- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Harika, teşekkürler.Diyecek birşey bulamadim..
Sütlac tarifi vereyim bari;
- 1/2 çay bardağıpirinç(3 yemek kaşığı) (40 g)
- 2 su bardağısıcak su(400 ml)
- 1 litresüt
- 1 su bardağıtoz şeker(200 g)
- 2 yemek kaşığı (tepeleme)buğday
Öyleydi çok kötüydü. Bir erkek bamyasını atmaktan nasıl zevk aşır ki jajakskBamya daha daha mağma tabakası seviyesinde
O yuzden şeyeyttim
Yazar mı.Keske arkadaşın yazar oldugunu önce fark etseydim bende saf saf yorum yazip akil veriyorum
Artik icinde ya bamya büyütür ya da patlıcanÇok tarayıcınız hanımefendi. Peki bu toprak rahme düşerse ne olur
Belki dolu gönderiyorlardır jsjsjKim uğraşacak toprağı doldurnakla yav
HahahaBence bir de prezervatifsiz deneyin sonra da kendi kendimi hamile bıraktım kimse bana inanmıyor imdat diye konu açarsınız.
hadi yine iyisiniz sıradaki konuyu da buldum
Bahtına ne çıkarsa artıkArtik icinde ya bamya büyütür ya da patlıcan
Yazar mı.
Ekşi sözlük yazarı mi?
Normal yazarsa çok kötü yazar çünkü
E napsin gercegi olmayınca mecmur uğraşacak hshshsKim uğraşacak toprağı doldurnakla yav
Üflüyordur balon niyetine afghjPrezervatifin içine ne sokuyorsunuz acaba ?
ÇıldırıyorumDiyecek birşey bulamadim..
Sütlac tarifi vereyim bari;
- 1/2 çay bardağıpirinç(3 yemek kaşığı) (40 g)
- 2 su bardağısıcak su(400 ml)
- 1 litresüt
- 1 su bardağıtoz şeker(200 g)
- 2 yemek kaşığı (tepeleme)buğday nişastası
- 1 çay bardağısu(150 ml)...
Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi .
Ben de diyorum kim eskik kamber de geldiHani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
Eee anlatmıycan mı pre ve kayganlaştırıcıyla nasıl yaptığını?