• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmezden gelmek

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.191
-37
118
Kızlar bazı insanlar vardır böyle bazen seninle iyi olmak ister konuşur eder ,bazen dengesizleşir bazı ortamlarda görmezden gelir ,sana laf atmaz vs bu insanları nasıl idare ediyorsunuz yani moralinizi bozmadan hiç umursamadan .

Son düzenleme:
Manipüle kelimesinin anlamını bildiğinden emin değilim 😬
Anlatmak istediğini tam olarak anlayamadım.

Kızlar bazı insanlar vardır böyle bazen seninle iyi olmak ister konuşur eder ,bazen dengesizleşir bazı ortamlarda görmezden gelir ,sana laf atmaz vs bu insanları nasıl manipüle ediyorsunuz yani moralinizi bozmadan hiç umursamadan .
Manipüle etmek mi ? Manipülasyon çok farklı bir şey. Mesafeli davranırım, konuşmam. Nabza göre şerbet veririm, karşımdaki insan nasıl davranıyorsa ben de öyle davranır hareket ederim.

Kızlar bazı insanlar vardır böyle bazen seninle iyi olmak ister konuşur eder ,bazen dengesizleşir bazı ortamlarda görmezden gelir ,sana laf atmaz vs bu insanları nasıl idare ediyorsunuz yani moralinizi bozmadan hiç umursamadan .
Slm verdiğinde yada yakın davrandığında soğuk yapın, oh ne güzel başkasını bulursan git bulamazsan gel samimi ol.

Bu kişi kim arkadaşın mı, akraban mı, evlilik bağıyla oluşan akrabalıklardan biri mi? Buna göre değişir.

erkeklerin geneli böyle sanırım, kendine oyalancak bir şeyler bul kendi kendine de keyifli zaman geçirebilirsin çok önemseme bu sekil kabul et

Dilasare senin tedavi olman lazım. Ciddi söylüyorum. Hayatı bu kadar problem üzerine yaşayarak ömür bitiremezsin

Evliyim ben onu kastetmedim 😂
Hemcinsim bunu yapan
:-) yanlış anlaşma olmuş. Kendinize yetmeyi öğrendiğiniz de ya da size bu sekil davranılmasının sizinle alakalı değil de karşı tarafla alanlı olduğunu anladığınız da bu konuyu emin olun hiç dert etmeyeceksiniz hayat onlarla var olmadı onlarla da bitmeyecek, daha iyi bir çevre hakediyorsunuz bu basitlikteki kişiler sizi etkilemesin :)

Ben böyle insanların samimiyetine inanmıyorum.Sizle iyi olmak istiyorsa,kıymet veriyorsa her şekilde ve ortamda iyidir.Size tavırları ortama ve kişilere göre değişiyorsa siz de ona göre tedbirinizi alın.Çok da güvenmeyin.Benim eşimin kardeşi bazen yapar onu.Bireyselde daha samimi ve sıcak davranır,annesi yanımızdayken daha bir rahatlama gelir,özgüven gelir.Ben böyle insanları hissettiğimde direk u dönüşü yapıyorum artık.Siz de çekin çizgiyi.

Sen de yokmuş gibi davran :D aynı dili kullanırsan seni sinir edeyim derken kendi sinir olur.
Amaç zaten sana bulaşmadan seni sinir etmek ki başarılı olmuş dert edinip konu açmışsın. Anladığı dilden karşılık ver. Herkesle konuş gül eğlen onu yok say
Sorarsa da aaaa hiç fark etmedim öyle mi yapmışım , aaa sen de mi vardın de geç :D

Back