Gordugum ruyalar cikiyor.

Pochinki

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
263
290
18
32
Ne zaman uyusam hep rüyalar görürüm başkalarıyla ilgili. Bugüne kadar ne gorduysem hepsi oldu bebek cinsiyeti bile.

Kuzenimin eşinin hamile olduğunu gördüm 1 hafta sonra haberi geldi. Daha sonra kızı olacağını gördüm ve oldu şuan 3.5 yasinda

Yine başka bi kuzenimin eşini gördüm daha yeni ve ona dedim ki eşinin hamilelik durumu olabilir mi ? Kan verdiler ve çıktı. Cinsiyeti hatta çocuğu gördüm kızın olcak dedim ısrarla erkek dediler yok kız dedim ve o arada arkadaşı varmış bitane ona da erkek dedim ikisi de çıktı.

Gecenlerde annemi gördüm boşandığı 2. Eşinin bi buyuguyle masada karşılıklı konuşuyorlar adam iri yarı kilolu gömlekli ve saçlı bi adam ve dedim ki sen bu kişiye Nedim abi diyodun. Kadın şoka girdi o adam akrabası sen onu hiç gördün mü diye hayır dedim gösterdi gerçekten öyle çıktı tipi birebir.

En son dün yakın bi arkadaşımı gördüm erkek arkadaşıyla problemli bi şekilde doğum gününe katılıyor. Ona söyledim dedi ki gerçekten 3 gün sonra bi doğum günü partisi var arkadaşının diye. Dünde büyük kavga etmişler.

Onun dışında daha sayamadığım bi çok bebek haberi, 1,2 defa ölüm haberi aldım rüyaları gördükten sonra. Bunun bilimsel bi açıklaması var mı bilmiyorum

Bana da çok sık oluyordu bu durum. Fal vb. Şeylerde söylediklerim de çıkıyordu. Son zamanlarda kötü şeyler görmeye başlamıştım ve bu bana çok yük oldu. Başka sebeplerden depresyona girdim ve bir daha böyle şeyler yaşamadım. Rüyamabir kadın girip olacak şeyleri haber veriyordu. Kötü şeyleri (ölüm,kaza gibi) olayları engelleyemedikten sonra bunların neden bana gözüktüğünü hep merak etmişimdir.

Back