Bu şeyler çok sıkıntı ben size diyeyim. Cin bile musallat eder böyleleri. Uzak durun asla görüşmeyin derim. Bir şey verirlerse yemeyin, giymeyin evinize koymayın. Kocanız da öyle yapsınKayınvalidem ise sürekli bizim hakkımızda da Tarot baktırdığını söyledi.
Bahsettiğiniz şeyler normal değil farkında mısınız? Kapıya mektup bırakmak, araçla takip, Tarot baktırmak ? Sen hâlâ bu kadınla konuşuyor musun ? Arabasına biniyorsun?Selam kızlar,
benim derdim görümcem ile. Kendisi aşırı kıskanç ve beni eşimle (abisi) ile tanıştığımzdan beri ayırmaya çalışıyor.
Hatta kendi ağzıyla da dedi yani annemle sizi ayırmaya çalıştık diye.
İlk olaylarda babam ölünce benim hamileliğim esnasında başladı. Kendisi benim babam öldüğü zaman onun komşusu (!) ölmüştü benden anlayış beklediğini söyledi.
Yani o kadar absürt ki nasıl yazacağımı da bilemedim.
Geçen de mesela oğlumun aşısı için kayınvalidemden yardım istedim doktora bizi bırakması için. O gün annesini aramış açıl beni hastaneye götür bacağım şişti onlar taksiyle gitsin demiş.
Kayınvalidem ise sürekli bizim hakkımızda da Tarot baktırdığını söyledi. Neymiş merak ediyormuş. Tam takık.
Oğlum doğduğunda defalarca kapıya mektup bırakmıştı.
Hatta bi keresinde arabayla bizi takip etti oğlumla gezintiye çıkmışken.
Şimdi doğum yapacak ve eşim hediye götürmek istediğini söyledi. Gelde çıldırma ya bi sene ne güzel kafamız rahattı ulaşamıyordu. Ben mı rahatsızım yoksa ne yani nolur yardım edin.
ne yaziliydi ki mektuplarda?.
Eşin ne götürürse götürsün kardeşi sonuçta.Selam kızlar,
benim derdim görümcem ile. Kendisi aşırı kıskanç ve beni eşimle (abisi) ile tanıştığımzdan beri ayırmaya çalışıyor.
İlk olaylarda babam ölünce benim hamileliğim esnasında başladı. Kendisi benim babam öldüğü zaman onun komşusu (!) ölmüştü benden anlayış beklediğini söyledi.
Geçen de mesela oğlumun aşısı için kayınvalidemden yardım istedim doktora bizi bırakması için. O gün annesini aramış açıl beni hastaneye götür bacağım şişti onlar taksiyle gitsin demiş.
Kayınvalidem ise sürekli bizim hakkımızda da Tarot baktırdığını söyledi. Neymiş merak ediyormuş. Tam takık.
Şimdi doğum yapacak ve eşim hediye götürmek istediğini söyledi. Gelde çıldırma ya bi sene ne güzel kafamız rahattı ulaşamıyordu. Ben mı rahatsızım yoksa ne yani nolur yardım edin.
Eşine sorsaydin ya annenle kizkardesin sorunlu gibi gozukuyor beyinlerinde herhangi bir sikinti olabilir mi diye? Onlar icin endiseleniyorum normal davranmiyorlar de. Surekli tarot bakiyor sanki seytan girmis icine. Kizkardesinde durduk yere tavana tirmaniyor defalarca gordum bunlarda sikinti var sanki deSelam kızlar,
Aynen öyle zaten bence daha fazlasıyla uğraşıyor ama saklıyor benceBu şeyler çok sıkıntı ben size diyeyim. Cin bile musallat eder böyleleri. Uzak durun asla görüşmeyin derim. Bir şey verirlerse yemeyin, giymeyin evinize koymayın. Kocanız da öyle yapsın
Bence eşine karışma burada okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla onun görüşmesini kısıtlayınca daha kötü oluyor o savunma moduna geçiyor sen görüşme yeter
Evet kesinlikle dün fark ettim bu hakkı elinden aldırmak istemiyor kendisi karar vermek istiyor öyle de yapabilir. Ama beni ve oğlumu bu işe sokmasına izin vermicem doğrusu.Bence eşine karışma burada okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla onun görüşmesini kısıtlayınca daha kötü oluyor o savunma moduna geçiyor sen görüşme yeter