görücü usulü evlilik

Netten tanismanin bencede görücü usulü ile bir alakasi yok. Ama netten tanismaninda iyi ve kötü yanlari vardir herseyde oldugu gibi.

Bence eski ve yeni karıştırılıyor.
Yani artık görüc usulü evlilik hiç yok gibi bişey...
Şimdiki tanışmalara görücü usulü gözüyle bakmak yanlış, sonuçta her tanışma filmlerdeki gibi olmuyor, herkes arkadaş, akraba vs. kişiler aracılığıyla tanıştırılıyor, ama sonuçta çiftler karar veriyor, sevgi oluyorsa karar veriyorlar evlenmeye...
Önceden böylemiydi sanki, görmeden tanımadan gerdeğe sokuyorlardı çiftleri, işte bunun adı görücü usulüdür.

Aynen öyle. Eskiden bir kizi sokaga bile birakmazdilar. Evlenecegi adamin bir fotografini görmesi bile muazzam bir olaydi heralde. Ama artik devir degisti.

senn dedğin her yerde olmuyo yani görmeden evlenmiyolar dayımda görücü usulü evlenmiş ama gitmişlr kız evine kız dayımı görmüş dayım kızı görmüş birbirlerini beğenmişler evlenmişlr gerçi şimdi birz daha farklı göryosun beğenirsen bi süre konuşuyosun anlaşırsan evleniyosun

Merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim de görücü usülü evliliği araştırırken bu siteyi buldum ve üye olmaya karar verdim :) 20 yaşındayım ve geçen gün görücü geldi ananemlere tabi benim haberim yoktu sonradan yengemden öğrendim benim için geldiklerini. Kaynana adayım geliniyle birlikte gelmişti ananemlere şimdi merak ettiğim kadın beni beğendimi acaba yada bizim evede gelirlermi acaba? Artı bende biraz kiloluym belki diyorum kadın beni beğenmemiştir gelmezler ama gelini bizim evi falanda sordu ben mutfaktayken annmlede sohbet etmişler ama yınede tam emin degilim tabi gelip gelmeyeceklerinden.Bu yaşta evlilik düşünmüyorum tabiki ama nedense gelenlerin tekrar gelmelerini isterim en azından nişan falan olurdu yani :)

Görücü usulü ile evlendim çok mutluyum, en başından itibaren niyetler belli,aileler eş, dost işin içindeler. Yapılan yanlışlar daha kolay ifade ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…