dostum guzel paylasim yalniz bizim hanimlar cok meraklidirMerhaba kizlar. @Prensess anneesii nin konusundan sonra kafama takilmisti rahim agzinin yumusamasi baya bir arastirdim. Varmis boyle bisey adi da goodell belirtisiymis.
Parmaginizi vajinadan sokuyosunuz sonra yuvarlak birsey var rahim agzi yani onu dokunarak ve kenara dogru sıkıştirarak kontrol ediyorsunuz yumusaksa hamilelik var demekmis. Birkac foto ekliyorum daha iyi anlasilsin diye. Kendim ogrenince sizle de paylasmak istedim.
Not: 4-6.haftalarda belirti ortaya cikiyormus.
Eki Görüntüle 2243138
Eki Görüntüle 2243139
o zaman ilişkiye de girilmesin:)dostum guzel paylasim yalniz bizim hanimlar cok meraklidir
merakindan parmaklarlar olan bebisde gider
Sonucta hamilelikte iliski oluyor parmak penisten daha masum bencedostum guzel paylasim yalniz bizim hanimlar cok meraklidir
Canim nasil hep yumusak yumurtlama doneminde yumusak olur adet olacagin zaman sertlesmesi lazimBenimki hep yumuşak, her ay yanıltır o yüzden
Sonucta hamilelikte iliski oluyor parmak penisten daha masum bence
valla 3 aydır regle 1 gün kala bunu yaparım bildiğin yumuşak canım, inan ben de bilmiyorum .Canim nasil hep yumusak yumurtlama doneminde yumusak olur adet olacagin zaman sertlesmesi lazim
Ilgincmis canim hic duymamistimvalla 3 aydır regle 1 gün kala bunu yaparım bildiğin yumuşak canım, inan ben de bilmiyorum .
Allah senidostum guzel paylasim yalniz bizim hanimlar cok meraklidir
Canım böyle her 2 tarafta balon gibi şiş birşey geldi mi elineKizlar hic deneyen oldu mu benim bugun adete 6 gun var ve hafif yumusama var gibi hissediyorum
Canim yumarlak ortasi delik gibi ama degil tabi :)Canım böyle her 2 tarafta balon gibi şiş birşey geldi mi eline
ay benim daha önceki kontrollerimde elime sağlı sollu balon gibi şiş birşey geliyordu, şimdi o yok ama geçen belirttiğim gıbı o yumuşaklık gene mevcut, bende bir sıkıntı var sanırım canım:) Şekli mi bozuktur nedirCanim yumarlak ortasi delik gibi ama degil tabi :)
Çok değişik valla ayy :)
ay benim daha önceki kontrollerimde elime sağlı sollu balon gibi şiş birşey geliyordu, şimdi o yok ama geçen belirttiğim gıbı o yumuşaklık gene mevcut, bende bir sıkıntı var sanırım canım:) Şekli mi bozuktur nedir
Yatar pozisyonda kontrol ediyorsun değil mi, bazıları çömelerek ediyor daguldurdun beni de valla benim gecen gunler daha sertti sanki simdi yumusamis gibi hissettim biraz
Dikilerek yapiyorum ben bir ayagima klozete koyuyorum :) comelince pozisyondan dolayi one gelir zaten sanki yakin gibi algilarsin yanlis olurYatar pozisyonda kontrol ediyorsun değil mi, bazıları çömelerek ediyor da
ben bi yerde şu doktorun muayene ettiği gibi uzanır vaziyette olunca daha sağlıklı sonuç elde edilir diye okudum canım o yüzden sordum:)Dikilerek yapiyorum ben bir ayagima klozete koyuyorum :) comelince pozisyondan dolayi one gelir zaten sanki yakin gibi algilarsin yanlis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?