• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gördüm:

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
688
63
kahverengi defter öyle istedi!....Çünkü yazının gerçek sahibiyim dedi.Bana da silmek düştü.Oysa altında alıntı olduğu yazıyordu!..........
(alıntı)

Son düzenleme:
hayatım ne bu böle ... ne kadar etkileyici..... ve kadar farklı... ben bu yazını kopyaladım izninle....

Merhabalar,
Yazı şahsıma ait olup halen Tabut.net sitesinde yayınlanmaktadır.
İznim olmadan buraya aktarılmıştır. Sizden ve yönetimden en kısa zamanda yazıyı kaldırmanızı rica ediyorum.Aksi takdirde yasal yolları kullanacağımı biliniz.
Şimdiden teşekkürler.
İyi çalışmalar, saygılarımla.

Merhabalar,
Yazı şahsıma ait olup halen Tabut.net sitesinde yayınlanmaktadır.
İznim olmadan buraya aktarılmıştır. Sizden ve yönetimden en kısa zamanda yazıyı kaldırmanızı rica ediyorum.Aksi takdirde yasal yolları kullanacağımı biliniz.
Şimdiden teşekkürler.
İyi çalışmalar, saygılarımla.
Sevgili arkadaşım ben bu yazıyı başka bir siteden kopyaladım.Ve altına alıntı olduğunu zaten yazdım.Almış olduğum sitede eğer ki isminiz olsaydı seve seve yazardım.Bu kadar fevri davranmanıza gerek yoktu!...Ben size sitenin ismini özel mesajla daha sonra yollayacağım .Hala kaldırmamı isterseniz silebilirim benim için hiçbir mahsuru yok.Bu yazının sahibi ile burada karşılaşmak benim için çok güzel olabilirdi!...........
Not:şu an size özel mesaj gitmiyor nedense.Açıldığı an yollayacağım adresi.

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşım ben bu yazıyı başka bir siteden kopyaladım.Ve altına alıntı olduğunu zaten yazdım.Almış olduğum sitede eğer ki isminiz olsaydı seve seve yazardım.Ben size sitenin ismini özel mesajla yolluyorum .Hala kaldırmamı isterseniz silebilirim benim için hiçbir mahsuru yok.Bu yazının sahibi ile burada karşılaşmak benim için çok güzel olabilirdi!.............

canım ya ne kadar önemliymiş yazısı sil gitsin altına yazmışın alıntı diye!! yazılarını görmek istemiyen, önlemini yazısının altına ismini yazarak(veya engelleyerek) alır... tabut nete baktım altında adı bile yazmıyo sil gitsin şu yazılarıa.s.seni seviyooooom

Son düzenleme:
canım ya ne kadar önemliymiş yazısı sil gitsin altına yazmışın alıntı diye!! yazılarını görmek istemiyen, önlemini yazısının altına ismini yazarak alır... tabut nete baktım altında adı bile yazmıyo sil gitsin şu yazılarıa.s.seni seviyooooom
Sağol canım.Bu kez seni dinlememi söylüyor içimden gelen bir ses!.............

Sevgili realist duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. İnanın mesajımda bir art niyet yoktu. Sizi kırdıysam özür dilerim. Tekrar teşekkürler.
Sevgi ve saygılarımla. İyi çalışmalar.

Özür dileyerek,mesajımı yazıyorum.Bu da sadece kafamı kurcaladığı için.Siteye bir gün önce üye olup,bir gün sonra hiç bir konu açmadan sadece size ait bir yazıyı buluyorsunuz ve beni tabiri caizse tehdit ediyorsunuz.Bu bir tesadüf müdür?
Amaç üzüm yemek midir, bağcı dövmekmidir gerçekten iyi niyetle üyelik gerçekleştirdiğinizden emin olmak istedim.Ben de sizi kırmışsam eğer tekrar özür dilerim!........

Sevgili realist,
Sorunuzun cevabını özel mesajla ilettim. Umarım kendimi anlatabilimişimdir.
Sevgi ve saygılarımla.
Evet anladım.Teşekkürler canım.Tatsız bir tanışma oldu ama umarım sonrası güzel gelişir.Ve umarım burada kalıcısındır!....

Back