yazdım canım diğer sayfalara tek tek baktığımdan ekliyorum okuyanlarıbende 4 tane okudum canım benide yazar mısın
Bu arada yeni dualar başladığında benide unutma canımyazdım canım diğer sayfalara tek tek baktığımdan ekliyorum okuyanları
ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUNKızlar yeni listede olamayacağım sınavlarım var bu aralar ve tez yazıyorum yetişirsem bir sonraki listede devam edecegim tekrar döneceğim aranıza insallah. Allah dualarınızı kabul etsin Allah'a emanet olun seviyorum sizi kızlar
araştırayım canım olabilirNurun nubuvvet duasini okuyalim mi yeni listede...Daha oncede okumadim duydum sadece...Arastir canim sen de karar verirsen okuruz
Canım ben bildrim yapmak için girdim ama sıra bana gelmiş namaz kılınıyor mu başlamadan bunun içinNurun nubuvvet duasini okuyalim mi yeni listede...Daha oncede okumadim duydum sadece...Arastir canim sen de karar verirsen okuruz
yok canım ama sen kendine geldiği için kılmak istersen kıl dileğini de ALLAH'A söyleCanım ben bildrim yapmak için girdim ama sıra bana gelmiş namaz kılınıyor mu başlamadan bunun için
BeN okudum kendim için 2 tane canım Allahım hepinizden razı olsuntoplam :39 2 tane daha okursanız sevinirim ben adet oldum