Katılıyorum dua ederken hep hayırlısını dilememiz lazım. Ben zamanında gözüm kör kulağım sağırdı hayırsızsada olsun derdim yapılan acımasızlıkları kötülükleri göremiyodum. Sözüme 1 hafta kala bir gece dua ettim yalvardım Allah'a hayırsızsa al onu benden senin istediğin olsun diye şükür rabbim duamı kabul etti hemen ertesi günü çıkardı hayatımdan onu ayrıldık şuan o kadar şükrediyorum ki rabbime iyi ki olmamış diye bilemezsiniz. Mutlaka hayırlısını istemeliyiz Allahtan. Olmuyosa hayırlı değildir zaten o yüzden olmuyodur.4 tane de ben okudum hayırlıysa sana yar olsun sen de ona hayırlıysan ama değilse Rabbim hayırlı olanı kalbine koysun seni de onun kalbine
aynen canım ALLAH her şeyin hayırlısını nasip etsin cümlemizeKatılıyorum dua ederken hep hayırlısını dilememiz lazım. Ben zamanında gözüm kör kulağım sağırdı hayırsızsada olsun derdim yapılan acımasızlıkları kötülükleri göremiyodum. Sözüme 1 hafta kala bir gece dua ettim yalvardım Allah'a hayırsızsa al onu benden senin istediğin olsun diye şükür rabbim duamı kabul etti hemen ertesi günü çıkardı hayatımdan onu ayrıldık şuan o kadar şükrediyorum ki rabbime iyi ki olmamış diye bilemezsiniz. Mutlaka hayırlısını istemeliyiz Allahtan. Olmuyosa hayırlı değildir zaten o yüzden olmuyodur.
Amin canımaynen canım ALLAH her şeyin hayırlısını nasip etsin cümlemize
ALLAH RAZI OLSUNdamla için 4 tane
ben kendime 61 tane okumustum canım 3 ini bana 29 unu damlaya yazar mısın canım........arkadaşımız jun_handi nin okuması başladı dileği:Adım Ebru soyadım Özcan bu arada sevdigim cocuk yani Serdar soyadı Çetin Yani dilegim su canım Serdar Çetin'in Ebru Özcan'ı yani beni benim gibi sevmesi ve onunla mutlu hayırlı bir yuva kurmak canım soyadı verdim kusura bakma dualarım kesin kabul olsun diye her yolu deniyorum artık :)
1.aaynaa----------->4
2.synulox---------->5
3.jun_jandi-------->
4.damla_22-------->5
5. mlkem------------>4
6.tubatesbih-------->4
7.gelpisipisiiii------>5
8. nara87------------->4
9.umutlu78---------->5
10.redvelvetcake----->4
11.suleeeem---------->4
toplam: 44 arkadaşımızın okuması bitti Rabbim hayırlısıyla dileğini gerçekleştirsin hepinizden de ALLAH RAZI OLSUN
insallah canımm4 tane de ben okudum hayırlıysa sana yar olsun sen de ona hayırlıysan ama değilse Rabbim hayırlı olanı kalbine koysun seni de onun kalbine
HAYIRLISIYLA İNŞAALLAH TEZ ZAMANDA NASİP OLUR CANIM5 ekle canim...bu ay tup bebek tedavisine basliycam..insallah hersey yolunda gider
DAMLAYA 29 TANE Mİ OKUDUN ANLAMADIMben kendime 61 tane okumustum canım 3 ini bana 29 unu damlaya yazar mısın canım