Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manipüle etmek mi ? Manipülasyon çok farklı bir şey. Mesafeli davranırım, konuşmam. Nabza göre şerbet veririm, karşımdaki insan nasıl davranıyorsa ben de öyle davranır hareket ederim.Kızlar bazı insanlar vardır böyle bazen seninle iyi olmak ister konuşur eder ,bazen dengesizleşir bazı ortamlarda görmezden gelir ,sana laf atmaz vs bu insanları nasıl manipüle ediyorsunuz yani moralinizi bozmadan hiç umursamadan .
İdare etmekManipüle kelimesinin anlamını bildiğinden emin değilim
Anlatmak istediğini tam olarak anlayamadım.
Slm verdiğinde yada yakın davrandığında soğuk yapın, oh ne güzel başkasını bulursan git bulamazsan gel samimi ol.Kızlar bazı insanlar vardır böyle bazen seninle iyi olmak ister konuşur eder ,bazen dengesizleşir bazı ortamlarda görmezden gelir ,sana laf atmaz vs bu insanları nasıl idare ediyorsunuz yani moralinizi bozmadan hiç umursamadan .
Evlilik bağı ile oluşanBu kişi kim arkadaşın mı, akraban mı, evlilik bağıyla oluşan akrabalıklardan biri mi? Buna göre değişir.
Evliyim ben onu kastetmedimerkeklerin geneli böyle sanırım, kendine oyalancak bir şeyler bul kendi kendine de keyifli zaman geçirebilirsin çok önemseme bu sekil kabul et
O zaman onun öyle yaptığı ortamlarda siz de başkası ile iletişim kuracaksınız, ondan bir şey beklemeyeceksiniz.Evlilik bağı ile oluşan
yanlış anlaşma olmuş. Kendinize yetmeyi öğrendiğiniz de ya da size bu sekil davranılmasının sizinle alakalı değil de karşı tarafla alanlı olduğunu anladığınız da bu konuyu emin olun hiç dert etmeyeceksiniz hayat onlarla var olmadı onlarla da bitmeyecek, daha iyi bir çevre hakediyorsunuz bu basitlikteki kişiler sizi etkilemesin :)Evliyim ben onu kastetmedim
Hemcinsim bunu yapan
Ben böyle insanların samimiyetine inanmıyorum.Sizle iyi olmak istiyorsa,kıymet veriyorsa her şekilde ve ortamda iyidir.Size tavırları ortama ve kişilere göre değişiyorsa siz de ona göre tedbirinizi alın.Çok da güvenmeyin.Benim eşimin kardeşi bazen yapar onu.Bireyselde daha samimi ve sıcak davranır,annesi yanımızdayken daha bir rahatlama gelir,özgüven gelir.Ben böyle insanları hissettiğimde direk u dönüşü yapıyorum artık.Siz de çekin çizgiyi.Kızlar bazı insanlar vardır böyle bazen seninle iyi olmak ister konuşur eder ,bazen dengesizleşir bazı ortamlarda görmezden gelir ,sana laf atmaz vs bu insanları nasıl idare ediyorsunuz yani moralinizi bozmadan hiç umursamadan .
Sen de yokmuş gibi davran aynı dili kullanırsan seni sinir edeyim derken kendi sinir olur.Kızlar bazı insanlar vardır böyle bazen seninle iyi olmak ister konuşur eder ,bazen dengesizleşir bazı ortamlarda görmezden gelir ,sana laf atmaz vs bu insanları nasıl idare ediyorsunuz yani moralinizi bozmadan hiç umursamadan .