne taktiniz gorumcemin memnuniyetine ne kadar cok laf sokma cabasina girdiniz kimse kimseye bayilip olmuyo kimse kimseyi memnun etme cabasinda da degil sakin olun
Siz bir sakin olun, hatalı olan bir başkası ama siz görünceye herşeyi mal ediyorsunuz. Anladık acınız var ama bu size insanları azarlama hakkı vermez.ne taktiniz gorumcemin memnuniyetine ne kadar cok laf sokma cabasina girdiniz kimse kimseye bayilip olmuyo kimse kimseyi memnun etme cabasinda da degil sakin olun
O kadar belli ki gorumcen olmamasi hatta senin görümce olman..bu da kesin bilgi. Ne yazarsaniz yazin cvp vermicem. Iyi aksamlarHani konunuz görümce ya
Onun için
Yoksa ben niye takayım, benim görümcem yok rahatım yani.
Kimseyi azarlamadim. Fazlasiyla da sakinimin derdimi yazdim neden dert ettigim sorun oldu. O insanlarla yasayan benim senelerdir tek tek kisilik özelliklerini yazamayacagim icin yasadikalrimi ve artik gorusmek istemedigimi zoruma gittiğimi yazdim bu kadar. Nedense baska yerlere benim yanlis dusundugume geldi konu.Siz bir sakin olun, hatalı olan bir başkası ama siz görünceye herşeyi mal ediyorsunuz. Anladık acınız var ama bu size insanları azarlama hakkı vermez.
O kadar belli ki gorumcen olmamasi hatta senin görümce olman..bu da kesin bilgi. Ne yazarsaniz yazin cvp vermicem. Iyi aksamlar