Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12 haftalık hamileyim medical park nilay karacaya gitmeyi düşünüyorum. Kendisinde doğum yapan var mı? Mesai dışı doğumlara gelmediği bilgisini okudum bazı forumlarda doğru mudur?
Böyle bir çok kişini gittiği doktorlar daha tedirgin etmiyor mu sizi? Yeteri kadar ilgi gösteriyolar mı? Doğuma bile gelmeme ihtimalleri var. Bu sebeple ben daha küçük bir hastanede doktor arıyorum
Böyle bir çok kişini gittiği doktorlar daha tedirgin etmiyor mu sizi? Yeteri kadar ilgi gösteriyolar mı? Doğuma bile gelmeme ihtimalleri var. Bu sebeple ben daha küçük bir hastanede doktor arıyoruç
Çok kişmi gidiyor memnunlarmı bilmiyorum bir cevap arıyorum aslında herkeze memnunsa beni bu rahatlatır. Ben gaziosmanpaşa da çalısıyor um bana gop medikalpark ve özel gop hastanesi yeniyüzyıl yakın