Hoşgeldin canım listedeki yerineHerkese Merhaba! Bende katılmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım listedeki yerineHerkese Merhaba! Bende katılmak istiyorum
Tabi ki canımCanım listede yer varsa beni de ekler misiniz
Allah inşallah dualarımızı kabul eder siradaki arkadaş için okuma tamamlandı mi canım okuyabilirim şimdi eksik varsaTabi ki canım
Hoşgeldin canım listedeki yerine
2 kişi kaldı canım ama sanırım arkadaşlar okuyamadı ki dönüş olmadı hala birinin yerine okursan çok iyi olur 560 taneAllah inşallah dualarımızı kabul eder siradaki arkadaş için okuma tamamlandı mi canım okuyabilirim şimdi eksik varsa
Hemen okuyorum canım Allah şimdiden kabul etsin inşallah2 kişi kaldı canım ama sanırım arkadaşlar okuyamadı ki dönüş olmadı hala birinin yerine okursan çok iyi olur 560 tane
Okudum canım giremedim bakamadım tele2 kişi kaldı canım ama sanırım arkadaşlar okuyamadı ki dönüş olmadı hala birinin yerine okursan çok iyi olur 560 tane
Tşk ederim cnm yarı yolda bırakmam emin olun gün içinde okuduklarımda var bunada yetişirim evellallahgün içinde bitirir bildirimde yaparımHoşgeldin canım listedeki yerine
Olmaz mı canım Hoşgeldin listedeki yerineMerhaba,
Yeriniz varsa beni de ekleyebilir misiniz listeye?
Ağzına yüreğine sağlık canım benimOkudum canım giremedim bakamadım tele
Ağzına yüreğine sağlık canımOkudum canım
İnşAllah canım benim Rabbim kabul etsin inşallahTşk ederim cnm yarı yolda bırakmam emin olun gün içinde okuduklarımda var bunada yetişirim evellallahgün içinde bitirir bildirimde yaparım
Arkadaş duasını paylaşsın hemen başlıyoruz canım bakar ol sen bildirimlerineYeni kişiye geçilmedi galiba ?kimin için okuyacaksak ben okuyayım gün içinde bildiriyim size
İnşAllah canım en çok istediğim şey düzenli okumak böylece daha fazla kişiye daha fazla dua etmiş oluruz. Hassasiyetin için teşekkür ederimUmarım hergün düzenli okunur böylece günde bir arkadaşımız için bitirmiş oluruz sırada aksamamış olur
Dalmışım 450 tane çekmişim birisinin sayısını dusseniz miGünün duası ;
EL HÂLIK : Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]
Günün duası için bir kişiye toplam 5000 Ya Halik çekiyoruz. Herkes dua sahibi için 415 tane, dua sahibi kendine 435 tane olacak şekilde okuyoruz, isteyen niyetini paylaşabilir
1. R rana20
2. SoLeiL12 : Rahime'nin duası ;
"Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim!
Rahime kuluna, eşine, kızlarına her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et. Kızlarını hayırlı insanlarla karşılaştır, akibetlerini hayr eyle, anne babalarına ahirette davacı değil şefaatcı eyle.
Ya Rabbim! Sen evladı olmayan tüm kullarına özellikle dua arkadaşlarına kısa zamanda hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, salih ve salihalardan evlatlar nasip eyle, gönüllerinde geçen her ne duaları varsa hayırlısıyla kabul eyle.
Ya Rabbim! Rahime kuluna da hayırlı, sağlıklı takvalı uzun ömürlü salih bir erkek evlat nasip eyle, gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat"
3. burcusami
4. cevizli tarcinli kek
5. Umut_2019
6. Hayallerimmm3
7. B Beybipattis
8. namaste21
9. i p e k
10. zey_nep
11. Mucizemm222
12. BereliPenguen
Okuma süresi 1 gündür. Etiket yaparak bildirim yaparsanız çok sevinirim. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin, herkesin gönül muradını ömrüme nasip etsin inşallah