Google Drive'dan anlayan var mi aranizda?

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.327
1.331
83
Firmamızın belgelerinin yüklü olduğu bir klasörde isim vardi. Birkaç bekle yukleyecekken nasıl olduysa kendi fotoğraf ve belgelerimi yuklemisim. Hemen sildim tabi. Karsi taraf görür mü bunu? Tamamen kalıcı olarak sildim 🥺

google drive çöp kutusuna gider silinen belgeler. onlar ise 30 gün kadar o kutuda kalır ve sonrasında imha olurlar. yani çöp kutusuna girerlerse görebilirler.

Çöp kutusundan da sildim kalıcı olarak

o zaman harika çünkü bazı kurumlar drive kullanırken güvenlik gereği, hiçbir normal kullanıcının çöp kutusu boşaltmasına izin vermeyecek şekilde ayarlıyor drive'ı. çöp kutusu da boş ise diğer kullanıcılar göremez.

o zaman harika çünkü bazı kurumlar drive kullanırken güvenlik gereği, hiçbir normal kullanıcının çöp kutusu boşaltmasına izin vermeyecek şekilde ayarlıyor drive'ı. çöp kutusu da boş ise diğer kullanıcılar göremez.
Evet şöyle oldu. Is arkadaşım benimle bir klasör paylaştı. O klasöre yükleme yapıyorum. Yanlışlıkla yuklediklerimi sildim. Çöp kutusundan da sildim. Sadece etkinlik kisminda gozukuyordu yukleme yaptigim. Bugün yeni belgeler yükledim. Dün iş arkadaşımdan birine baktırdım. Hepsi silinmiş dedi. Etkinlik kısmına bakmazlarsa göremezler yani 🙂

Back
X