Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenen her cifti degil ama cogu ciftleri baskalari tanistiriyor yani bir kisi vesile oluyor ve bu cok kötü bisey degil.
Görücü usulünü yadirgamiyorum hatta bende bi ara görücü usulü evlenebilirim diye düsünüyordum.
Ama Allah benim kismetimi kendi ayagi ile bana getirdi o ayri bir konu.
Görücü usülünü yanlis tanimamak lazim..
Tabi körü körüne bir kizi bir oglana verenler var sanki bir ahirdan hayvan satin alir gibi..
Görücü usulü bu degildir olmamalidir..
Aileler uygun gelin yada damat adayi bulur yada akrabalar birini uygun görür kiz ve erkegin tanismasini saglarlar karsilikli istek varsa görüsüp tanismalarina imkan verilir akabinde de dügün dernek vs olur..
Bu sekilde neden olmasin?
Ama dedigim gibi körü körüne bir kizi bir erkegi evlendirmeye bende karsiyim.
Evlenen her cifti degil ama cogu ciftleri baskalari tanistiriyor yani bir kisi vesile oluyor ve bu cok kötü bisey degil.
Görücü usulünü yadirgamiyorum hatta bende bi ara görücü usulü evlenebilirim diye düsünüyordum.
Ama Allah benim kismetimi kendi ayagi ile bana getirdi o ayri bir konu.
Görücü usülünü yanlis tanimamak lazim..
Tabi körü körüne bir kizi bir oglana verenler var sanki bir ahirdan hayvan satin alir gibi..
Görücü usulü bu degildir olmamalidir..
Aileler uygun gelin yada damat adayi bulur yada akrabalar birini uygun görür kiz ve erkegin tanismasini saglarlar karsilikli istek varsa görüsüp tanismalarina imkan verilir akabinde de dügün dernek vs olur..
Bu sekilde neden olmasin?
Ama dedigim gibi körü körüne bir kizi bir erkegi evlendirmeye bende karsiyim.
kesinlikle katılıyorum canım..en yakınım 7 yıl birliktelikten sonra evlendi ve 1 yıl olmadan boşandı..annem ve babam birilerinin vesilesiyle tanışıp 2 ay nişanlılık döneminden sonra evlenmişler ve 30 yıldır inanılmaz bi aşkla bağlılar hla birbirlerine..bende 3 yıl beraberlikten sonra ağustos ayında nişanlandım..kısmetse haziranda düğünümüz var..şuna inanıyorum herkesin bir yerlerde bir kısmeti var..önemli olan onu bulabilmek..kimin ve neyin vesile olduğu hiç önemli değil..
burhanınaysesi umarım sende askerine hayırlısıyla kavuşursun..her şey gönlünce olsun..
ah canim benim agzindan bal damliyor sagol gercekten insallah cok az kaldi askerden gelmesine agustosta geliyor kismetse sende bir ömür mutlu olursun insallah :)
amin canım benim inşallah..çok klasik olck belki ama sayılı gün öyle çabuk geçiyo ki hiç bi şey anlamıyosun..umarım nişan haberlerini de burdan okumak kısmet olur
düsünceme katildiginiz icin cok sevindim.. sadece adi 'görücü usulü' oldugu icin hemen kötü damgasi vurmamak lazim..
sizlerinde dediklerinize katiliyorum yillarca sevgililik dönemi yasayipta mutsuz evlilik sürende var..
Allah büyük hepimize hayirli kismetler nasip eylesin insaAllah :))
hani nasıl kızlar kabul eder yok vs dusunme hıc dene netten tanısmak gıbı ya da gazeteden tanısmak gıbı bı tanısma cesıdı gorucu.