• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görücü gelecek yardım lütfen

esila3441

BEYBİSİ
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
112
25
48
Arkadasimin düğününde bir bayan beni beğenmiş haber göndermiş arkadasin annesine gelecez diye ama ben sevmediğim birisiyle evliliği istemedigimi söyledim aileme ailem bir gelsin gör dedi bende tamam dedim aslında birini yıllardır çok sevdim ama annesiyle arayı bulamadık halende seviyor çocuk beni bende tabi ama annesi benim rahatsizligim tansiyon hastasıyım ilaç kullandigim için birde annemin teyzesi oluyor çocuğun annesi istemediler ikiside olan bize oldu ne yapmam lazım biz baristikca onlar kötü oluyor diye ayrıldık 2 yıldır uzaktan seviyoruz ne yapmam lazım yardım edinin. LÜTFENN

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun zor bi durum . Bence sevdiğinden vazgeçme en azından sonuna kadar çabala tabiki o da çabalasın sizin için. Bu akşam da aileni utandırmayacak şekilde davran gelsinler görüşün . Eğer gerçekten istemiyorsan ailene bunu tatlı dille anlat. Umarım seni anlayışla karşılarlar. Allahtan umut kesilmez tatlımm

Benim için cabalamiyor annesinin laflarindan sonra yine onunla aynı evde yasamami istedi evin tek çocuğu ama herşeye rağmen onu çok sevdim ne yapacagimi bilmiyorum sırf annesiyle kalmamak için gururumdsn onu istemedigimi söylemiştim

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun zor bi durum . Bence sevdiğinden vazgeçme en azından sonuna kadar çabala tabiki o da çabalasın sizin için. Bu akşam da aileni utandırmayacak şekilde davran gelsinler görüşün . Eğer gerçekten istemiyorsan ailene bunu tatlı dille anlat. Umarım seni anlayışla karşılarlar. Allahtan umut kesilmez tatlımm
Allah yardımcın olsun canım seviyorsan vazgeçme bence
Aileler biraraya gelmemeye çalışıyor babam halen bilmiyor herkes igne sokuyor olmaması için bizim isimiz sadece allaha kaldı kaçmakta istemiyorum istemiyor kendisi olacaksa gelinliginle olacak diyor nasıl cikacam bu işin içinden.

Aklında birisi varken başkalarıyla görüşmem. Sevdiğin kişinin ailesini ve kendi aileni biraraya getirip heşeyi konuşup sorunları cözmeye çalışın.

aklınızda biri var, başka biri görücü usulü de olsa hoş değil bence.

aklınızdaki kişiyi de bence bir an önce çıkarın aklınızdan.
zira anne aklıyla ve lafıyla hareket eden adamlarla yapılan evliliklerin sonu hüsran oluyor.
burada pek çok örneği var...

Etrafımda gordugum, burda okuduğum kadarıyla aileler isteniyorsa, hele ki adam annesinin lafiyla hareket ediyorsa, sızım için cabalamiyorsa, bir de bir iş yıllarca sürüncemede kalıyorsa o iş pek hayırlı olmuyor. İlla o kişi olacak diye birşey yok, belki hakkınızda hayırlı olmadığı için araya annesi, şudur budur bahaneler giriyor. Görücünüzü bir görün bence, belki seversiniz, belki "seviyorum" dediginiz kişiden daha çok seveceksiniz. Allah herkesin hakkında hayırlısini versin

Back