gop meydan,eyüp,yıldıztabya,pazariçi,varmısınız burdamısınız tanışalımmı????

hoşbuldumm nasılsınız ? nerelerde oturuyorsunuz ? ben küçükköydeyim yeni evliyim 8 aylık ..siz neler yapıosunuz

bende karlıtepedeyim 5 yıllık evliyim 9 aylık oğlum var şuan çalışmıyorum (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu ) :)

28 yaşındayım
ıspartalıyım
terazi bucuyum

kaç yaşındasın nereden geldin buraya nerelisin burcun ne :))

bende karlıtepedeyim 5 yıllık evliyim 9 aylık oğlum var şuan çalışmıyorum (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu ) :)

28 yaşındayım
ıspartalıyım
terazi bucuyum

bende karlıtepede oturuyorum komsu muyuz yoksa?? :):1:

28 yaşındayım
ıspartalıyım
terazi bucuyum

bende küçükköydeyim canım aydından geldim buraya.üniv okumaya.sonrada burda evlendim.hem çalışıyorum hem okuyorum.23 yaşındayım 8 aylıke evliyim veee yay burcuyum bunun pek öenmi varmı bilmiyorum ama sormuşsun bende söyliyeyim dedm=)

bende küçükköydeyim canım aydından geldim buraya.üniv okumaya.sonrada burda evlendim.hem çalışıyorum hem okuyorum.23 yaşındayım 8 aylıke evliyim veee yay burcuyum bunun pek öenmi varmı bilmiyorum ama sormuşsun bende söyliyeyim dedm=)

hoşgeldin sefa getirdin o zaman çok yeni evliymişsin hayırlıolsun :16:

Merhaba kızlar.. ben bekarken 8 yıl Karlıtepe' de oturduk sonra 4. Levent' e taşındık. 2.5 senelik evliyim ve 2.5 senedir Sultangazi' de oturuyorum yine G.O.P' a uzak değilim yani :1:

bende kızken caddede karakolun caddesindeydim şimdi bende mithatpaşa okulunun ordaki 11.ci sokak ın girişindeyim :) çok yakınız yani bizim buluşmamıza gerek yok balkona geçip el sallıyalım birbirimize yeter şaka bir yana görüşelim :) evden aşağı insen bile olur facen varsa eklesene beni belki tanışıyoruzdur
HANİFE UYSAL POLAT SENİN İSMİN NE :9:

bende kızken caddede karakolun caddesindeydim şimdi bende mithatpaşa okulunun ordaki 11.ci sokak ın girişindeyim :) çok yakınız yani bizim buluşmamıza gerek yok balkona geçip el sallıyalım birbirimize yeter şaka bir yana görüşelim :) evden aşağı insen bile olur facen varsa eklesene beni belki tanışıyoruzdur
HANİFE UYSAL POLAT SENİN İSMİN NE :9:

ben karlıtepe okulunun ordayım canım benm esım ıspartalı (:ekledm sımdı senı..melıke ısmım..

Back