• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gördüğüm rüyalar

Niloyaaniloyaaa

Nilay
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
439
352
33
Merhaba

Dün gördüğüm rüyayı size anlatmak istiyorum
Resmen o gün yaşadığım her şeyi gördüm.Önemli önemsiz sayılabilcek çoğu şeui rüyamda gördüm bu tarz rüyaları çok görüyorum.O gün beni rahatsız eden en ufak şeyleri bile ben unutsamda uyuyunca rüyamda görüyorum.acaba bilinç altı ile alakalı mıdır? Doktorum stresin bende çok olduğunu stres yapmamam gerektiğini söylüyor ama ben gün içinde unutmaya calıssam önemsemesem rüyamda görüyorum Kafamı boşaltmak adına ne yapabilirim

Acaba bilinçaltı ile alakalı mıdır? Tabi ki bilinçaltı ile alakalıdır, başka neyle alakalı olabilir?
Çok mu boşsunuz? Boş kaldığım zamanlarda ben de sürekli düşünür, kurgu yapar, kendi kendime hırslanırım sonra rüyama yansır. Uğraş bulun kendinize.

Valla bende gün için de unuttum sanıyorum gece rüyam da görüyorum . Aynı sen yani takmıyorum sanıyorum ama asiri stresliymisim . Bu yüzden hormonlarım acayip yükselmiş zor çocuk sahibi olurmusum doktor öyle dedi . Üzme sıkma kendini salla dertleri . Benim gibi sağlığın da problem cikinca aklın başına gelmesin. Sev kendini 😘 en değerli sensin

O
Acaba bilinçaltı ile alakalı mıdır? Tabi ki bilinçaltı ile alakalıdır, başka neyle alakalı olabilir?
Çok mu boşsunuz? Boş kaldığım zamanlarda ben de sürekli düşünür, kurgu yapar, kendi kendime hırslanırım sonra rüyama yansır. Uğraş bulun kendinize.
okulum,haftada 4 gün kursum var.Annem çalıştığı için ev işleride genelde bende.Çokta boş değilim ama işte böyle oluyor ve artık uyuduğum uykudan bile bir şey aNlamıyorum

Valla bende gün için de unuttum sanıyorum gece rüyam da görüyorum . Aynı sen yani takmıyorum sanıyorum ama asiri stresliymisim . Bu yüzden hormonlarım acayip yükselmiş zor çocuk sahibi olurmusum doktor öyle dedi . Üzme sıkma kendini salla dertleri . Benim gibi sağlığın da problem cikinca aklın başına gelmesin. Sev kendini 😘 en değerli sensin
Evet benimde hormonlarım bozuldu son 1 senede.Doktorumda doktor olsn öğretmeniminde tek dediği şey stresi yönetmeyi biliceksij ama olmuyor ki ben takmasam gece görüyorum ve çok mutsuz uyanoyprum

O

okulum,haftada 4 gün kursum var.Annem çalıştığı için ev işleride genelde bende.Çokta boş değilim ama işte böyle oluyor ve artık uyuduğum uykudan bile bir şey aNlamıyorum

Ufak tefek bi sakinleştirici almayı denedin mi? Uykunu düzene sokabilir. Doktor yazmadan deneme ama sakın.

Evet benimde hormonlarım bozuldu son 1 senede.Doktorumda doktor olsn öğretmeniminde tek dediği şey stresi yönetmeyi biliceksij ama olmuyor ki ben takmasam gece görüyorum ve çok mutsuz uyanoyprum
Ben de takmıyorum sanıyordum ama annem dedi ki bana olaylara bakış açın değişik senin dedi rüzgar esse fırtına olacak hissine kapiliyosun o anlık oldu geçti sanıyosun bilinç altına yer ediyo dedi . Belki senin de böyledir

Bende aynı dediğiniz gibiyim. İki çocuğum var öyle bir sorunum olmadı. Hormonlarınıza baktırdınız mı?

Ben de takmıyorum sanıyordum ama annem dedi ki bana olaylara bakış açın değişik senin dedi rüzgar esse fırtına olacak hissine kapiliyosun o anlık oldu geçti sanıyosun bilinç altına yer ediyo dedi . Belki senin de böyledir
Evet aynısıyım bende nasıl kurtulucaz bu euh halinden

Bende gün içerisinde mesela bir haber izliyorum diyelim hiç etkilenmesem hatta düşünmesem bile rüyama giriyor. Uzun zamandır azaldı sebebi ne bilmiyorum

O ilacı bende kullandım kist için. Ama fazla kafaya takmamak gerekiyor
Ben sagligimla alakali bir sorun yasamistim.Aslinda sonucu iyi olan bir seyi cozmek icin 3-4 ay ugrastim o ara baska seylerde uzerine eklenince hayatimin en kotu zamanlariydi diyebilirim tam o siralarda sivilceler cikmaya basladi derken hormonlarimi bi bozdum daha toparlayamiyorum:) ve uzuldugum kisim daha 20 yasindayim

Şimdide ben rahat mutlu birisi olmaya calısıyorum.Gün içinde bunu başarsamda rüyaşarda olmuyor napmam lazım.Stresle başa cıkmak için kafamı boşaltmak için bir öneri verebilceğiniz bir şey var mı? Keşke bir süre yaşadığım yerden telefondan uzaklaşıp nefes alabilsem ama bununda bir imkanı yok.Gitsemde ailemle en cok köye gidiyoruz😀 nazen derin bi nefes alıyorum o kadar belli ki aslımda içten içe bunaldığım

Kuzenim geldi aklıma. Kendisi gün içinde ne yaptıysa ne konuştuysa sabahtan akşama kelimesi kelimesine uykusunda anlatırdı gayet anlaşılır bir şekilde. Sebebini bilemiyoruz. Geçer inşallh

Back
X