Kimyasalda nasil oluyor canim anlatir misin? Mesela bugun benim adet gunum kimyasal olsa degerin dusmesi mi gerekirdiHadi hayırlı olsun, sağlıkla inşallah. Bence hiç evham yapıp strese girme değerden ziyade artış önemli. Ben daha yeni kimyasal yaşadım. iki günde iki katı değil %60 artış bile yeterli kabul ediliyor. Bence ilk artış için gayet iyi, katlanarak artsın değerin inşallah
Yok canım artışın gayet iyi. Sen bunu düşün. Belki ben erken yumurtladım. Zaten senin değerin de yavaş yavaş artacak. İdrar testi yaparsan dahada koyulaşmıştır çizgin. Güzel düşün canım, olumsuz hiçbişey yok şu sonuçtaBenim bugun adet gunum canim ama 12.39
Benim adetten bir gün önce 24tü değerim, battan iki gün sonra 22 çıkmıştı. Yani illa belli bir zamanı yok düşmesi için ama zaten düzensiz artışla kedini belli ediyor kimyasal gebelik. Adet gününden on gün sonra değeri düşeni de okudum ama hiç düzenli artmamış değer, az az artması en büyük belirti zaten. İnşallah senin değerin bugünkü gibi güzelce katlanarak artar da hiç soru kalmaz aklındaKimyasalda nasil oluyor canim anlatir misin? Mesela bugun benim adet gunum kimyasal olsa degerin dusmesi mi gerekirdi
Sagol canim pazartesi tekrar kan vericem en az 23 24 lerde olmali umarim yukselirBenim adetten bir gün önce 24tü değerim, battan iki gün sonra 22 çıkmıştı. Yani illa belli bir zamanı yok düşmesi için ama zaten düzensiz artışla kedini belli ediyor kimyasal gebelik. Adet gününden on gün sonra değeri düşeni de okudum ama hiç düzenli artmamış değer, az az artması en büyük belirti zaten. İnşallah senin değerin bugünkü gibi güzelce katlanarak artar da hiç soru kalmaz aklında ☺ Bir süre takip et bakalım değerini
Artarak devam etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah AminnnKizlar bugun de baktirdim 12.39 cikti sonuc
Umarim canim ama adet günümde bu jadar az deger cikmasi kimyasal mi acaba diye dusundurduArtarak devam etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Değer bir buçuk kat artmış normal yani korkma ferah tut içiniUmarim canim ama adet günümde bu jadar az deger cikmasi kimyasal mi acaba diye dusundurdu
1 fazla olsaydi 2 kati olacakti tam acaba laboratuvar farkindan olabilir miDeğer bir buçuk kat artmış normal yani korkma ferah tut içini
Olabilircanım mümkünse hep aynı yerde vermeye çalış1 fazla olsaydi 2 kati olacakti tam acaba laboratuvar farkindan olabilir mi
Testin içini neden actiniz pekiKizlar baksaniza bi bu sabahki testi cekebildim ama net degil kameradan dolayi elimdeyken net görebiliyorum uclarina cizgi koydum gorebilin diyeEki Görüntüle 2245047
Ben yine kontrol ettim yine sert
Daha net gozuksun diye ama o marttaki testim sanirimTestin içini neden actiniz peki
Tarihine hic bakmadım inanki :) peki şuan hamile mısınız? Bende bugün parmak testi yaptım orta parmak zor ulasti. Diger elimle ittirdim parmağımı ancak ulaştı ve aşırı yumuşaktı. Yarın beklenen adet tarihim. Hayırlısi bklmDaha net gozuksun diye ama o marttaki testim sanirim
Bu adet gunu testim 307 cikmisti suan 4+3Tarihine hic bakmadım inanki :) peki şuan hamile mısınız? Bende bugün parmak testi yaptım orta parmak zor ulasti. Diger elimle ittirdim parmağımı ancak ulaştı ve aşırı yumuşaktı. Yarın beklenen adet tarihim. Hayırlısi bklm
Bu adet gunu testim 307 cikmisti suan 4+3Eki Görüntüle 2269250
Senin bat ne zaman canim pozitifi gorursun inşallah bizim bu ay pek calisma olmadı adlinda ama tutmusMaşallah allah sağlıklı sihhatli kucaginiza almayı nasip etsin darısı başıma. Böyle hamiş kadınların haberlerini gördükçe gözlerim doluyo valla ne güzel bi duygu ya ☹
Batım yarın. Kasık agrim var gogsumun yan tarafları cekiliyo. Başka bi belirtim yok. Bir de bugün sizin dediginiz şeyi yaptım. Epey yukarıda rahmim. Ve oldukça yumuşak. Inşallah pozitiftir. Hic test de yapmadimSenin bat ne zaman canim pozitifi gorursun inşallah bizim bu ay pek calisma olmadı adlinda ama tutmus
Testin fazlaysa yapsana bi tane ben 2 gun once yapmistim cikti cizgiBatım yarın. Kasık agrim var gogsumun yan tarafları cekiliyo. Başka bi belirtim yok. Bir de bugün sizin dediginiz şeyi yaptım. Epey yukarıda rahmim. Ve oldukça yumuşak. Inşallah pozitiftir. Hic test de yapmadim
Testim hic yok ama yarın adet olmazsam alırım bi tane. Anne olmak nasıl da zormus. Evlenmeden önce kadınla erkek ilişkiye girince hemen hamilelik oluyor diye bilirdim. Oysa ne zormusTestin fazlaysa yapsana bi tane ben 2 gun once yapmistim cikti cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?