Görümce Görmeyim Ömrümce

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.621
4.397
31
22 yaşında görümcem var.Abisini benden kıskanır.Ogrendim ki sevgilisinin 5 tane ablası varmış.Bizim İzmirli kız Doğulular'a gelin gidecekmiş.Kaynanasi ile altlı üstlü oturacakmis.Bana laf sokuyor.Allah'tan gorumcelerimle aram iyi diyor.Annesi de uyardı.Daha evlenmedin dedi.İnanin hiç uzulemiyorum.Kotulugune de istemem.Ama komigime gitmedi değil.Bir insan sevgilisiyle daha nişanları olmadi nasıl bankada ortak hesap açar.Ortak para yatırır.Annesi de izin veriyor buna.

Aslnda senle ortak hesap açmalılardı ayıp etmişler

Görümcenizi çok güzel çekiştiriyorsunuz

Bende iki tane var. Kardeşlerini değil parasını severler. Evlenince adam evini gecindirme derdine düşüp bunlara para vermeyince, düşman oldular.

"Devamlı evlenice değişti" diyorlar benim yanımda. Ben değiştirmişim?

Adam 25 yaşına gelene kadar 10 yıl ağır işlerde çalışıp, bütün parasını bunlara harcamış. Ehliyetini bile evlenince aldı. Safi kötülük, safı menfaat .

Anladığım kadarıyla aranız iyi değil
Belki düzelir.Ya şöyle benimle muhabbete hiç girmedi.Soguk davrandı hep.Kendisi 5 gorumceyle anlaşıyormus.En son dedimki daha nişanlı yada evli değilsin.Aslinda bizde nisanlanmadan önce eşimle görümce ile anlasiyorduk.Bana hiç yenge demedi.Abla der.

Benzerini bende yaşıyorum.Esime sorsam ben aileme baktım diyor.Kaynanam sorsam ben baktım diyor.Benden dahasi anne oğul çatışması var başta.

Muhtemelen karakter meselesi. Siz görümcenizi kafaya takmayın. Önemli olan eşinizle mutluluğunuz

Benzerini bende yaşıyorum.Esime sorsam ben aileme baktım diyor.Kaynanam sorsam ben baktım diyor.Benden dahasi anne oğul çatışması var başta.
Eşiniz doğru söylüyor. Kaynana anne olarak bakmaya mecbur zaten bunu ayrıca belirtmesine gerek yok.

Onun dışında 15 sene sonrasından bildiriyorum. Çocuklarımızı bile kabullenemediler.
Kızım, artık baya fark ediyor, üzülüyor.

Ben görüşmeyi tamamen kestim. Allah hepsini nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Burda kilit nokta eşe düşüyor yine. "Eşime bu şekilde davranamazsiniz. Beni seviyorsanız onu kabul edeceksiniz
." demesi lazım.

Benim eşim, "değiştin" laflarına karşılık veremedi. Yıllarca bana aslan, ailesine kedi oldu. Onlar olmasa(yada eşim karakterli davransa) ortada sorun denecek çok az şey vardı.

Bu dengeyi eşiniz sağlamıyorsa evlilik fikrini tekrar gözden geçirin

Normal insanlar için haklısınız.Ama bu benim görümce normal birisi değil.
Üzülmeyin ama çoğu insanda sizin normal olmadığınızı düşünüyor burda. Konularınız ve yaklaşımlarınız sebebiyle. Burada sizin için böyle düşünüldüğünden dolayı evet ben normal değilim i kabul edebiliyorsanız bu yorumu haklı görürüm. Zira birisinin normal olup olmadığına karar verebileceğimizi düşünmüyorum.

Sizin durumunuzdan daha komik değil. Biz evlenmeden önce sevgiliyken ve aynı evde yaşarken ortak hesabımız vardı. Herkes siz gibi para için birbirini yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…