Kız İsteme Görücü geliyor geldi,tanışmaya geliyor gelecek

deydey

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
1.474
9
358
41
Kocaeli
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var,çünkü hiçbir fikrim yok:18:

Bir tanıdığımız vasıtasıyla malum şahsın teyzesi ve abisinin hanımı görmeye geldiler.Neyse beğenmişler...Malum şahıs da işi dolayısıyla farklı bir şehirde yaşıyor ve yine işi dolayısıyla sürekli yurtdışına çıkıyor.2 haftadır bayram üzeri de olduğu için işlerinin yoğunluğundan dolayı görüşemedik.Tabi bu arada yengesi sürekli arayıp ilgilendi bilgi verdi vs. dün aradı ve haftasonu için müsait olup olmadığımı sordu ben de müsait olduğumu söyledim.Pazar günü için fikirlerinize ihtiyacım var:18: Ne giymeliyim bilemiyorum...
Fikirleriniz için bir kaç detay paylaşacağım
Kendisi bir şirkette üst düzey yöneticiymiş ve yaşı 36 yani aramızda aşağı yukarı 8-9 yaş var
Yengesi spor giyindiğinden bahsetmişti.Onun zaten tatil günü olacak acaba yine spor mu giyinir,yoksa klasik mi giyinir bilemiyorum
Hadi kızlar bir de bana el atın :78:

bence tam spor deil tamda fantazı deil.ikisinin ortası yani.

Çok resmi takılacağını sanmıyorum,
ama buluşma için özel giyinebilir bunu da bilemeyeceğim.
İlk görüşmeniz biraz şansa kaldı yani.
Ama bence çok klasik giyinmeyin.
O da genelde spor giyiniyorsa, hoşuna gider siz spor giyseniz de, doğal olur hem de.
Bence de orta karar birşey seçin.
Hadi bakem, hayırlısı olur inş.:86:

sağolun kızlar
ilk buluşma sanırım Tiryandafila'nın dediği gibi şansa kaldı:44:

ama sırf senin için bukadar şık ve özenliyimm diede gözüne gözüne sokma :)
örnegin ayakkabı olarak dolgu topuk babet giyebilirsin.keten bir pantolonda iyi gider..

bence sade ol
kot iyi bir tercih üzerine güzel bir gömlek hırka giyebilirsin

merhaba hakkınızda da hayırlısı olsun giyim konusuna gelince ne çok özenip abartın ne rüküş olun kısaca olduğunuz gibi her zaman nasıl bir tercih yapıyorsanız öyle olun karşınızdaki sizi beğenecek diye şimdiden fedakarlık yapmayın derim üst düzeyde çalışması sizin giyiminizi etkilemesin bir söz vardır sevilenin yanlışı görülmez sevilmeyenin görünüşü yanlıştır diye size karşı bir ısınma olursa spor giyinsenizde klasik giyinsenizde sizi beğenir .....

haklısınız kızlar...
ilk defa biriyle görüşmeyi kabul ettim ve sanırım heyecan yaptım
giyim konusunda kararsız kalmıştım ama artık klasik olmayacağı kesinleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…