- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
Hanimlar fikirlerinizi almak istiyorum yanlis yapiyor olabilirim bu anlatacagim konuda bana yardimci olun .Birileri araci oluyor ama korka korka bak tanistiktan sonra olmassa biz kotu olmayalim diyerek hep boyle tanistirmak isteyenler cekiniyor ve korkuyor .Neyse genede tanistirmak icin birisi araci oldu oglan hakkinda hic bir bilgiye sahip degiller aile yi de cat pat taniyorlar iyi diyorlar .Oglanin facesinden bana resimlerine bak deniliyor bende nasipte varsa olur diyerek baktim .Yalniz cocuk paylastigi resimlerde alta arkadaslari yorum yaparya hem o hem arkadaslari bir yorumda cok kotu benim agza alamayacagim bir kufur yazmislar bir burda kaybetti ,ikinci bir arkadasi her aksam icermis simdi bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim diye bir soz ver nitekim oda icki sofrasi kurmus bunlar benim icin olumsuz seyler ucuncusu isi geregi surekli gezen Sehir disi asil isinin yanin da da farkli bir is yapan biri ben surekli disarilarda olan biri ile zor ,dis gorunus olarakta cok itici geldi yani agir efendi gibi degilde fazla serseri gibi .Onun da yasi 30 benim de ailesi beni duyunca araciya hemen gidelim ailece tanisalim demis orda bir durdum cunku biz oglani daha gormedik onlards beni tuhaf .Tum bunlars ragmen gidip beyenmedigim ozelliklerde birini tanisamiydim araci bana yemege ciksaydin face den gormeyle birsey anlasilmaz dedi ve ben cogu talibimde bu face teki sacma paylasimlarindan arkadaslariyla olan argo kelimelerinden dolayi reddediyorum daha bulusmaya gitmeden .Bir de gorunce iste bu tam bana gore demeliyim bir cekim olmali yok olmuyor. Sizce dogru olan nedir?