Hanımlar benim bi görücü usulü görüşmem oldu ilkinden olumlu sonuç aldık ikinciye görüştük ama ikincinin sonunda işte hani sonuç ne diyince ben net birşey söylemedi hani ben düşünüyorum kolay değil karar vermek ama senin düşüncelerini beğendim dedi bana sordu bende beğendim dedim ama numara falan alıp verme olmadı ikincinin sonunda da. Şimdi de 4 gündür bekliyorum bir arama geri dönüş olmadı. Neden bi insan birini beğenir düşünce ve fiziksel olarakta geri dönüş yapmaz bu arada aileler de tanışıyor önceden. Şimdiden teşekkürler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görücü usulünde görüşülüp karşılıklı beğendikten sonra netleşememek
- Konu Sahibi Hilaaall
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlilik gorucu görücü usulu evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 158
- 39
İnanın hiç bir olumsuzluk hissetmedim konuşmalarında, tavırlarında iki buluşmada da beğendim dedi ama ya başka düşünceleri var yada tabi dediğiniz gibi de olabilir.Yani sanki çok etkileşim olmamış gibi geldi bana. O kıpırtı olsa hemen arardı sürekli iletişim halinde olmak isterdi. Eşimle tanışmamızdan yola çıkarak söyledim ama tabi belki farklı sebebide olmuş olabilir
- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 158
- 39
O zaman bekleyin hiçbirşey sormayın siz. Birazda siz nazlanın dönüş yaparsaİnanın hiç bir olumsuzluk hissetmedim konuşmalarında, tavırlarında iki buluşmada da beğendim dedi ama ya başka düşünceleri var yada tabi dediğiniz gibi de olabilir.
Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorummO zaman bekleyin hiçbirşey sormayın siz. Birazda siz nazlanın dönüş yaparsa
Çok acımasızca ama hiç olumsuz bişey hissettirmeyip sonradan içine sinmedi diye haber vermemesi olumsuzsa vs eğer öyleyse. İnsan yanıt bekliyo olumlu veya olumsuz.Demek ki pek içine sinmedi... erkek milleti işte tatlımmmm
- 17 Nisan 2019
- 487
- 529
- 33
- 38
Tamamdır mutlaka izlicem o filmi. TeşekkürlerAksiyon almayan erkek yeterince kadar etkilenmeyen erkektir. Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar filmini tavisye ederim. İzleyin ve ne demek istediğimi anlayacaksınız.
- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.527
- 158
Belki beğenmedi ama beğenmedim diyemedi. Çünkü bir erkek azıcık da olsa bir kıpırtı hissetse o işin peşini bırakmaz mutlaka numara ister, daha ilk görüşme bitmeden ikinci görüşme ne zaman olur diye sorar vs. Eşimle evlenmeden önce bir kez yüzyüze görüştüm ve eğer orada beğenmeseydim muhtemelen beğenmedim diyemezdim sessiz kalır, cevap vermez öyle öyle arayı açardım. Ne demek bir erkek bir kadınla iki defa görüşecek beğenecek ama numara bile almayacak 4 gün sessiz kalacak
Ama dün yazdı numaramı istedi belkide düşünmeye ihtiyacı vardı.Belki beğenmedi ama beğenmedim diyemedi. Çünkü bir erkek azıcık da olsa bir kıpırtı hissetse o işin peşini bırakmaz mutlaka numara ister, daha ilk görüşme bitmeden ikinci görüşme ne zaman olur diye sorar vs. Eşimle evlenmeden önce bir kez yüzyüze görüştüm ve eğer orada beğenmeseydim muhtemelen beğenmedim diyemezdim sessiz kalır, cevap vermez öyle öyle arayı açardım. Ne demek bir erkek bir kadınla iki defa görüşecek beğenecek ama numara bile almayacak 4 gün sessiz kalacak