Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama iki dakika içinde çıktı kuruma çizgisi olabilir mi kiiNet kuruma çizgisi bu. İnşallah vardır şüphe kalmasın yenile yarın daha net çıkar varsa
Şuan öyle duruyor. İlk dk çıkan hali yok mu? Bence yarın yenile varsa çok net görünür. Hayırlısı hakkındaAma iki dakika içinde çıktı kuruma çizgisi olabilir mi kii![]()
Yok canım bu zaten ilk dk çıkan hali flaşla çektiğim için farklı duruyordur belkiŞuan öyle duruyor. İlk dk çıkan hali yok mu? Bence yarın yenile varsa çok net görünür. Hayırlısı hakkında
Olmayada bilir hayali göre bilirim artık herşey mümkünBende göremedim malesef.
Bende öyle gördüm tekrarlayacam 2 gün sonraGolge var gibi ama hemen sevinmeyin tekrarlayin 1 2 gun sonra
Maalesef düzensiz adet oluyorum bilmiyorum o yüzdenYumurtlama gününüzü biliyor muydunuz, üzerinden kaç gün geçti? İlk 2 dk içinde çıktıysa yeni oluşan bir gebelik olabilir gibi geldi bana. Bende 2 dk içinde bu şekilde belirsiz bir çizgi görmüştüm ilk yaptığımda
Maalesef düzensiz adet oluyorum bilmiyorum o yüzden![]()
Teşekkür ederim bakalım sabrızım birazO zaman 2 gün sonra tekrar test yapın varsa daha belirgin çıkacaktır
Bende zamanında siz gibiydim çok iyi anlıyorum . Rabbim gönlünğze göre versin inş en kısa zamanda hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip etsin.Olmayada bilir hayali göre bilirim artık herşey mümkün![]()
Amiin inşaAllah canımBende zamanında siz gibiydim çok iyi anlıyorum . Rabbim gönlünğze göre versin inş en kısa zamanda hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip etsin.
O zaman gerçekten hayal gücüm baya büyümüş artık her yerde çift çizgi görür oldumBende göremedim canım inşallah vardır yarın bekle pazartesi tekrar yap