Gorucu usulu tanisma hata mi yapiyorum

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Hanimlar fikirlerinizi almak istiyorum yanlis yapiyor olabilirim bu anlatacagim konuda bana yardimci olun .Birileri araci oluyor ama korka korka bak tanistiktan sonra olmassa biz kotu olmayalim diyerek hep boyle tanistirmak isteyenler cekiniyor ve korkuyor .Neyse genede tanistirmak icin birisi araci oldu oglan hakkinda hic bir bilgiye sahip degiller aile yi de cat pat taniyorlar iyi diyorlar .Oglanin facesinden bana resimlerine bak deniliyor bende nasipte varsa olur diyerek baktim .Yalniz cocuk paylastigi resimlerde alta arkadaslari yorum yaparya hem o hem arkadaslari bir yorumda cok kotu benim agza alamayacagim bir kufur yazmislar bir burda kaybetti ,ikinci bir arkadasi her aksam icermis simdi bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim diye bir soz ver nitekim oda icki sofrasi kurmus bunlar benim icin olumsuz seyler ucuncusu isi geregi surekli gezen Sehir disi asil isinin yanin da da farkli bir is yapan biri ben surekli disarilarda olan biri ile zor ,dis gorunus olarakta cok itici geldi yani agir efendi gibi degilde fazla serseri gibi .Onun da yasi 30 benim de ailesi beni duyunca araciya hemen gidelim ailece tanisalim demis orda bir durdum cunku biz oglani daha gormedik onlards beni tuhaf .Tum bunlars ragmen gidip beyenmedigim ozelliklerde birini tanisamiydim araci bana yemege ciksaydin face den gormeyle birsey anlasilmaz dedi ve ben cogu talibimde bu face teki sacma paylasimlarindan arkadaslariyla olan argo kelimelerinden dolayi reddediyorum daha bulusmaya gitmeden .Bir de gorunce iste bu tam bana gore demeliyim bir cekim olmali yok olmuyor. Sizce dogru olan nedir?

adamı gömüp gömüp hata mı ediyorum diyosunuz. istemiyosanız uygund eğilse görüşmeyin yani.
İstemiyorum dedim kirmadan araciya da tabiki ama hep boyle mi olacak bu .Face den goruyorum olumsuzluklari tanismaya gidemiyorum iste diyorum ya bu yanlismi bunlari gorup genede denemeli mi insan hata yapmak istemem.

görücü usulünde önce aranan mantıktır, anlattıklarına göre ne mantığı nede dış görünüşü istediğin tarzda değil, görüşmeye deymez bence.Hatamı yapıyorum diyede hayıflanma..
Evet guzellik falan aradigim yok agir efendi gibi durmuyor giyinisi ,durusu ne bileyim bir aykirilik var benim durusuma bunu gectim mantik olarakta kabullenemedigim paylasimlar var daha oncekilerde de bu oldu .Tuhaf arkadas cevresi var .

Yahu aracı tanımadığı adama niye aracı oluyor ??

Ben görücü usulu evlenmedim .

Gelmek isteyen kimseyi de annem yok bizim kız istemez öyle şeyler diye yollarmış.

Senin durumunda sanki ay o da 30 kızda 30 ...yaşlarıda gelmiş ...hadi şunları baş göz edelim durumu var . Yani hiç bir ortak özellik var mı yok mu bakılmamış.

Seni çok iyi tanıyan biri çıkar , ya sahil şöyle biri var tam senin tipin ... işte atıyorum o da x müzik hastası , aynı senin gibi seyahat delisi.... gibi gibi... yakıştırma yollu ortak yanlar bulur ... o zaman görücü usulü mü olur bilemem de tanışmaktandan bişey çıkmaz .

Ama bu şekilde çok saçma , yersiz , temelsiz .

Ben olsam düşünmezdim ben sen olsam da düşünmezdim sende düşünme ne hayatina al ne hayatina gir insanlar mutlu olmak için evlenir mutlu olacağını dusunmedigin birisine ne diye şans veresin
Dua et canim Allah hayırlı kismetler versin olmayacak bisey değil
Aile tuhaf zaten beni gormeden hemen gidelim demis sanki yangindan mal kaciricsklar yada ogullari evde kalmis ta kosalim kapalim gibi bunlar dundurdu beni .Aslinda benim sorunum hep su face yuzunden bir turlu bulusma gerceklesemiyor .

İstemiyorum dedim kirmadan araciya da tabiki ama hep boyle mi olacak bu .Face den goruyorum olumsuzluklari tanismaya gidemiyorum iste diyorum ya bu yanlismi bunlari gorup genede denemeli mi insan hata yapmak istemem.

bence biraz rahat olun, bu kadar ince elemeyin ve kendiniz bulmaya çalışın.

Yahu aracı tanımadığı adama niye aracı oluyor ??

Ben görücü usulu evlenmedim .

Gelmek isteyen kimseyi de annem yok bizim kız istemez öyle şeyler diye yollarmış.

