• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goodell belirtisiyle hamile olup olmadığımızı bilelim :)

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba kizlar. @Prensess anneesii nin konusundan sonra kafama takilmisti rahim agzinin yumusamasi baya bir arastirdim. Varmis boyle bisey adi da goodell belirtisiymis.
Parmaginizi vajinadan sokuyosunuz sonra yuvarlak birsey var rahim agzi yani onu dokunarak ve kenara dogru sıkıştirarak kontrol ediyorsunuz yumusaksa hamilelik var demekmis. Birkac foto ekliyorum daha iyi anlasilsin diye. Kendim ogrenince sizle de paylasmak istedim.
Not: 4-6.haftalarda belirti ortaya cikiyormus.

2243138

2243139

Son düzenleme:
Merhaba kizlar. @Prensess anneesii nin konusundan sonra kafama takilmisti rahim agzinin yumusamasi baya bir arastirdim. Varmis boyle bisey adi da goodell belirtisiymis.
Parmaginizi vajinadan sokuyosunuz sonra yuvarlak birsey var rahim agzi yani onu dokunarak ve kenara dogru sıkıştirarak kontrol ediyorsunuz yumusaksa hamilelik var demekmis. Birkac foto ekliyorum daha iyi anlasilsin diye. Kendim ogrenince sizle de paylasmak istedim.
Not: 4-6.haftalarda belirti ortaya cikiyormus.

Eki Görüntüle 2243138

Eki Görüntüle 2243139
dostum guzel paylasim yalniz bizim hanimlar cok meraklidir
merakindan parmaklarlar olan bebisde gider:halay::KK76::KK48:

Kizlar hic deneyen oldu mu benim bugun adete 6 gun var ve hafif yumusama var gibi hissediyorum

Canim yumarlak ortasi delik gibi ama degil tabi :)
ay benim daha önceki kontrollerimde elime sağlı sollu balon gibi şiş birşey geliyordu, şimdi o yok ama geçen belirttiğim gıbı o yumuşaklık gene mevcut, bende bir sıkıntı var sanırım canım:) Şekli mi bozuktur nedir (:

ay benim daha önceki kontrollerimde elime sağlı sollu balon gibi şiş birşey geliyordu, şimdi o yok ama geçen belirttiğim gıbı o yumuşaklık gene mevcut, bende bir sıkıntı var sanırım canım:) Şekli mi bozuktur nedir :-)
:D guldurdun beni de valla benim gecen gunler daha sertti sanki simdi yumusamis gibi hissettim biraz

Yatar pozisyonda kontrol ediyorsun değil mi, bazıları çömelerek ediyor da :-)
Dikilerek yapiyorum ben bir ayagima klozete koyuyorum :) comelince pozisyondan dolayi one gelir zaten sanki yakin gibi algilarsin yanlis olur

Dikilerek yapiyorum ben bir ayagima klozete koyuyorum :) comelince pozisyondan dolayi one gelir zaten sanki yakin gibi algilarsin yanlis olur
ben bi yerde şu doktorun muayene ettiği gibi uzanır vaziyette olunca daha sağlıklı sonuç elde edilir diye okudum canım o yüzden sordum:)

Back