• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gordügum ruya :(

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Kizlar cok canim sıkıldı konuyu bu yuzden buraya actim.
Ruya gördüm yeni kalkip ınternetten arastirdim gordugum ruyanin anlami hanımının ölmesine delalet eder dio yani ölecekmiyim şimdi ben bebegim var 4 aylik korkuyorum gercekten rüyasında aynanın kırıldıgıni görupte hayatinda ölüm haberi almayan varmi ? :(

Bir şey diyeceğim.

Şimdi mantıken bir düşünsenize, bu insanlar bunu neye göre yazıyorlar

Yani bir siteye baktığında ayna kırılması ölüm, bir diğerinde sevinçli haber.

Peki kaynak neresi? (Ben söyleyeyim totoları)

Rüyanın gerçekleşmesinin birçok bilimsel açıklaması var. Hangisine inanacağınız size kalmış.

Rüyayı hayra yormak lazım. Nasıl yorumlarsanız nöröelektronlar o yönde dağılıyor evrene.

Ya aslinda kac gundur kolu agriyo sol kolum bende kalp krızı gecirecegimden korkup eşimi bile uyardim dikkat et bana bisey olur bebek evde tek kalir yarim saatte beni ara haber al benden mutlaka gibisinden iki gundur sol kolum boynuma kadar cok agriyo ya üsüttum yada bebegimde meme reddi oldugu icin sagiyorum.
sut sagma pompası işe yaramadıği icin elimle sağiyorum buda etken etmus olabilir kolumun agramasina,
Yani nasıl yorumlarsan öyle çıkar.
acaba dün eşime ölurum dediğim için mi bilinc alti böyle bir rüya gördum de dedim ama bilmiyorum ya

Bende biliyorum aslinda ınternette yazilan herseyin genelde cogu dogru degil ama insanin aklı takilmiyo degil
Bu aralar cokmu
Bir şey diyeceğim.

Şimdi mantıken bir düşünsenize, bu insanlar bunu neye göre yazıyorlar

Yani bir siteye baktığında ayna kırılması ölüm, bir diğerinde sevinçli haber.

Peki kaynak neresi? (Ben söyleyeyim totoları)

Rüyanın gerçekleşmesinin birçok bilimsel açıklaması var. Hangisine inanacağınız size kalmış.
paranoya oldum ne ?

Olabilir tabi. Sağım yaparken benim de kolum ağırırdı. Bir de boynunuzu rahatlatın yani masaj yaptırın. Ber kolu ağıranın kalbi kriz geçirmiyor.

Evet cnm biliyorum ama insanın bebegi olunca biraz daha korkuyo yoksa ölum hepimizin yasayacagi bisey dun yasadigim bu seyin uzerinede bu ruya canimi cok sıktı açıkçası
Olabilir tabi. Sağım yaparken benim de kolum ağırırdı. Bir de boynunuzu rahatlatın yani masaj yaptırın. Ber kolu ağıranın kalbi kriz geçirmiyor.

Evet cnm biliyorum ama insanın bebegi olunca biraz daha korkuyo yoksa ölum hepimizin yasayacagi bisey dun yasadigim bu seyin uzerinede bu ruya canimi cok sıktı açıkçası
Ewet öyle oluyor. Ölüm korkusunu ben de yaşadım. Ben ölürüm de bebeğim ortada kalır diye

Ya aslinda kac gundur kolu agriyo sol kolum bende kalp krızı gecirecegimden korkup eşimi bile uyardim dikkat et bana bisey olur bebek evde tek kalir yarim saatte beni ara haber al benden mutlaka gibisinden iki gundur sol kolum boynuma kadar cok agriyo ya üsüttum yada bebegimde meme reddi oldugu icin sagiyorum.
sut sagma pompası işe yaramadıği icin elimle sağiyorum buda etken etmus olabilir kolumun agramasina,

acaba dün eşime ölurum dediğim için mi bilinc alti böyle bir rüya gördum de dedim ama bilmiyorum ya
Çok evhamlısınız
Kol ağrıyınca illa kalp krizi mi geçirmeniz lazım? Belki kas gerilmesi?
Ölüm korkusu mu yaşıyorsunuz? Psikologa gidin

Yahu komik olmayin.

Ruya tabir edilirken bir nesneye yada kelimeye gore degil. Ruyanin butunmugine gore tabir edilir.
Ayrica ruyalari neye yorarsan ona cikar.
Sen hayra yor hayir ciksin. Aksi taktirde ALLAH muhafaza...
Sen kotuye yorarsan kotu cikar. Bunun kissasida var hatta. Adam ruya gormus. Oglu ruyasina gore gercek tabirinde bir toplulugunn basina gececekmis. Ama adam eyvah olum olecek diye yormus ve olmus.

Neden insanlar emin olmadigi ruyalari ALLAH hayra cikarsin. Hayirdir insaALLAH diyip gecmezler.

Mesela yilanida dusman olarak bilirler ama yilan sagliktir.
Ama iste bir tek kelimeye veya cumleye gore yorumlanmaz. Ruyanin butunlugi de onemli.

ALLAH hayra cikarsin. Komik komik dusunmeyin. Hem sen zaten hanimsin. Birde senin haniminmi var? Esin gormemiski ruyayi sen görmüşsun.

Ek olarak: kol agriniz icin doktora gidin. Hemen anlarlar zaten. Iciniz rahat eder en azindan heran kalp krizimi gecirecegim diye dusunmezsiniz, akliniza takilmaz. Gidin hemen bir devlet hastanesine. Cok beklemek istemiyorsaniz acile gidin

Hayra yorun hatır olsun bende 10 yıl hırsız görmüştüm rüyada tabiri Azrail miş oturdum iki gün sabahtan akşama kadar ağladım bak yaşıyorum çok şükür :) takma kafana

Ruya goreni baglar
Hanımınız olmadığına göre sallayın gitsin
Her ruya yorumlanmaz zaten ama kafaniza takilirsa kimseye soylemeden gidin akan suya anlatin
Ruyanizin hayra cikmasini dileyin
Birde sadaka verin

Oo bu rüyalar bu kadar önemli miymiş. Benim o zaman şimdiye kadar başım beladan kurtulmamasi lazimdi ruyalara göre yasasaydik.
Rüyayla onla bunla kafani yorma eninde sonunda ölucez zaten korkma ölümden.
Kolun ağrısı içinde doktora git bence.

Rüyayla amel olmaz derler, birde iyi yorumlayın hep rüyaları baksanıza gerek yok rüya tabirine cok guzel de geç;)
Memenin tam bosalmadigini yazmışsıniz kol,sirt heryere vuruyor ağrısı her emzirmeden sonra makinayla sağın, sicak duş alin.. sağlıkla olun

Back
X