- 22 Temmuz 2014
- 30.037
- 26.831
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BİRAZ ARA VERİRİM YENİ LİSTEYEaynaabu ayın 26 kadar yokum 26sından sonraki okunacak dua topiğine benide yazarmısın .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BİRAZ ARA VERİRİM YENİ LİSTEYEaynaabu ayın 26 kadar yokum 26sından sonraki okunacak dua topiğine benide yazarmısın .
Allah razı olsun Canım ben aldım onu kendime üstüne 3 tane okurum dua üçünBen umutlu ıcın 4 tane okumustum yazmıstım sayılmamıs
yok o okuma eklendi zatenAllah razı olsun Canım ben aldım onu kendime üstüne 3 tane okurum dua üçün
ağzınııza yüreginize sağlık Allah razı olsunn.........umutlu78 arkadaşımızın okuması başladı ALLAH GÖNLÜNDEKİ DİLEĞİNİ HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA GERÇEKLEŞİR İNŞ amin......
1.aaynaa----------->4
2.synulox---------->4
3.jun_jandi-------->
4.damla_22-------->5
5. mlkem------------>4
6.tubatesbih-------->4
7.gelpisipisiiii------>4
8. nara87------------->4
9.umutlu78---------->10
10.redvelvetcake----->4
11.sulemmm---------->4
toplam: 47 arkadaşımızın okuması tamamlandı Rabbim hayırlısı ile tez zamanda dileğini gerçekleştirir inşallah amin
tmm canımmm Allah razı olsunyok o okuma eklendi zaten
5 tane okudum Rabbim dileklerini versin.........redvelvetcake arkadaşımızın okuması başladı ALLAH GÖNLÜNDEKİ DİLEĞİNİ HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA GERÇEKLEŞİR İNŞ amin......
1.aaynaa----------->
2.synulox---------->
3.jun_jandi-------->
4.damla_22-------->5
5. mlkem------------>4
6.tubatesbih-------->4
7.gelpisipisiiii------>4
8. nara87------------->4
9.umutlu78---------->
10.redvelvetcake----->5
11.sulemmm---------->4
5 tane benden.........suleeemm arkadaşımızın okuması başladı ALLAH GÖNLÜNDEKİ DİLEĞİNİ HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA GERÇEKLEŞİR İNŞ amin......
1.aaynaa----------->
2.synulox---------->
3.jun_jandi-------->
4.damla_22-------->
5. mlkem------------>
6.tubatesbih-------->
7.gelpisipisiiii------>
8. nara87------------->
9.umutlu78---------->
10.redvelvetcake----->
11.sulemmm---------->
listemiz başladı....