• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görsel....Mumlar

Valla bazen oyle guzel mumlar goruyorumki burda birde acayip guzel kokuyorlar yani ne yalan diyim onlari yememek icin kendimi zor tutuyorum.Nefis goruntuleri ve kokulari var insanin cani cekiyo.Helede hamileysen :roflol:

Bunlari goruncede agzim sulandi dogrusu :roflol:

aaa bende zatenn mum takıntısıı warr,,hele o şarap peynir üzüm takımına bayılldımm :) muazzammmdııı pravvvo ;)

özellikle ilk sayfadakilere bayıldım

ee nerden bulucazşimdi biz bunları
almak istiyorum ben ya:dilcikar:

teşekkürler paylaşım içina.s.

bende mumları çok severim. böyle süslü mumları görünce aklıma 2003 yılında yaşadığımız çanakkaleyi 1 hafta felç eden, hayatı durduran kış geldi. o kadar fırtına olmuştu ki o kış elektrikler kesilmişti, su yok, bakkala ekmek gelmez,tv yok , radyo sadece trt fm ve tek haber kaynağımız. tam bir faciaydı. elektrik kesintisi nedeniyle hazırlıksız yakalanan çanakakle halkı mumun bile karaborsaya düştüğü zamanda tek mum bulmak için ne eziyet çekiyorduk.

işte o zaman bir süre sonra evdeki mumlarım bitince ,ne kadar süs için aldığım ,hediye gelen ,kullanmaya kıyamadığım mumlarım varsa hepsini kullanmak zorunda kalmıştım. bunları görünce içim gitti ama şimdi almıyorum eve. beyaz bakkal mumlarını stokluyorum şimdi....

50245229sv6.jpg

87155191nq1.jpg

kalp_ve_mum.jpg

www.resimcity.com_-_Kalp_Resimleri_-_Mumlar.jpg

cam-agaci-mumlar-001.jpg

mumlar.jpg

mum1.jpg

candle_xxxlg_pink01mum.jpg

Bende bir tek mum kolleksiyoncusu kendimi sanardım. Çok seviyorum mumları acayip bir etki yaratıyorlar bende. hepsi çok hoşmua gitti

bende mum hastasıyım dısarı her cıksımda mutlaka mum alırım mum yapımına baktım da baya zahmetlıymıs bayıldım hepsıneee bıttım

Back
X