Senin durumunda sanki ay o da 30 kızda 30 ...yaşlarıda gelmiş ...hadi şunları baş göz edelim durumu var . Yani hiç bir ortak özellik var mı yok mu bakılmamış.

Seni çok iyi tanıyan biri çıkar , ya sahil şöyle biri var tam senin tipin ... işte atıyorum o da x müzik hastası , aynı senin gibi seyahat delisi.... gibi gibi... yakıştırma yollu ortak yanlar bulur ... o zaman görücü usulü mü olur bilemem de tanışmaktandan bişey çıkmaz .

Ama bu şekilde çok saçma , yersiz , temelsiz .
Katiliyorum size .Cok mantiksiz araci beni cok iyi taniyor ama oglani tanimiyor bilgi de vermiyor sen tani tanis diyor boyle de olunca olmuyor.Face ye kaliyor isimiz:)

Bir araci da aynisini yapti hic bir bilgi vermiyor kendin faceden ekle kendin sor bir baktim adam face arkadaslik ostegi gondermis sanki ben tamam dedim de neyse onu da kabul etmedim sonucta .

Hanimlar fikirlerinizi almak istiyorum yanlis yapiyor olabilirim bu anlatacagim konuda bana yardimci olun .Birileri araci oluyor ama korka korka bak tanistiktan sonra olmassa biz kotu olmayalim diyerek hep boyle tanistirmak isteyenler cekiniyor ve korkuyor .Neyse genede tanistirmak icin birisi araci oldu oglan hakkinda hic bir bilgiye sahip degiller aile yi de cat pat taniyorlar iyi diyorlar .Oglanin facesinden bana resimlerine bak deniliyor bende nasipte varsa olur diyerek baktim .Yalniz cocuk paylastigi resimlerde alta arkadaslari yorum yaparya hem o hem arkadaslari bir yorumda cok kotu benim agza alamayacagim bir kufur yazmislar bir burda kaybetti ,ikinci bir arkadasi her aksam icermis simdi bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim diye bir soz ver nitekim oda icki sofrasi kurmus bunlar benim icin olumsuz seyler ucuncusu isi geregi surekli gezen Sehir disi asil isinin yanin da da farkli bir is yapan biri ben surekli disarilarda olan biri ile zor ,dis gorunus olarakta cok itici geldi yani agir efendi gibi degilde fazla serseri gibi .Onun da yasi 30 benim de ailesi beni duyunca araciya hemen gidelim ailece tanisalim demis orda bir durdum cunku biz oglani daha gormedik onlards beni tuhaf .Tum bunlars ragmen gidip beyenmedigim ozelliklerde birini tanisamiydim araci bana yemege ciksaydin face den gormeyle birsey anlasilmaz dedi ve ben cogu talibimde bu face teki sacma paylasimlarindan arkadaslariyla olan argo kelimelerinden dolayi reddediyorum daha bulusmaya gitmeden .Bir de gorunce iste bu tam bana gore demeliyim bir cekim olmali yok olmuyor. Sizce dogru olan nedir?
Ben görücü usülü evlendim bence bunda bir sıkıntım yok eşimi gördüğümde hayallerimdeki erkek tipi yoktu onda ama çok şükür iyi biri 4.5 aydır hayatımda ben razıyım Allah razı olsun ondan.Geriye baktığımda ailesini daha iyi anlamak isterdim çünkü aramız pek iyi değil onlarla çok farklıyız iyi düşünmeli insan iyi tartıp araştırmalı samimiyeti iyi anlamalı...

Kafanda kuşkular varsa deneme benim anlamadığım oğlanın ailesi neden hemen istemeye geleceklermiş yangından mal kaçırır gibi:KK53:

Aile tuhaf zaten beni gormeden hemen gidelim demis sanki yangindan mal kaciricsklar yada ogullari evde kalmis ta kosalim kapalim gibi bunlar dundurdu beni .Aslinda benim sorunum hep su face yuzunden bir turlu bulusma gerceklesemiyor .
Yani ben kibar insanlarla yapamam asla
Nezaketten yoksun insanlar
Gönül işi yapim derken bi gönüle nasil gireceğini ogrenenememisler
Bence face yüzünden değil olmamasi gerekiyo belkide biseyler bahane oluyo yani ben böyle düşünürdüm face de serseri olupta gerçek hayatta efendi olacak diye bisey yok adam sanal hayatinda anlattigin gibi gerçek hayata tasisan konussan ne degisebilir ki ?

bence biraz rahat olun, bu kadar ince elemeyin ve kendiniz bulmaya çalışın.
Benim de cevrem yok kahretsin yoksa bunlara mecburmuyum .Hep bayan arkadas var onlar bile tanistirmiyor kimseyle .Calisiyorum kurslara katilacsk vaktim olmuyor .İs ortaminda bekarlar var ams onlarda ilgilenmiyor .

Back
X