- 27 Şubat 2022
- 9
- -1
- 1
- 24
- Konu Sahibi MirayIsHereNow
-
Başlık parası da isteyebiliriz bence. Sonuçta boru değil oğlan veriyoruz.O daha mantıklı
Eşyaları da karı koca kendileri alsınlar
Selamlar. Anneler oğullarına kız buluyorlar ya hani, o kızı daha önceden görmüş tanımış oluyorlar mı? Anne hiç tanımadığı bir kızı, sadece eş-dostun tavsiyesiyle oğluna önerir mi; kendisi önceden görüşmediği bir kızın fotoğraflarını oğluna göndertir mi?
Süt parası olur bakBaşlık parası da isteyebiliriz bence. Sonuçta boru değil oğlan veriyoruz.
Mümkünse kendi ailesini unutup, erkek ailesine tapınan...Çok mantıklı. Aklımıza geldikçe kriterleri genişletiriz.
Güzel
Becerikli
Çok para kazanan
Kaynanaya hizmet eden
...
...
O cepte zaten.Mümkünse kendi ailesini unutup, erkek ailesine tapınan...
Haydaa niye, paylaş da bilgileneyim?Ben kesin cevabı biliyorum ama uyuz oldum söylemicem
Çok sağ olasın bilgilendirme için.Gösteriyorlar, tavsiye usulü decam eden bir gelenek bu, çoğu bir defa yakından görüyor sadece
Hele şükür konuyla alakalı cevap veren biri... Tavsiye eden kişi güvendikleri akrabaları olsa bile aklı başında erkek annesi, öncelikle kızı kendi mi görmek ister?
Cıks, sevmedim seni cici kıs.Haydaa niye, paylaş da bilgileneyim?
Forumun etkisinde çok fazla kalıyorsun bence. Ben böyle insanların varlığını forumdan öğrendim sadece. Belli düzeyde olan ailelerde cocukları da daha geniş düşünüyor.Valla bakış açıları genelde insan evladı olsun, oğlumla mutlu olsunlar bazında olmuyor ki.
Pazardan mal seçer gibi kız bakıyorlar. Kız özel sektörde ise kafadan eleyenler var. Yürüyen maaş çeki olarak görüyorlar. O yüzden kendileri görüp tanıma olayını geçelim. Olsa olsa bir soruşturuyorlar, anası kim babası kim diye. Hani büyük bir sorun var mı aile yapısında diye o da. Onun dışında kızı tanımak, sevmek vs. hikaye. Evlendikten sonra bile tanımakla ilgilendiklerini sanmıyorum. Çalışıp oğluna destek olacak, evini temizleyip oğlunu besleyecek, e bir de çocuk doğuracak biri işte. Ha tabi gelinlik görevleri de var. "Anne" diyecek el aleme karşı, akraba ziyaretlerinde, misafirlere karşı ideal gelini oynarsa, haftada en az 3-4 gün de kayınvalide evine gelirse on numara olur.
Bu ne saçma bir soru. Bu konuda bir ayet yada hadis yok bildiğim kadarı ile. Kim öyle yapar kimi böyle. Olayın kahramanlarına bağlı.Selamlar. Anneler oğullarına kız buluyorlar ya hani, o kızı daha önceden görmüş tanımış oluyorlar mı? Anne hiç tanımadığı bir kızı, sadece eş-dostun tavsiyesiyle oğluna önerir mi; kendisi önceden görüşmediği bir kızın fotoğraflarını oğluna göndertir mi?
Dalgaya alıp eğlenenler var, bir de derdi her konuya ayet, hadis bulmaya çalışanlar var. Bildiğiniz kadarıyla değil de (ayet kesinlikle bulamazsınız) ama her konuyla ilgili birilerinin mutlaka uydurma dediği ama 6 sahih hadis kitabından bir veya daha fazalasında yer alan size uygun hadis kesinlikle vardır. Ha gayret!!!Bu ne saçma bir soru. Bu konuda bir ayet yada hadis yok bildiğim kadarı ile. Kim öyle yapar kimi böyle. Olayın kahramanlarına bağlı.
Selamlar. Anneler oğullarına kız buluyorlar ya hani, o kızı daha önceden görmüş tanımış oluyorlar mı? Anne hiç tanımadığı bir kızı, sadece eş-dostun tavsiyesiyle oğluna önerir mi; kendisi önceden görüşmediği bir kızın fotoğraflarını oğluna göndertir mi?
Miray kızım (Geçen ki konuda adın Neslihan'dı) 21 yaşındasın, yüksek lisans yapıyormuşsun. Geçen ki konuda sana üzülmüştüm, saflığıma ver. Daha rahatlatıcı eğlenceler var.Lütfen cevap verin
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?www.kadinlarkulubu.com
Bu konu size mi ait? Biraz öyle geldi de bana
Konunuza dair fikrim olmadığı için bir şey demem uygun olmaz. İyi akşamlar
Merhabalar, ben kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum. Sadece bir tahmin benimkisi. Hemen kesin doğru diye düşünmeyin. Üzülmeyin lütfenMiray kızım (Geçen ki konuda adın Neslihan'dı) 21 yaşındasın, yüksek lisans yapıyormuşsun. Geçen ki konuda sana üzülmüştüm, saflığıma ver. Daha rahatlatıcı eğlenceler var.
Nasıl bir dikkat ve hafıza ya maşallah. Bir de nasıl yetişiyorsunuz bunca konuya, yelpazeniz çok geniş.Merhabalar, ben kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum. Sadece bir tahmin benimkisi. Hemen kesin doğru diye düşünmeyin. Üzülmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?